Προς το περιεχόμενο

Mac os 10.4.11 μεταφορά σε άλλο δισκο

komninos139

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όπως λέει και ο τίτλος.Δυστυχως για κάποιο λόγο δεν είναι διαθέσιμο το Time Machine.Εχει μόνο 60gb ο δίσκος και θέλω να μεταφέρω το Mac os όπως είναι σε αυτόν.Αλλα έχω μόνο ενα φλασάκι 16gb διαθέσιμο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όπως λέει και ο τίτλος.Δυστυχως για κάποιο λόγο δεν είναι διαθέσιμο το Time Machine.Εχει μόνο 60gb ο δίσκος και θέλω να μεταφέρω το Mac os όπως είναι σε αυτόν.Αλλα έχω μόνο ενα φλασάκι 16gb διαθέσιμο.

Τι εννοείς να μεταφέρεις το Mac OS?Απο που σε που?

ΥΓ. Νομίζω καλύτερα να βγάλεις τον σκληρό και να βάλεις έναν ssd.

Για hackintosh απ' ότι θυμάμαι δεν χρειάζεται να κατεβάσω και iso;δύσκολα αυτό μιας και τα 10.4.11 δεν έχουν app store

Θα το έκανα αυτό αλλά δυστυχώς δεν έχω άλλον υπολογιστή διαθεσιμο

Το macbook είναι late 2006 με core 2 duo και 4gb ddr2

Για hackintosh απ' ότι θυμάμαι δεν χρειάζεται να κατεβάσω και iso;δύσκολα αυτό μιας και τα 10.4.11 δεν έχουν app store Θα το έκανα αυτό αλλά δυστυχώς δεν έχω άλλον υπολογιστή διαθεσιμο

Το μηχάνημα σου μπορεί να τρέξει 10.6 φτιαγμένο σε hackintosh, αλλά δεν αξίζει.

Δεν αξίζει εννοείται το έχω για απλή χρήση απλά με τα 10.4.11 δεν μπορώ ούτε να κατεβάσω φυλλομετρητή για αυτό σκέφτηκα linux η windows.Σε περίπτωση που βρω 2ο υπολογιστή για να κάνω εγκατάσταση τα 10 Drivers πώς βρίσκω;Το bootcamp με μπέρδεψε λιγο

Δεν αξίζει εννοείται το έχω για απλή χρήση απλά με τα 10.4.11 δεν μπορώ ούτε να κατεβάσω φυλλομετρητή για αυτό σκέφτηκα linux η windows.Σε περίπτωση που βρω 2ο υπολογιστή για να κάνω εγκατάσταση τα 10 Drivers πώς βρίσκω;Το bootcamp με μπέρδεψε λιγο

Δες στο internet πως εγκαθιστάς με command prompt τους boot camp drivers. Θα χρειαστεί compatibility mode για τα Windows 10.

http://xenomorph.net/apple/bootcamp/install/

Είχα κάνει εγκατάσταση windows7 32bit σε macmini 2016 παρόμοια specs με το δικό σου αλλάζοντας το dvd drive με ένα που αναγνώριζε dvd . Προφανώς δεν αναγνωρίζει το drive τα δισκάκια που φτιάχνεις

Το 10.4 δεν υποστηρίζει το Time Machine, όμως μπορείς με το Disk Utility να κάνεις  έναν κλώνο του 60άρη δίσκου, να περάσεις στο μηχάνημα τον 500άρη και κατόπιν να κάνεις restore του συστήματος.

Πάντως, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του, το μηχάνημα υποστηρίζει 2GB of RAM ή maximal 3 με αντικατάσταση του ενός module με ένα της OWC. Αυτό ενημερωτικά, αφού το μηχάνημα την αναγνωρίζει είσαι μια χαρά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...