Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να κάνω δώρο ακουστικά κεφαλής σε έναν γνωστό. Δεν ξέρω τι να του πάρω, για gaming ή για μουσική (ξέρω ότι παίζει στο PC, αλλά δεν ξέρω αν έχει ήδη ακουστικά), αλλά μάλλον προς το μουσική πάω, γιατί συνήθως είναι πιο συμμαζεμένα στο μέγεθος και θα μπορεί να τα φοράει και έξω. Τώρα αν έχει και μικρόφωνο, ακόμα καλύτερα υποθέτω. Επειδή θα του το πάρω από κάποιο μεγάλο κατάστημα (Public, Πλαίσιο ή Κωτσόβολο) τι θα μου προτείνατε από εκεί έως 40 ευρώ?

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν θα τα φοράει και έξω, μαθητής Λυκείου είναι. Εν πάση περιπτώσει, δέχομαι προτάσεις είτε για μουσική είτε για gaming, αφού δεν έχω καταλήξει ακόμα. Αρκεί να μην περάσουμε τα 40€.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Sony MDR-XB550AP στα 40 ευρώ.

Μια χαρα τιμη -40 ευρω- , ωραιο ηχο και αρκετα δυνατο μπασο.  Vfm 100% κ επιπλεον λειτουργουν κ ως handsfree στη συνδεση με κινητο. Επισης πολυ ελαφρια κ ανετα.

Διπλασιας αξια 85 ευρω wesc ειχαν πολυ κατωτερο ηχο κ μπασο.Επισης κουραζαν πολυ μετα απο καμια ωρα χρησης (πολυ σφικτα).

Τα μονα αρνητικα ειναι το διπλο καλωδιο + δεν διπλωνουν τελειως (περιστρεφονται μονο τα ακουστικα κ γινονται πιο flat).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...