Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

64LC, όλες ίδιες είναι, είχε το amazon πριν καμιά βδομάδα της Gigabyte και της Sapphire στις 600 λίρες, προτίμησα την Γιγα :P

Έχει αλλάξει τιμή, στις 675 πλέον και out of stock: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B074TZPMTK/ref=oh_aui_detailpage_o02_s00?ie=UTF8&psc=1

• Like 1
Δημοσ.

64LC, όλες ίδιες είναι, είχε το amazon πριν καμιά βδομάδα της Gigabyte και της Sapphire στις 600 λίρες, προτίμησα την Γιγα :P

Έχει αλλάξει τιμή, στις 675 πλέον και out of stock: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B074TZPMTK/ref=oh_aui_detailpage_o02_s00?ie=UTF8&psc=1

χμ.. Αρα μιλαμε για πανω απο 700€

Το γερμανικο εχει την κανονικη με αερα στα 600€ αλλα ειναι και αυτη out of stock :( Σωσε ρε amd και φερε καρτες να παιξει ο κοσμακης τα χριστουγεννα..

• Like 1
Δημοσ.

Άσε, έφαγα όλο το geizhals και τα amazon... σε καλή τιμή δεν έπαιζε τίποτα. Καλά για τους δικούς μας δεν λέω τίποτα, 800+...

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά τελικά κατέληξα να πάω σε μια Asus GTX 1080 Rog Strix. Μιας και η μάχη ήταν σώμα με σώμα, πραγματικά, αποφάσισα να πάω σε Nvidia γιατί έχω πάρει με καλύτερο μάτι την αεροψυκτη γιατί φοβάμαι για μελλοντικές υδροροες και γιατί είναι και Asus καθώς έχω και Asus μητρική και θα μπορώ να συγχρονίζω τα RGB τους, αλλά και γιατί είναι τελείως μαύρη και θέλω το build μου να είναι τελείως σκούρο με ελάχιστο κόκκινο χρώμα από κάποια led. Άρα έπαιξε μεγάλο ρόλο και η εμφάνιση. Άλλος ένας λόγος όμως είναι το ότι δούλευα με AMD κάρτες από τότε που ασχολήθηκα με τον υπολογιστή μου και θα ήθελα να δω πως είναι και οι Nvidia. Επίσης στα 2 παιχνίδια που παίζω αυτή τη στιγμή και γουστάρω πολύ (AC Origins, GTA V) στα benchmarks που είδα η GTX 1080 έτρεχε καλύτερα, πράγμα που έπαιξε μεγάλο ρόλο για την επιλογή μου. Άλλος ένας λόγος είναι ότι σκέφτηκα πως μελλοντικά άμα θελήσω να πουλήσω την GTX 1080 και το G-Sync monitor πιστεύω θα μπορώ να τα δώσω πιο ακριβά απ' ότι τα AMD και άμα Θέλω να πάω πάλι σε AMD μπορεί να μπορώ να γυρίσω πιο εύκολα μας και συνήθως είναι πιο φθηνές, εκτός και αν τότε και αν και οπότε αλλάξω παίζουν ακόμα αυτές οι τρελές τιμές που παίζουν και τώρα λόγω mining. Ας ελπίζω πως όχι. Αν και για 1440p δεν νομίζω να θέλω να αλλάξω στα κοντά. Ίσως και αν βρω σε καλή τιμή να πάρω και μια 2η για να πάω σε SLI κάποια στιγμή το πολύ-πολύ αν βλέπω σιγά-σιγά πως δεν ανταποκρίνεται όπως θέλω η GTX 1080 πράγμα που πιστεύω πως θα αργήσει λιγάκι.

Όπως και να 'χει. Ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες σας. Είπα απλά να ενημερώσω μιας και όλοι μου λέγατε πράγματα.

Δεν την πήρα ακόμα αλλά ελπίζω μέχρι να κάνω την παραγγελία να μην αλλάξω γνώμη πάλι και ψάχνομαι. :-P

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά τελικά κατέληξα να πάω σε μια Asus GTX 1080 Rog Strix. Μιας και η μάχη ήταν σώμα με σώμα, πραγματικά, αποφάσισα να πάω σε Nvidia γιατί έχω πάρει με καλύτερο μάτι την αεροψυκτη γιατί φοβάμαι για μελλοντικές υδροροες και γιατί είναι και Asus καθώς έχω και Asus μητρική και θα μπορώ να συγχρονίζω τα RGB τους, αλλά και γιατί είναι τελείως μαύρη και θέλω το build μου να είναι τελείως σκούρο με ελάχιστο κόκκινο χρώμα από κάποια led. Άρα έπαιξε μεγάλο ρόλο και η εμφάνιση. Άλλος ένας λόγος όμως είναι το ότι δούλευα με AMD κάρτες από τότε που ασχολήθηκα με τον υπολογιστή μου και θα ήθελα να δω πως είναι και οι Nvidia. Επίσης στα 2 παιχνίδια που παίζω αυτή τη στιγμή και γουστάρω πολύ (AC Origins, GTA V) στα benchmarks που είδα η GTX 1080 έτρεχε καλύτερα, πράγμα που έπαιξε μεγάλο ρόλο για την επιλογή μου. Άλλος ένας λόγος είναι ότι σκέφτηκα πως μελλοντικά άμα θελήσω να πουλήσω την GTX 1080 και το G-Sync monitor πιστεύω θα μπορώ να τα δώσω πιο ακριβά απ' ότι τα AMD και άμα Θέλω να πάω πάλι σε AMD μπορεί να μπορώ να γυρίσω πιο εύκολα μας και συνήθως είναι πιο φθηνές, εκτός και αν τότε και αν και οπότε αλλάξω παίζουν ακόμα αυτές οι τρελές τιμές που παίζουν και τώρα λόγω mining. Ας ελπίζω πως όχι. Αν και για 1440p δεν νομίζω να θέλω να αλλάξω στα κοντά. Ίσως και αν βρω σε καλή τιμή να πάρω και μια 2η για να πάω σε SLI κάποια στιγμή το πολύ-πολύ αν βλέπω σιγά-σιγά πως δεν ανταποκρίνεται όπως θέλω η GTX 1080 πράγμα που πιστεύω πως θα αργήσει λιγάκι.

Όπως και να 'χει. Ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες σας. Είπα απλά να ενημερώσω μιας και όλοι μου λέγατε πράγματα.

Δεν την πήρα ακόμα αλλά ελπίζω μέχρι να κάνω την παραγγελία να μην αλλάξω γνώμη πάλι και ψάχνομαι. :-P

Θα σου προτεινα και την MSI gaming x (gtx 1080).

Αριστη υλοποιηση και πανεμορφη!

Δημοσ.

Θα σου προτεινα και την MSI gaming x (gtx 1080).

Αριστη υλοποιηση και πανεμορφη!

Θα κάνω μια σύγκριση και θα δω. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ο ανεμιστηρας της ειναι εντελως silent σε idle. Αλλα κ σε load ακομη σπανια ακουγεται κι αυτο μονο σε full load(ητοι σε 100%,πραγμα που δε θα το δεις ποτε με αυτη την καρτα) και ανευ vsync. Καμια σχεση με custom. Επισης οι 12αρηδες fan καλης κατασκευης ειδικα παραγουν πολυ πιο χαμηλα db απο 80αρηδες κλπ που φορανε οι υπολοιπες καρτες. Κ να σκεφτεις οτι εχω βαλει κ 2ο φαν για push pull. Απο θερμοκρασιες πραγματικα ειναι φανταστικο αυτο που βλεπω. Με vsync εχω μαξ 37βαθμους!!σε 4κ κα ανευ vsync δε, δεν εχει ξεπερασει ποτε τους 60!!

δεν έχω δει σε κάρτες γραφικών  all in one να Μπορείς να ρυθμίσεις τον ανεμιστήρα τον πίσω του ψυγείου...άμα μπορεί και το κάνει αυτό η amd είναι πολύ καλό

Πάντως με 2 ανεμιστήρες στο ψυγείο οι 60 βαθμοί που λες είναι πολύ

Αφού λες ότι δεν κάνει θόρυβο τότε Μας έμεινε η τιμή και η απόδοση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν έχω δει σε κάρτες γραφικών all in one να Μπορείς να ρυθμίσεις τον ανεμιστήρα τον πίσω του ψυγείου...άμα μπορεί και το κάνει αυτό η amd είναι πολύ καλό

Πάντως με 2 ανεμιστήρες στο ψυγείο οι 60 βαθμοί που λες είναι πολύ

Αφού λες ότι δεν κάνει θόρυβο τότε Μας έμεινε η τιμή και η απόδοση

Σε 4κ ανευ vsync σε 100% load μονο πολλοι δεν ειναι!! Κ μαλιστα με τα φαν ρυθμισμενα χαμηλα.Και ειπα τι εχω δει μαξ

Επεξ/σία από SPANK
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τη συγκρίνω με τη δικιά μου πού σε full load στο Ανοιχτό  κουτί δεν έχει ξεπεράσει τους 46 βαθμούς ... και σε κλειστό κουτί έχει πάει μέχρι 51 με έναν ανεμιστήρα   .... αυτό δείχνει το πόσο πιο θερμό είναι το τσιπάκι της Vega

Επεξ/σία από SPANK
  • Like 1
Δημοσ.

Καταρχήν δεν μου χαλάς το όνειρο και μην αρπάζεσαι τόσο εύκολα ανταλλαγή απόψεων κάνουμε!!!!

τη συγκρίνω με τη δικιά μου πού σε full load στο Ανοιχτό  κουτί δεν έχει ξεπεράσει τους 46 βαθμούς ... και σε κλειστό κουτί έχει πάει μέχρι 51 με έναν ανεμιστήρα   .... αυτό δείχνει το πόσο πιο θερμό είναι το τσιπάκι της Vega

Σε 1080p ειμαι με 32 βαθμους. Με χαμηλο profile επαναλαμβανω. Σε 4κ ανευ vsync ειπα ποιο ειναι το υψηλοτερο π παρατηρησα μετα απο ποσες ωρες gaming. Κ εσυ εβγαλες αμεσα συμπερασμα κρατωντας κ καλα την αποδοση κ την τιμη. Και δεν πιστευω με την καμια οτι οι θερμοκρασιες αυτες που γραφεις ειναι σε 4κ κ ανευ vsync

Δημοσ.

Ο topic starter αποφάσισε για καρτούλα μαλλον οποτε παρακαλώ μείνετε μονο εντος του θέματος αν θέλετε να προτείνετε κατι αλλο , αν θέλετε να κάνετε συγκρίσεις για διάφορες κάρτες fps κτλπ ευχαρίστως αλλα ανοίξετε ενα αλλο θέμα :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν πιστεύω ότι Έχω ξεφύγει από το θέμα εγώ αναφέρω μόνο  την Vega ελαττώματα επιδόσεις και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί για να βγάλει ο φίλος μας merijohn   μία άποψη για την αγορά του

ο φίλος billeiros λίγο δείχνει με τα γραφόμενά του ότι πρέπει να υπερασπιστεί αυτό που αγόρασε

(billeiros εγώ παίζω σε 2 Κ 144 Hertz χωρίς vsync με 100% χρήση της κάρτας   άμα θεωρείς ότι δεν ζορίζεται και οι θερμοκρασίες που σου λέω είναι πλασματικές ok)

Επεξ/σία από birel-motosport
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...