Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Εργάζομαι σε μία εταιρεία επίπλων και θέλουμε να επεκταθούμε στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Μπορώ να ποστάρω το site και να μου πείτε γνώμες για το πως φαίνεται, αν υπάρχουν λάθη και ότιδήποτε άλλο;

Δημοσ.

Στους ορους αν δεν κανω λαθος, λεει για διαφημιση. Αυτο που θες να κανεις, δεν εχει καμια σχεση με διαφημιση.

Δωσε λινκ να κραξουμε !!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κράξτε καλοπροαίρετα όμως! Για μεταφορικά και πληρωμή με πιστωτική είμαστε σε αναμονή με τράπεζες και κούριερ.

Επεξ/σία από Par1s*
Δημοσ.

Πάντα καλοπροαίρετα.

Θα έκανα το μενού "εταιρία προιόντα μπλα μπλα" να μένει πάντα πάνω πάνω καρφιτσωμένο στην σελίδα όταν κάνεις σκρολ. 

Δημοσ.

Πάντα καλοπροαίρετα.

Θα έκανα το μενού "εταιρία προιόντα μπλα μπλα" να μένει πάντα πάνω πάνω καρφιτσωμένο στην σελίδα όταν κάνεις σκρολ. 

Είναι! και σε πισι και σε κινητο

Δημοσ.

Έχεις δίκιο, εξαφανίζεται και εμφανίζεται μετά άλλο στο πάνω της σελίδας. Δεν είδα ότι ξαναβγήκε λοιπόν, όλα κομπλέ.

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι για μενα. 

στο ποπαπ της "ΕΤΑΙΡΕΙΑ" δεν εχεις heading οπως τα αλλα και φαινεται μεγαλο κενο.

Το ποπαπ που πεταει με ενα κουπονι, προσωπικα μου την σπαει παρα πολυ. Δεν ξερω τι αποψη εχουν και οι αλλοι για τα ποπαπς, αλλα εγω βαραω Χ σε τετοια σαιτ. 

• Like 1
Δημοσ.

φιλε απλα προσεξε γιτι δεν θες να κανει αυριο μεθαυριο καποιος αναζητηση στο google το ονομα της εταιριας, καη να βγαινει πρωτο αποτελεσμα ερωτηση στο insomnia πως σας φαινεται, τεχνικες ερωτησεις κοκ.

• Like 4
Δημοσ.

Ποτε δε καταλαβα τη λογικη των τονων στα κεφαλαια γραμματα. Απο την αλλη, βλεπεις τη google στο material να βαζει τονους. Τι φαση;

Και εμενα με εκνευριζουν τα pop ups, καλυτερα να εχεις ενα banner με τις προσφορες παρα αυτη η παπαρια να πεταγεται μπροστα σου.

Σε iphone 7 safari στον slider το padding των γραμματων ειναι μικρο και τα γραμματα κολλανε στο backdrop.

post-57664-0-44619100-1512161702_thumb.jpeg

post-57664-0-56139400-1512161740_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

φιλε απλα προσεξε γιτι δεν θες να κανει αυριο μεθαυριο καποιος αναζητηση στο google το ονομα της εταιριας, καη να βγαινει πρωτο αποτελεσμα ερωτηση στο insomnia πως σας φαινεται, τεχνικες ερωτησεις κοκ.

Ούτε καν το σκέφτηκα! Αφαίρεσα το Link. thank you

Ποτε δε καταλαβα τη λογικη των τονων στα κεφαλαια γραμματα. Απο την αλλη, βλεπεις τη google στο material να βαζει τονους. Τι φαση;

Και εμενα με εκνευριζουν τα pop ups, καλυτερα να εχεις ενα banner με τις προσφορες παρα αυτη η παπαρια να πεταγεται μπροστα σου.

Σε iphone 7 safari στον slider το padding των γραμματων ειναι μικρο και τα γραμματα κολλανε στο backdrop.

Έχει κάπου τόνους σε κεφαλαία; Για το ποπ απ που λέτε και εμένα προσωπικά με "εκνευρίζει" όμως η αλήθεια είναι πως είναι αποτελεσματικό και καταφέρνει τον σκοπό του.

Edit: Στο ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ

Εδώ είναι uppercase. Δηλαδή γράφεις "Δείτε την" και το κάνει αυτόματα κεφαλαία. Θα το γράψω χωρίς τόνο. Σε pc και σε android το βγαζει χωρίς τόνο.

Δημοσ.

Εχω εδω μερικα σχολια

Αλλα γενικως ειναι λιγο πολυ ανουσιο να σου δωσουμε σχολια για ενα ετοιμο template. Δεν ειναι οτι το σχεδιασες εσυ, ειναι οτι απλα χρησιμοποιησες ενα template και εστρωσες την αρχικη.

Αυτο ειναι το demo του theme σου:

http://flatsome3.uxthemes.com/demos/shop-demos/vendor-shop/

Στην ουσια το εκανες εγκατασταση και περασες τα προιοντα. Μια..;; Δυο ωρες δουλειας;

Εχει στοιχειωδη λαθη η σελιδα, εκτος του οτι δεν υπαρχει branding και typography πουθενα, εχεις βαλει main accent χρωμα το σκουρο μπλε, ενω τα χρωματα της (υποτιθεμενης) ταυτοτητας ειναι τα 2 χρωματα του λογοτυπου, τα οποια δεν υπαρχουνε πουθενα στη σελιδα.

Θα μου πεις ομως.. να γεμισω φουξια τη σελιδα;; Ναι θα ηταν καπως, αλλα σε αυτο "φταιει" ο γραφιστας που δεν εκανε μια σοβαρη ερευνα χρωματων για την εταιρεια.

Επισης υπαρχουν ΤΕΣΣΕΡΑ διαφορετικα hover εφε στη σελιδα. WTF!? Παντα ενα η το πολυ 2 πρεπει να εχει για να βγαζει νοημα ο χρηστης σε καθε interaction ετσι ωστε να ξερει τι να περιμενει. 4 ειναι way too much.

Γενικως, ολα λιγο αρπα κολλα. Αλλα φανταζομαι το budget θα ηταν περιπου 200-300 euro οποτε τι παραπανω να κανεις;

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να τονβγακεις, απλα χασαρε το με εναν λινκ σορτερ

Δεν χρειάζεται να τονβγακεις, απλα χασαρε το με εναν λινκ σορτερ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...