Προς το περιεχόμενο

Αγορά smartphone 150-200

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που το είδες το βαρύ λειτουργικό.

Έχεις πάρει ποτέ Xiaomi για να ξέρεις?

Όσο αφορά τα χρήματα ναι σε αυτή την κατηγορία τα Xiaomi είναι value for money εκτός και αν κάποιος έχει κάποια απαίτηση που δεν έχουν τα Xiaomi ,οπότε του προτείνουμε κάτι άλλο.

Δεν έχω xiaomi αλλά έχουν φιλοι μου τα redmi 4a και 4x οποτε μπορω να έχω προσωπική άποψη.Το λειτουργικο έχει υψηλη κατανάλωση λόγω των πολλων παραμετροποιησεων απο το miui της xiaomi και αυτό ΔΕΝ το βγσζω απ το μυαλό μου αλλά το διαβάζω σε τεχνολογικά site απο την Ελλάδα και το εξωτερικο.Ναι είναι αλήθεια οτι είναι τα πιο value for money κινητά αλλά να ξέρετε οτι παντα παίρνεις αυτό που πληρωνεις.

Δεν χρειαζεται να γινει διαμαχη. Να κλεισει εδω η αντιπαραθεση λεω εγω?

Συμφωνώ αρκεί να μην θεωρουν μερικοί εδώ μέσα τα κινητά "σαβουρες" όπως ειπαν κάποιοι.

Δημοσ.

Σφαιρα πανε σημερα. Σε 2 χρονια θα σερνονται!

Και γιατι ομως να πας σε κατι χειροτερο οταν με τα ιδια χρηματα παιρνεις καλυτερο?

Ναι αλλά σε τόσα ποστς δεν έχεις πει ποιο είναι το καλύτερο.

Δημοσ.

Δεν έχω xiaomi αλλά έχουν φιλοι μου τα redmi 4a και 4x οποτε μπορω να έχω προσωπική άποψη.Το λειτουργικο έχει υψηλη κατανάλωση λόγω των πολλων παραμετροποιησεων απο το miui της xiaomi και αυτό ΔΕΝ το βγσζω απ το μυαλό μου αλλά το διαβάζω σε τεχνολογικά site απο την Ελλάδα και το εξωτερικο.Ναι είναι αλήθεια οτι είναι τα πιο value for money κινητά αλλά να ξέρετε οτι παντα παίρνεις αυτό που πληρωνεις.

Το περίμενα ότι θα το πεις αυτό,ότι και καλά το έχουν φίλοι μου το έχει η θεία μου και τα τοιαύτα.

Εδώ σου έχω όλα τα κινητά που είπες σύν το Xiaomi

https://www.kimovil.com/el/sygkrish/huawei-p9-lite-2017,nokia-5,sony-xperia-l1,xiaomi-redmi-note-44gb-64gb-global και κοίτα να δεις ποιο είναι καλύτερο.

Η μάλλον ο ts να δει γιατί εσύ έχεις άλλη άποψη.

Δημοσ.

Το περίμενα ότι θα το πεις αυτό,ότι και καλά το έχουν φίλοι μου το έχει η θεία μου και τα τοιαύτα.

Δηλαδή μου λες οτι λέω ψέμματα;Λυπάμαι που το νομίζεις αυτό.Εγώ όπως βλέπεις αιτιολογώντας αυτά που λέω σε αντίθεση με αλλους εδώ μέσα (δεν εννοώ εσένα) που πετάνε την γνώμη τους χωρίς επιχειρήματα.Γι τον κύριο που είπε οτι εκτός τo note 4x τα αλλά είναι σαβουρες δεν είδα να σχολιασεις κάτι.Λυπάμαι.

Δημοσ.

Δηλαδή μου λες οτι λέω ψέμματα;Λυπάμαι που το νομίζεις αυτό.Εγώ όπως βλέπεις αιτιολογώντας αυτά που λέω σε αντίθεση με αλλους εδώ μέσα (δεν εννοώ εσένα) που πετάνε την γνώμη τους χωρίς επιχειρήματα.Γι τον κύριο που είπε οτι εκτός τo note 4x τα αλλά είναι σαβουρες δεν είδα να σχολιασεις κάτι.Λυπάμαι.

Δεν λέω ότι λες ψέματα αλλά αν εσύ και ο κάθε ένας έλεγε τα κινητά που έχουν η είχαν γιατί τους άρεσαν η τους βολεύουν για τον άλφα βήτα λόγο και τα προτείνουν τότε δεν έχει νόημα.

Νομίζω ο @chios είναι υπερβολικός.

Εντάξει είπε ας πούμε μια "πατάτα" δεν θα του πάρουμε και το κεφάλι.

Δημοσ.

είδα την λίστα του saruman και ναι φίλε μου με εξαίρεση το huawei  τα άλλα μπροστά στο xiaomi είναι σάπια , το ότι τα πουλάνε 200€ ενώ έπρεπε να είναι στο κατοστάρικο δεν τα κάνει vfm κινητά.

Δημοσ.

Αν σου δινανε δυο αυτοκίνητα των 20.000 ευρώ ενα κινεζικό και ενα πχ Μπεμβε εσύ τι θα διαλεγες;

Τι είχες Γιαννη τι είχα πάντα... Τι σχέση έχει το ΓΕΡΜΑNΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙNΗΤΟ με το NΟΤΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΚΙNΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩNΟ;

Στο θέμα μας: το Sony έχει mediatek επεξεργαστη οπότε κλάφτα Χαραλαμπε, 2620 μπαταρία ενάντια σε 4000 του xiaomi, οθόνη 720p έναντι σε 1080p.... Τι άλλο να πούμε; Nομιζω ότι αρκετά αναλωθηκαμε σε μία κουβέντα που προσπαθούμε να αποδείξουμε του φίλου ότι δεν είμαστε ελέφαντες.

Δημοσ.

Απλα δεν ξερεις. Δεν ειναι τοσο κακο.

Δημοσ.

Τι είχες Γιαννη τι είχα πάντα... Τι σχέση έχει το ΓΕΡΜΑNΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙNΗΤΟ με το NΟΤΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΚΙNΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩNΟ;

Στο θέμα μας: το Sony έχει mediatek επεξεργαστη οπότε κλάφτα Χαραλαμπε, 2620 μπαταρία ενάντια σε 4000 του xiaomi, οθόνη 720p έναντι σε 1080p.... Τι άλλο να πούμε; Nομιζω ότι αρκετά αναλωθηκαμε σε μία κουβέντα που προσπαθούμε να αποδείξουμε του φίλου ότι δεν είμαστε ελέφαντες.

To Sony εχει 2gb μνημη. Δεν με νοιαζει τιποτε αλλο....

Δημοσ.

Τέτοια επιθεση δεν την περίμενα επειδή υποστήριξα κινητά εκτός xiaomi.Αλοιμονο αν είμαστε όλοι ιδιοι,τοτε δεν θα είχε νόημα το φόρουμ και όλα τα φόρουμ.Κάποιος με χαρακτήρισε τυπο χασουρα και του επιστρέφω το χαρακτηρισμό.Εκεί εξω υπαρχουν τοσα πολλά κινητά που το καθένα έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και απευθύνεται στο δικο του κοινο.Αλλά να επιμένουν μερικοί στα xiaomi είναι κατάντια.Και ενα τελευταιο ποιος σας είπε οτι οι mediatec επεξεργαστές είναι για πέταμα;Αν ηταν δεν θα τους χρησιμοποιούσαν κατασκευαστές και μάλιστα ενας μεγαλος κατασκευαστής σαν την sony.Μπορεί κάπου να υστερεί σε σχέση με αλλους αλλά μήπως εσείς ξέρετε καλυτερα απο τις εταιρίες;.Αυτοι που ξέρουν γιατί δεν κανουν μια δικιά τους εταιρία να τα κονομανε κιόλας Απο πολυξερούς αυτή η χώρα έχει χορτασει.

Δημοσ.

Τέτοια επιθεση δεν την περίμενα επειδή υποστήριξα κινητά εκτός xiaomi.Αλοιμονο αν είμαστε όλοι ιδιοι,τοτε δεν θα είχε νόημα το φόρουμ και όλα τα φόρουμ.Κάποιος με χαρακτήρισε τυπο χασουρα και του επιστρέφω το χαρακτηρισμό.Εκεί εξω υπαρχουν τοσα πολλά κινητά που το καθένα έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και απευθύνεται στο δικο του κοινο.Αλλά να επιμένουν μερικοί στα xiaomi είναι κατάντια.Και ενα τελευταιο ποιος σας είπε οτι οι mediatec επεξεργαστές είναι για πέταμα;Αν ηταν δεν θα τους χρησιμοποιούσαν κατασκευαστές και μάλιστα ενας μεγαλος κατασκευαστής σαν την sony.Μπορεί κάπου να υστερεί σε σχέση με αλλους αλλά μήπως εσείς ξέρετε καλυτερα απο τις εταιρίες;.Αυτοι που ξέρουν γιατί δεν κανουν μια δικιά τους εταιρία να τα κονομανε κιόλας Απο πολυξερούς αυτή η χώρα έχει χορτασει.

Μπορεί να μην είναι κακοί (mtk) αλλά υστερούν σε αρκετά πράγματα.

Γι'αυτό βγαίνουν αρκετή (helio,helio P10-20-30 κλπ)για τον ανταγωνισμό.

Αλλά ότι και να κάνουν snap δεν γίνονται.

Οπότε οι εταιρείες επειδή λόγο κόστους βάζουν αυτούς και δείχνουν το όνομα τους μπροστά π.χ Sony .

Και σου λέει ο άλλος που δεν ξέρει,ααα είναι Sony άρα θα είναι και καλό.

Θα σου δώσω και παράδειγμα.

Γιατί οι ναυαρχίδες δεν έχουν mtk και πάνε σε snap ή Exynos.

Δημοσ.

Αυτό δεν μπορω να το κρινω εγώ.Σίγουρα ξέρουν κάτι παραπανω απο εμας.Εγώ πιστεύω οτι δεν υπάρχει κακό κινητό απλα υπαρχουν οι ναυαρχίδες,τα καλά και τα λιγοτερο καλά.....

Δημοσ.

Πάντα προτείνουμε κινητά ανάλογα με τα λεφτά που διαθέτει ο καθένας, σε αυτά λοιπόν τα χρήματα αν ο άλλος μπορεί να πάρει 4gb ram 64rom για πιο λόγο να πάει πιο χαμηλά και ναι είναι πάρα πολύ καλά τα xiaomi. Αν μιλάμε για 300-350€ εκεί πάμε αλλού.

Τι σχέση έχουν τα αυτοκίνητα με το κινητό.

δηλαδή θες να πεις καλύτερα να πάρει το Sony που η μπαταρία του είναι χώμα και σε λίγους μήνες θα σέρνεται;

"Σονυ" και "σε λιγους μήνες θα σέρνεται" δεν ταιριάζουν στην ιδια πρόταση. Πες για την κάμερα να βγαλεις το μίσος σ καλυτερα.
Δημοσ.

Αυτό δεν μπορω να το κρινω εγώ.Σίγουρα ξέρουν κάτι παραπανω απο εμας.Εγώ πιστεύω οτι δεν υπάρχει κακό κινητό απλα υπαρχουν οι ναυαρχίδες,τα καλά και τα λιγοτερο καλά.....

Υπάρχουν κινητά για όλα τα βαλάντια.

Το θέμα είναι τι ψάχνει και τι θέλει ο κάθε ένας ανάλογα την τσέπη του.

Όπως είπες και εσύ μπορεί κάποιος και με 1 gb ram να είναι ευχαριστημένος και να κάνει την δουλειά του.

Αλλά να έχει και κάποια άλλα καλά χαρακτηριστικά που να το συνοδεύουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...