SPANK Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα Θα ήθελα προτάσεις για πολύμπριζο ασφαλείας για περίπου 13 συσκευές. Δεν με ενδιαφέρει να ειναι σταθεροποιητής τάσης αλλα να προστατεύει απο αυξομοιώσεις του ρεύματος Ευχαριστώ
CheOnWeb Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 13 σε ένα πολύπριζο; Εγώ έχω 1 τέτοιο και του έχω βάλει πάνω και ένα απλό 6άρι για να έχω 11 συσκευές. Μπορείς να βάλεις και 2 απλά πάνω, αρκεί να είσαι μέσα στις προδιαγραφές, αλλιώς θέλεις δύο ή τρία. https://www.skroutz.gr/s/8166471/%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%A5%CE%A0%CE%A1%CE%99%CE%96%CE%9F-LEGRAND-DIY-CFT-6-%CE%A3%CE%9F%CE%A5%CE%9A%CE%9F-%CE%9C%CE%95-%CE%9A%CE%91%CE%9B%CE%A9%CE%94%CE%99%CE%9F-1-5%CE%9C.html 1
ZELOMOTH Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Καπως ετσι οπως στα λεει ο φιλτατος παρα πανουλια! Κι εγω ενα 7ρι εχω και πανω του ενα 5ρι ακομα. Απλα να μην εχεις πολυ ενεργοβορες συσκευες... 3.500 watt νομιζω ειναι βασικες πριζες μαξιμουμ...(Για τοιχο λεω) Λογικα ομως κι εσυ θα εννοεις υπολογιστη, ρουτερ και αλλες τετοιες συσκευες με λιγες ενεργειακες απαιτησεις...
CheOnWeb Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Καπως ετσι οπως στα λεει ο φιλτατος παρα πανουλια! Κι εγω ενα 7ρι εχω και πανω του ενα 5ρι ακομα. Απλα να μην εχεις πολυ ενεργοβορες συσκευες... 3.500 watt νομιζω ειναι βασικες πριζες μαξιμουμ...(Για τοιχο λεω) Λογικα ομως κι εσυ θα εννοεις υπολογιστη, ρουτερ και αλλες τετοιες συσκευες με λιγες ενεργειακες απαιτησεις... 3.500 W είναι 16A. Οι απλές πρίζες είναι 10Α. 16Α έχει η πρίζα πλυντηρίου.
SPANK Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Ναι τον υπολογιστή την οθόνη και μετα router και διάφορες αλλες μικροσυσκευές
CheOnWeb Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Ναι τον υπολογιστή την οθόνη και μετα router και διάφορες αλλες μικροσυσκευές Λογικά είσαι οκ με ένα (1). Αν ξέρεις περίπου καταναλώσεις των συσκευών, κάνε μια σούμα. Μάλλον δεν θα ξεπεράσεις ούτε τα 1.500 W. Το Legrand έχει φάει πολλές διακοπές από δίκτυο ΔΕΗ και από ρελέ. No problem. Το κουμπί (Push button) που πάντα με ανησυχεί μήπως κλείσει καταλάθος, είναι αρκετά σκληρό και δύσκολο να πατηθεί καταλάθος, αντίθετα με τους κλασικούς διακόπτες (switch) που τους βάζω tape ή φροντίζω κάποιο τροφοδοτικό να τον σκεπάζει. Άσε που το λαμπάκι που έχουν μέσα είναι του κώλου και μπορεί να καεί και να σου κάνει βραχυκύκλωμα (το έχω πάθει). Legrand, εγγύηση για μένα, ειδικά από τότε που έβγαλε το μοναδικό (τότε) σούκο Ταφ με σωστό προσανατολισμό, την εκτίμησα! 1
ZELOMOTH Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 3.500 W είναι 16A. Οι απλές πρίζες είναι 10Α. 16Α έχει η πρίζα πλυντηρίου. Ναι ρε δικιο εχεις! Απλα μπερδευτηκα με πολλα πολυμπριζα που δινουν οριο τα 16Α 3.500 watt! Σωστος....
SPANK Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Ωραία θα παω σε κατι τετοιο τοτε και αν χρειαστεί κουμπώνω επάνω και ενα 2ο η το βάζω σε αλλη πρίζα
frapes87 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Για μένα άμα σε παίρνει πήγαινε σε αυτό: https://www.skroutz.gr/s/6196443/APC-PM6-GR.html είναι λίγο πιο ακριβό αλλά πιστεύω ότι αξίζει! 1
9-11 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 [Bump] Σε αντίθεση με τον νηματοθέτη, αναζητώ λύση για 2 μόλις συσκευές: Ψυγείο και καταψύκτη. Τίποτα άλλο. Προς το παρόν τροφοδοτούνται μέσω ενός no name (εγώ τουλάχιστον δεν βλέπω κάποια διακριτικά) φτηνιάρικου πολύμπριζου 3 θέσεων. Και όταν λέμε φτηνιάρικο, εννοούμε φτηνιάρικο. Του πανεριού. Ούτε διακόπτες on/off, ούτε surge protection, ούτε τίποτα. Για την ποιότητα του πλαστικού δε, ούτε λόγος. Τουλάχιστον δεν βγάζει σπίθες Με ενδιαφέρει περισσότερο η προστασία από υποτάσεις/υπερτάσεις μιας και δεν συμβαίνουν συχνά διακοπές ρεύματος στην περιοχή. Αναρωτιέμαι αν θα με κάλυπτε και κάτι σαν αυτό. Μπορεί να συνδυαστεί με ένα *σκέτο* πολύμπριζο άραγε; Δεν ξέρω και τι ιδιαιτερότητες έχουν οι «λευκές» ηλεκτρικές συσκευές. Φαντάζομαι θα ’ναι λιγότερο ευαίσθητες σε διακυμάνσεις της τάσης σε σχέση με υπολογιστές, τηλεοράσεις κ.λπ. Να το πάρω και να ξεμπερδεύω ή να αρχίσω να κοιτάω αλλού;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα