chios Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Σε αυτά τα λεφτά κοιτάς μόνο xiaomi redmi note 4 snapdragon 4/64 και τελείωσες όλα τα άλλα είναι σαβουρες τέλος. 3
ad276 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Μετα απο αυτο δεν ξαναλεω τιποτε πια... Παραδινω πνευμα... Φιλε έχω κινητό 2,5 χρονων με 1,5ram και παει σφαίρα τώρα οτι και να λες........ Σε αυτά τα λεφτά κοιτάς μόνο xiaomi redmi note 4 snapdragon 4/64 και τελείωσες όλα τα άλλα είναι σαβουρες τέλος. Σοβαρά μιλάς;Είσαι μέτοχος μήπως της xiaomi.?
vchristod84 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Φιλε έχω κινητό 2,5 χρονων με 1,5ram και παει σφαίρα τώρα οτι και να λες........ Σοβαρά μιλάς;Είσαι μέτοχος μήπως της xiaomi.? Κι εγώ έχω iPad με ένα gb ram,το θέμα δεν είναι τι έχω εγώ και τι έχεις εσύ αλλά να προτεινουμε σε κάποιον που θέλει να αγοράσει κάτι και δε γνωρίζει,το καλύτερο δυνατό στα χρήματα που θα διαθέσει 1
chios Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Μακάρι να ήμουν μέτοχος, έχω 2 xiaomi στην κατοχή μου το παλιό έκλεισε 3.5 χρόνια και ακόμα δουλεύει, σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει αντίπαλος ότι άλλο και να πάρει θα πετάξει τα λεφτά του. 2
ad276 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Κι εγώ έχω iPad με ένα gb ram,το θέμα δεν είναι τι έχω εγώ και τι έχεις εσύ αλλά να προτεινουμε σε κάποιον που θέλει να αγοράσει κάτι και δε γνωρίζει,το καλύτερο δυνατό στα χρήματα που θα διαθέσει Δεν διαφωνω αλλά εδώ και σε άλλο forum οπου βλέπω έχει καταντήσει να είναι αντιπροσωπεία της xiaomi.Δεν λέω οτι είναι κακά κινητά αλλά έλεος ρε παιδιά.Κάθε άνθρωπος που ρωτάει εδώ και με οτι απαιτήσεις να έχει η απάντηση είναι μια xiaomi δηλαδή ΤΟΣΟ καλά είναι που όλα τα υπολοιπα είναι σαβουρες όπως λέει ο φίλος παραπανω.Έιχατε ποτε σας κινητά με ram 256mb? Εγώ ειχα.Βέβαια θα μου πείτε οι εποχές έχουν αλλαξει απο τοτε και οι απαιτησεις μας έχουν μεγαλώσει.Σωστα αλλά πιστεύω οτι στην κατηγορία των 150-200ευρω που είναι το θέμα μας τα 2ram είναι μια χαρά.Αλλά αν θέλει κάποιος οπωσδήποτε 3ram τοτε κατα γενική ομολογία ξένων forum που παρακολουθώ η κορυφη είναι το huawei p9 lite 2017.
vchristod84 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δεν διαφωνω αλλά εδώ και σε άλλο forum οπου βλέπω έχει καταντήσει να είναι αντιπροσωπεία της xiaomi.Δεν λέω οτι είναι κακά κινητά αλλά έλεος ρε παιδιά.Κάθε άνθρωπος που ρωτάει εδώ και με οτι απαιτήσεις να έχει η απάντηση είναι μια xiaomi δηλαδή ΤΟΣΟ καλά είναι που όλα τα υπολοιπα είναι σαβουρες όπως λέει ο φίλος παραπανω.Έιχατε ποτε σας κινητά με ram 256mb? Εγώ ειχα.Βέβαια θα μου πείτε οι εποχές έχουν αλλαξει απο τοτε και οι απαιτησεις μας έχουν μεγαλώσει.Σωστα αλλά πιστεύω οτι στην κατηγορία των 150-200ευρω που είναι το θέμα μας τα 2ram είναι μια χαρά.Αλλά αν θέλει κάποιος οπωσδήποτε 3ram τοτε κατα γενική ομολογία ξένων forum που παρακολουθώ η κορυφη είναι το huawei p9 lite 2017. Για ποιο λόγο να πάρεις με 2gb ram τη στιγμή που δεν υπερτερεί σε τίποτα έναντι του xiaomi? Δεν είναι θέμα εμμονής με την εταιρία, value for money λέγεται 2
Ntinaras Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δεν διαφωνω αλλά εδώ και σε άλλο forum οπου βλέπω έχει καταντήσει να είναι αντιπροσωπεία της xiaomi.Δεν λέω οτι είναι κακά κινητά αλλά έλεος ρε παιδιά.Κάθε άνθρωπος που ρωτάει εδώ και με οτι απαιτήσεις να έχει η απάντηση είναι μια xiaomi δηλαδή ΤΟΣΟ καλά είναι που όλα τα υπολοιπα είναι σαβουρες όπως λέει ο φίλος παραπανω.Έιχατε ποτε σας κινητά με ram 256mb? Εγώ ειχα.Βέβαια θα μου πείτε οι εποχές έχουν αλλαξει απο τοτε και οι απαιτησεις μας έχουν μεγαλώσει.Σωστα αλλά πιστεύω οτι στην κατηγορία των 150-200ευρω που είναι το θέμα μας τα 2ram είναι μια χαρά.Αλλά αν θέλει κάποιος οπωσδήποτε 3ram τοτε κατα γενική ομολογία ξένων forum που παρακολουθώ η κορυφη είναι το huawei p9 lite 2017. Μπραβο, να σου δωσουμε βραβειο τοτε που ειχες κινητο με 256 ραμ. Αυτη τη στιγμη το κινητο μου, εχει 1.2GB ελευθερα απο τα 3GB ραμ χωρις καμαι εφαρμογη ανοιχτη. συμφωνα με τα λεγαμενα σου, τα 256mb ram που θα απεμεναν αν ειχα 2GB συνολικης ραμ ειναι αρκετα. 1
ad276 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Για ποιο λόγο να πάρεις με 2gb ram τη στιγμή που δεν υπερτερεί σε τίποτα έναντι του xiaomi? Δεν είναι θέμα εμμονής με την εταιρία, value for money λέγεται Αν σου δινανε δυο αυτοκίνητα των 20.000 ευρώ ενα κινεζικό και ενα πχ Μπεμβε εσύ τι θα διαλεγες;
chios Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Πάντα προτείνουμε κινητά ανάλογα με τα λεφτά που διαθέτει ο καθένας, σε αυτά λοιπόν τα χρήματα αν ο άλλος μπορεί να πάρει 4gb ram 64rom για πιο λόγο να πάει πιο χαμηλά και ναι είναι πάρα πολύ καλά τα xiaomi. Αν μιλάμε για 300-350€ εκεί πάμε αλλού. Αν σου δινανε δυο αυτοκίνητα των 20.000 ευρώ ενα κινεζικό και ενα πχ Μπεμβε εσύ τι θα διαλεγες; Τι σχέση έχουν τα αυτοκίνητα με το κινητό. δηλαδή θες να πεις καλύτερα να πάρει το Sony που η μπαταρία του είναι χώμα και σε λίγους μήνες θα σέρνεται;
ad276 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Αν σου δινανε δυο αυτοκίνητα των 20.000 ευρώ ενα κινεζικό και ενα πχ Μπεμβε εσύ τι θα διαλεγες; Υ.Γ.Τα xperia x8 και xperia ray που είχα είχαν 512mb και όχι 256. Δεν το καταλαβασινω αυτό το σερνεται.Δηλαδή αμφισβητείς την αξιοπιστία των αλλων κινητών;Οτι είναι xiaomi είναι αξιόπιστο και όλα τα υπολοιπα χώμα; Επειδή έχουν μεγαλύτερη σε χωρητικότητα μπαταρία δεν σημαίνει και μεγαλύτερη αντοχή στο χρονο.Υπάρχει και κάτι που λέγεται λειτουργικό σύστημα και αυτό αλλάζει απο κινητό σε κινητό δηλαδή αλλά κινητά έχουν πιο βαρύ λειτουργικό το οποίο σημαίνει πιο μεγάλη κατανάλωση ενεργειας και αλλά πιο ελαφρύ,κοινώς πιο κοντά στο stock android,με πιο χαμηλή κατανάλωση ενεργειας.Η xiaomi έχει βαριά λειτουργικά οποτε και έχει μεγαλύτερες μπαταρίες απο αλλά κινητά, για να αντισταθμίσει την κατανάλωση. Δηλαδή το συμπέρασμα είναι οτι όλα τα κινητά αντέχουν πανω κάτω το ιδιο.Απο εκεί και πέρα εξαρτάται απο τον χρήστη και το κατα ποσο ασχολείται με την συσκευή του.
Ntinaras Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Υ.Γ.Τα xperia x8 και xperia ray που είχα είχαν 512mb και όχι 256. Δεν το καταλαβασινω αυτό το σερνεται.Δηλαδή αμφισβητείς την αξιοπιστία των αλλων κινητών;Οτι είναι xiaomi είναι αξιόπιστο και όλα τα υπολοιπα χώμα; Επειδή έχουν μεγαλύτερη σε χωρητικότητα μπαταρία δεν σημαίνει και μεγαλύτερη αντοχή στο χρονο.Υπάρχει και κάτι που λέγεται λειτουργικό σύστημα και αυτό αλλάζει απο κινητό σε κινητό δηλαδή αλλά κινητά έχουν πιο βαρύ λειτουργικό το οποίο σημαίνει πιο μεγάλη κατανάλωση ενεργειας και αλλά πιο ελαφρύ,κοινώς πιο κοντά στο stock android,με πιο χαμηλή κατανάλωση ενεργειας.Η xiaomi έχει βαριά λειτουργικά οποτε και έχει μεγαλύτερες μπαταρίες απο αλλά κινητά, για να αντισταθμίσει την κατανάλωση. Δηλαδή το συμπέρασμα είναι οτι όλα τα κινητά αντέχουν πανω κάτω το ιδιο.Απο εκεί και πέρα εξαρτάται απο τον χρήστη και το κατα ποσο ασχολείται με την συσκευή του. Ποιο κινητο εχεις τωρα?
saruman123 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Υ.Γ.Τα xperia x8 και xperia ray που είχα είχαν 512mb και όχι 256. Δεν το καταλαβασινω αυτό το σερνεται.Δηλαδή αμφισβητείς την αξιοπιστία των αλλων κινητών;Οτι είναι xiaomi είναι αξιόπιστο και όλα τα υπολοιπα χώμα; Επειδή έχουν μεγαλύτερη σε χωρητικότητα μπαταρία δεν σημαίνει και μεγαλύτερη αντοχή στο χρονο.Υπάρχει και κάτι που λέγεται λειτουργικό σύστημα και αυτό αλλάζει απο κινητό σε κινητό δηλαδή αλλά κινητά έχουν πιο βαρύ λειτουργικό το οποίο σημαίνει πιο μεγάλη κατανάλωση ενεργειας και αλλά πιο ελαφρύ,κοινώς πιο κοντά στο stock android,με πιο χαμηλή κατανάλωση ενεργειας.Η xiaomi έχει βαριά λειτουργικά οποτε και έχει μεγαλύτερες μπαταρίες απο αλλά κινητά, για να αντισταθμίσει την κατανάλωση. Δηλαδή το συμπέρασμα είναι οτι όλα τα κινητά αντέχουν πανω κάτω το ιδιο.Απο εκεί και πέρα εξαρτάται απο τον χρήστη και το κατα ποσο ασχολείται με την συσκευή του. Που το είδες το βαρύ λειτουργικό.Έχεις πάρει ποτέ Xiaomi για να ξέρεις? Όσο αφορά τα χρήματα ναι σε αυτή την κατηγορία τα Xiaomi είναι value for money εκτός και αν κάποιος έχει κάποια απαίτηση που δεν έχουν τα Xiaomi ,οπότε του προτείνουμε κάτι άλλο. 1
ad276 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Ποιο κινητο εχεις τωρα? Έχω LG Leon αγορασμενο το καλοκαίρι του 15.
SeNNinhA Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δεν χρειαζεται να γινει διαμαχη. Να κλεισει εδω η αντιπαραθεση λεω εγω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα