Προς το περιεχόμενο

Αγορά smartphone 150-200

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τέτοια επιθεση δεν την περίμενα επειδή υποστήριξα κινητά εκτός xiaomi.Αλοιμονο αν είμαστε όλοι ιδιοι,τοτε δεν θα είχε νόημα το φόρουμ και όλα τα φόρουμ.Κάποιος με χαρακτήρισε τυπο χασουρα και του επιστρέφω το χαρακτηρισμό.Εκεί εξω υπαρχουν τοσα πολλά κινητά που το καθένα έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και απευθύνεται στο δικο του κοινο.Αλλά να επιμένουν μερικοί στα xiaomi είναι κατάντια.Και ενα τελευταιο ποιος σας είπε οτι οι mediatec επεξεργαστές είναι για πέταμα;Αν ηταν δεν θα τους χρησιμοποιούσαν κατασκευαστές και μάλιστα ενας μεγαλος κατασκευαστής σαν την sony.Μπορεί κάπου να υστερεί σε σχέση με αλλους αλλά μήπως εσείς ξέρετε καλυτερα απο τις εταιρίες;.Αυτοι που ξέρουν γιατί δεν κανουν μια δικιά τους εταιρία να τα κονομανε κιόλας Απο πολυξερούς αυτή η χώρα έχει χορτασει.

Μπερδευεις τα πραγματα. Δεν εχει σχεση με Xiaomi. Εχει σχεση με τις προτασεις που εγιναν και κριθηκαν καθως και με τις αιτιασεις σου. Με την ανεκδιηγητη προταση για το Sony πρεπει ακομη να γελανε ολοι (με καθε σεβασμο αλλα ειναι αληθεια).

Γιατι κανενας δεν ειπε τιποτε για το προτεινομενο P9 LITE? Απλα διοτι αποτελει αξιολογη εναλλακτικη προταση. Αρα δεν εχει να κανει με το προσωπο σου αλλα με τις προτασεις.

Ουτε κανενας ειναι οπαδος φανατικος της Xiaomi. Ομως τον τελευταιο 1.5 χρονο ειναι η βασιλισα του value for money. Παγκοσμιως αποδεκτο και κατι που την ανεβασε στις πρωτες θεσεις των πωλησεων. Αρα δεν ειναι υποκειμενικο.

Σαφως και υπαρχουν εναλλακτικες. Ομως πχ τα Nokia δεν ειναι με τον low end επεξεργαστη τους. Και εμενα μου αρεσει εξαιρετικα το Nokia 6ss αλλα ουτε θα το αγορασω ουτε θα το προτεινω σε κανεναν παρα μονο εαν μου ζητησει το πιο ομορφο.

Φιλικα

Γιαννης

• Like 2
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορεί να μην είναι κακοί (mtk) αλλά υστερούν σε αρκετά πράγματα.

Γι'αυτό βγαίνουν αρκετή (helio,helio P10-20-30 κλπ)για τον ανταγωνισμό.

Αλλά ότι και να κάνουν snap δεν γίνονται.

Οπότε οι εταιρείες επειδή λόγο κόστους βάζουν αυτούς και δείχνουν το όνομα τους μπροστά π.χ Sony .

Και σου λέει ο άλλος που δεν ξέρει,ααα είναι Sony άρα θα είναι και καλό.

Θα σου δώσω και παράδειγμα.

Γιατί οι ναυαρχίδες δεν έχουν mtk και πάνε σε snap ή Exynos.

Οι mtk δεν ειναι κακοι. Απλα οι snap ειναι καλυτεροι. FACT!

Το τι χρησιμοποιει καθε εταιρεια εχει να κανει κυριως με εμπορικες συμφωνιες και συναλλαγες και περιορισμους καμια φορα ανα χωρα οπως Ινδια πχ.

Η Xiaomi πχ βγαζει το ιδιο μοντελο με διαφορετικους επεξεργαστες. Εννοειται οτι επιλεγεις αυτο με τον snap.

Η Huawei βγαζει η ιδια τους επεξεργαστες της με την Hisilicon (Kirin κλπ) αλλα τα ιδια τηλεφωνα πιθανον να ηταν και καλυτερα με ενα snap πανω.

Γενικα κρινεις μεν το συνολο σαν αποδοση αλλα κρινεις και το ποσο future proof ειναι. Δεν ξερω για εσας που αλλαζετε τηλεφωνο καθε χρονο αλλα οι περισσοτεροι αλλαζουν καθε 3+ χρονια και δεν τους περισευουν και τα χρηματα. Οποτε λιγο σεβασμος στα specs που προτεινετε (δεν λεω για εσενα saruman)

• Like 1
Δημοσ.

Ουτε εγώ αλλαζω τηλέφωνο κάθε χρονο λόγω οικονομικών.Όπως είπα το τελευταιο μου κινητό είναι ηδη 2,5 ετων και ψάχνω ηδη το επόμενο.Εγώ δεν κάνω έντονη χρηση οποτε νομιζω οτι και να πάρω θα είναι καλο.Η αλήθεια είναι οτι ξεκίνησα για το redmi 4x αλλά μου άλλαξε γνώμη ο φίλος μου,που το πήρε πριν απο μενα και δεν έχει μείνει ευχαριστημένος απο την απόδοση του.Ίσως έπεσε σε ελαττωματικό τηλέφωνο όπως και εγώ με ενα πριν το LG που έχω τώρα.Επίσης έχει και λίγο διαφορετικό μενού (τυπυ iphone) απο οτι κινητό είχα μέχρι τώρα το οποίο για μένα είναι αποτρεπτικός παράγοντας.Αλλά γιατί θαβετε ρε παιδιά το sony;Απο αξιολογήσεις χρηστών παιρνει 3,5 αστέρια απο 5.Πανω απο το μεσο ορο.Εννοείται οτι υπαρχουν καλυτερα αλλά έχει απο πίσω το όνομα sony στο οποίο έχω απόλυτη εμπιστοσυνη καθώς έχουν περάσει πολλά απο αυτά απο τα χέρια μου.(Παλιά λόγω εταιρικού πακέτου άλλαζαν κινητό κάθε χρονο).

Δημοσ.

Ποιες αξιολογησεις? Στο σκρουτζ? 

που μπαινει ο καθε καημενος και η καθε θειτσα και γραφουν "τελειοοοοοοοο!!!!!!111ενα" 

μιλαμε για τον μεσο καθυστερημενο τεχνολογικα αναλφαβητο βλαχο, που αυτοματως ο,τι αγοραζει ειναι θεικο και καλο και αφηνει review 10 λεπτα μετα το unboxing.

Και γενικα καλο ειναι οταν δεν κατεχεις κατι, να μην προτεινεις σε καποιον.

Οπως εγω δε θα παω να προτεινω δορυφορικους δεκτες και nas, αλλα θα αρκεστω στις φωτογραφικες και στο hardware.

ειναι τοσο απλο.

• Like 1
Δημοσ.

Αγαπητέ μου με βαση τις αξιολογήσεις του Σκρουτζ αγορασα δυο ταμπλετ lenovo τα οποία ήρθαν ακριβως όπως περιγράφηκαν εκεί,οποτε.....

Δημοσ.

"At £159, the Xperia L1 is prowling the same territory as budget big cats such as the Moto G5 and classy alternatives such as the Wileyfox Swift 2. Unfortunately for Sony, it can’t quite live up to such distinguished company.

Using the Xperia L1 isn’t a bad experience, but there’s a general wallowy feel to even simple tasks. There are small but noticeable pauses when dragging down to bring up Sony’s universal search function, or when swiping to the left to bring up Google Now. The camera seems to take seconds to load up.

It doesn’t take long to identify the culprit: a MediaTek MT6737T CPU, which is a truly low-end piece of silicon. It’s pretty much the same chip – although clocked slightly higher – recently employed in the Vodafone Smart N8, a phone that costs around half the price.

You get 2GB of RAM to back up that modest CPU , but that’s pretty much the minimum for any Android phone shooting for a smooth experience."

Απο reviews τα οποια κατα κανονα προσπαθουν να μην θαψουν κανενα κινητο και εξομαλύνουν τα πραγματα.... Μια χαρα τα λεει...

Και ξαναλεω οτι πρεπει να βλεπεις και το future proof του καθε τηλεφωνου. Ποσο καλα αναμενεται να λειτουργησει στα επομενα χρονια με τις νεες υψηλοτερες απαιτησεις απο hardware. Ενα παρεις ενα τηλεφωνο που λειτουργει οριακα σημερα, αυριο θα ψιλοσερνεται. Γιατι να μην παρεις στην ιδια τιμη ενα καλυτερο?

• Like 1
Δημοσ.

Αγαπητέ μου με βαση τις αξιολογήσεις του Σκρουτζ αγορασα δυο ταμπλετ lenovo τα οποία ήρθαν ακριβως όπως περιγράφηκαν εκεί,οποτε.....

φανταζομαι πηρες κανενα με 256mb ram γι αυτο

Δημοσ.

φανταζομαι πηρες κανενα με 256mb ram γι αυτο

Βλέπω μια δοση ειρωνείας στο σχόλιο.Εγώ δεν έχω ειρωνευτεί κανέναν και σέβομαι απόλυτα τις γνώμες σας και τις επιθυμίες σας.Όσο για τα ταμπλετ έχουν 1ram και τα δυο(είναι διαφορετικά μοντέλα στις 7 ίντσες). εγω το έχω 1 χρονο και η γυναικα μου 2,5 χρόνια και τα λιωνουμε χωρίς να έχουν διαμαρτυρηθεί/κολλήσει ποτε.Βλέπω και αγώνες εκεί.Στο Σκρουτζ υπαρχουν αξιολογήσεις και για τα xiaomi οι οποίες λένε τα καλυτερα.Εδώ έχετε να πείτε κάτι για τις "θειτσες" η επειδή λένε καλά λογια το προσπερνάμε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...