Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ο αδελφος σου ειναι η ανακυλωση? :-D Αφου καηκε γιατι του την εδωσες?

Ψαξε εδω στα μεταχειρ. για καμια καλη γιατι για καινουργια ψιλο καλη δεν νομιζω να συμφερει.... Απο τι αλλο αποτελειται το συστημα σου? Τι εχεις στα χερια σου τωρα δηλαδη?

Δημοσ.

Fx8350 msi gtx 1050ti 4gb lp evga psu 500w 2x4=8gb 1333mhz ram πες μ ποια αξιζει κ ειναι καλη κ αξιοπιστη στο σκρουτζ ειδα μια Gigabyte GA-970A-DS3P FX ειναι αξιοπιστη;

Δημοσ.

όχι φίλε μου μακριά απο αυτήν την μητρική ειδικά για 8350 την είχα με fx6300

4 power phase έχει δεν είναι για πολλά..η ud3p είναι καλύτερη για το cpu σου κοιτά και καμιά asus m5a97 r2 η  m5a99

αμα βρεις και εδώ απο τις αγγελίες γιατί είναι και πανάκριβες και δυσεύρετες πλέον.

Δημοσ.

κοιτα ο 8350 εχει 125watt tdp συνεπως θελει καλη μητρικη 

ριξε  μια ματια στις αγγελιες

με αυτην εδω για παραδειγμα θα εισαι ανετος..   http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/1031706-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%B1-am3-asus-m5a99x-evo-r20/

βεβαια ειναι ακριβη αλλα πλεων ειναι πεθαμενη η πλατφορμα δεν σε συμφερει να παρεις καινουργια

γενικα εχε το νου σου στις αγγελιες θα βρεις και φτηνοτερη

Δημοσ.

Αν εισαι ετοιμος να δωσεις 100 ευρω για να ζωντανεψεις το 6ετιας συστημα με fx, τοτε εγω λεω κοιτα μηπως μπορεσεις να πουλησεις το cpu-ram που εχεις με κανα 120ρι και βαλε αλλα τοσα περιπου και παιρνεις μητρικη με κανα 70ρι, ryzen R3 1200 και 8 gb ram ddr4 και θα εχεις νεο συστημα με περισσοτερα καλουδια και πολυ πιο δυνατο(πολυ καλυτερο ipc κτλ) Και με πολυ καλη αναβαθμισημοτητα!

• Like 2
Δημοσ.

εγω προσωπικα δεν θα τα εδινα τοσα χρηματα για am3+ μητρικη

σκεψου και το ενδεχομενο να εδινες τον 8350 και τις μνημες και να πηγενες σε am4 αν υπαρχει και η οικονομικη δυνατοτητα

διαφορετικα παρε την ds3p αλλα να ξερεις μονο stock συχνοτητα με αυτην δεν ειναι για κλοκαρισμα

Δημοσ.

Οκ σας ευχαριστω πολυ θα κοιταξω να δω μιπως κ βρω καμια μτχ αλλιως θα παω στην ds3p μιας κ ειμαι δυσκολα για εξοδα τωρα...

Δημοσ.

με περίπου 250ε πας σε ryzen3 1200 καλύτερα να το αφησεις για λιγο αργοτερα  να μαζεψεις χρηματα παρα να 

πληρώσεις για πεθαμένη πλατφόρμα

διαφορετικά βάρια να δωσεις κάνα 40αρι με 50 για μεταχηρισμενη

• Like 1
Δημοσ.

καλα ειναι να βρεις με 990 chipset, οτι πετυχεις σε καλυτερη τιμη 

ειμαι σιγουρος οτι θα βρεθει ολοι αναβαθμιζουν αυτην την εποχη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...