Koromaru Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να κάνω δώρο ακουστικά κεφαλής σε έναν γνωστό. Δεν ξέρω τι να του πάρω, για gaming ή για μουσική (ξέρω ότι παίζει στο PC, αλλά δεν ξέρω αν έχει ήδη ακουστικά), αλλά μάλλον προς το μουσική πάω, γιατί συνήθως είναι πιο συμμαζεμένα στο μέγεθος και θα μπορεί να τα φοράει και έξω. Τώρα αν έχει και μικρόφωνο, ακόμα καλύτερα υποθέτω. Επειδή θα του το πάρω από κάποιο μεγάλο κατάστημα (Public, Πλαίσιο ή Κωτσόβολο) τι θα μου προτείνατε από εκεί έως 40 ευρώ?
stelios18120 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Θα τα φοραει κ έξω και θέλεις να έχουν και μικρόφωνο; Δεν γίνεται. Αν είναι να τα φοραει κ έξω χωρίς μικρόφωνο να πάρεις.
Koromaru Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ξέρω αν θα τα φοράει και έξω, μαθητής Λυκείου είναι. Εν πάση περιπτώσει, δέχομαι προτάσεις είτε για μουσική είτε για gaming, αφού δεν έχω καταλήξει ακόμα. Αρκεί να μην περάσουμε τα 40€.
yiannis2002s Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Sony MDR-XB550AP στα 40 ευρώ. Μια χαρα τιμη -40 ευρω- , ωραιο ηχο και αρκετα δυνατο μπασο. Vfm 100% κ επιπλεον λειτουργουν κ ως handsfree στη συνδεση με κινητο. Επισης πολυ ελαφρια κ ανετα. Διπλασιας αξια 85 ευρω wesc ειχαν πολυ κατωτερο ηχο κ μπασο.Επισης κουραζαν πολυ μετα απο καμια ωρα χρησης (πολυ σφικτα). Τα μονα αρνητικα ειναι το διπλο καλωδιο + δεν διπλωνουν τελειως (περιστρεφονται μονο τα ακουστικα κ γινονται πιο flat). 1
Koromaru Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Είναι καμιά βδομάδα που τα πήρα. Τα Sony MDR-XB550AP πήρα και εγώ. 1
yiannis2002s Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Ευχαριστημενος?? Εγω σημερα αλλα τα ακουσα κανα 2ωρακι..
Koromaru Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Ήταν για δώρο όπως είπα και πιο πάνω. Είναι καλά, να μην ανησυχώ;
yiannis2002s Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Ναι μια χαρα. Θα μεινει ικανοποιημενος. Εχουν ωραιο ηχο με αρκετο μπασο + λειτουργουν κ σαν hands free που ηθελες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα