komninos139 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Όπως λέει και ο τίτλος.Δυστυχως για κάποιο λόγο δεν είναι διαθέσιμο το Time Machine.Εχει μόνο 60gb ο δίσκος και θέλω να μεταφέρω το Mac os όπως είναι σε αυτόν.Αλλα έχω μόνο ενα φλασάκι 16gb διαθέσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Όπως λέει και ο τίτλος.Δυστυχως για κάποιο λόγο δεν είναι διαθέσιμο το Time Machine.Εχει μόνο 60gb ο δίσκος και θέλω να μεταφέρω το Mac os όπως είναι σε αυτόν.Αλλα έχω μόνο ενα φλασάκι 16gb διαθέσιμο.Τι εννοείς να μεταφέρεις το Mac OS?Απο που σε που? ΥΓ. Νομίζω καλύτερα να βγάλεις τον σκληρό και να βάλεις έναν ssd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
komninos139 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Είναι παλιό το macbook και έχει δίσκο μόνο 60gb.Εχω έναν 500 να του περάσω αλλά δεν έχω cd επανεγκατάστασης για το os x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Θέλεις να δουλέψεις Mac OS 10.4.11 στον 500αρι? Έχεις κανένα γνωστό με mac του 2008-9? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
komninos139 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δυστυχώς όχι.Παλεψα για μέρες να περάσω windows/linux αλλά δυστυχώς τιποτα.Οποτε είπα να κάνω ότι μπορώ με τα 10.4.11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Αλλιώς πρέπει να ασχοληθείς λίγο με hackingosh. Έφτιαξες boot usb και δεν το βλέπει? Το cd του δουλεύει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
komninos139 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Το cd δουλεύει ναι αλλά cd με windows 7 32 η 64 ακόμα και 10 κανένα από τα 4.Ουτε Linux mint σε φλασακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δοκίμασε να περάσεις Windows 10 32bit στον 500αρι από άλλο pc και να τον βάλεις μέσα στο Macbook. ΥΓ. UEFI boot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
komninos139 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Για hackintosh απ' ότι θυμάμαι δεν χρειάζεται να κατεβάσω και iso;δύσκολα αυτό μιας και τα 10.4.11 δεν έχουν app store Θα το έκανα αυτό αλλά δυστυχώς δεν έχω άλλον υπολογιστή διαθεσιμο Το macbook είναι late 2006 με core 2 duo και 4gb ddr2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Για hackintosh απ' ότι θυμάμαι δεν χρειάζεται να κατεβάσω και iso;δύσκολα αυτό μιας και τα 10.4.11 δεν έχουν app store Θα το έκανα αυτό αλλά δυστυχώς δεν έχω άλλον υπολογιστή διαθεσιμο Το μηχάνημα σου μπορεί να τρέξει 10.6 φτιαγμένο σε hackintosh, αλλά δεν αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
komninos139 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δεν αξίζει εννοείται το έχω για απλή χρήση απλά με τα 10.4.11 δεν μπορώ ούτε να κατεβάσω φυλλομετρητή για αυτό σκέφτηκα linux η windows.Σε περίπτωση που βρω 2ο υπολογιστή για να κάνω εγκατάσταση τα 10 Drivers πώς βρίσκω;Το bootcamp με μπέρδεψε λιγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δεν αξίζει εννοείται το έχω για απλή χρήση απλά με τα 10.4.11 δεν μπορώ ούτε να κατεβάσω φυλλομετρητή για αυτό σκέφτηκα linux η windows.Σε περίπτωση που βρω 2ο υπολογιστή για να κάνω εγκατάσταση τα 10 Drivers πώς βρίσκω;Το bootcamp με μπέρδεψε λιγοΔες στο internet πως εγκαθιστάς με command prompt τους boot camp drivers. Θα χρειαστεί compatibility mode για τα Windows 10.http://xenomorph.net/apple/bootcamp/install/ Είχα κάνει εγκατάσταση windows7 32bit σε macmini 2016 παρόμοια specs με το δικό σου αλλάζοντας το dvd drive με ένα που αναγνώριζε dvd . Προφανώς δεν αναγνωρίζει το drive τα δισκάκια που φτιάχνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Το 10.4 δεν υποστηρίζει το Time Machine, όμως μπορείς με το Disk Utility να κάνεις έναν κλώνο του 60άρη δίσκου, να περάσεις στο μηχάνημα τον 500άρη και κατόπιν να κάνεις restore του συστήματος. Πάντως, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του, το μηχάνημα υποστηρίζει 2GB of RAM ή maximal 3 με αντικατάσταση του ενός module με ένα της OWC. Αυτό ενημερωτικά, αφού το μηχάνημα την αναγνωρίζει είσαι μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα