chegeo75 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα σας. Φαντάζομαι μετά από τόσο καιρό το θέμα θα έχει πεθάνει άλλα είπα να κάνω μια δοκιμή. Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα ακριβός με την διάφορα ότι έμενα είχε μια μικρή διαροη το μπετονάκι και συμπλήρωνα περιστασιακά νερό (και όχι παραφλού από βλακεία μου). Ωστόσο ποτέ δεν μου είχε ανάψει η σχετική ένδειξη, έως πριν δυο μέρες. Το πήγα στο μηχανικό μου πρότεινε αλλαγή στο μπετονάκι, το άλλαξα , καινούργια παραφλού όλα κομπλέ, άλλα τζίφος. Η ένδειξη εξακολουθεί να ανάβει, και τώρα ξέρετε παίρνω τον μηχανικό τον πρήζω μου λέει τα δικά του και ούτω κάθε έξης. Έχετε να προτείνετε κάτι μπας και το φτιάξω....
meletis_m Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, chegeo75 είπε Καλησπέρα σας. Φαντάζομαι μετά από τόσο καιρό το θέμα θα έχει πεθάνει άλλα είπα να κάνω μια δοκιμή. Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα ακριβός με την διάφορα ότι έμενα είχε μια μικρή διαροη το μπετονάκι και συμπλήρωνα περιστασιακά νερό (και όχι παραφλού από βλακεία μου). Ωστόσο ποτέ δεν μου είχε ανάψει η σχετική ένδειξη, έως πριν δυο μέρες. Το πήγα στο μηχανικό μου πρότεινε αλλαγή στο μπετονάκι, το άλλαξα , καινούργια παραφλού όλα κομπλέ, άλλα τζίφος. Η ένδειξη εξακολουθεί να ανάβει, και τώρα ξέρετε παίρνω τον μηχανικό τον πρήζω μου λέει τα δικά του και ούτω κάθε έξης. Έχετε να προτείνετε κάτι μπας και το φτιάξω.... Δηλαδή σου ανάβει προειδοποίηση υπερθέρμανσης , χωρίς να κουνιέται η βελόνα προς τα επάνω ; Έχεις δυνατότητα να διαβάσεις με διαγνωστικό τη θερμοκρασία; Υποπτεύονται κάποιο αισθητήρα , ίσως ψυκτικού υγρού. Τι αμάξι είναι;
zourman1981 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Στις 16/10/2019 στις 10:22 ΜΜ, chegeo75 είπε Καλησπέρα σας. Φαντάζομαι μετά από τόσο καιρό το θέμα θα έχει πεθάνει άλλα είπα να κάνω μια δοκιμή. Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα ακριβός με την διάφορα ότι έμενα είχε μια μικρή διαροη το μπετονάκι και συμπλήρωνα περιστασιακά νερό (και όχι παραφλού από βλακεία μου). Ωστόσο ποτέ δεν μου είχε ανάψει η σχετική ένδειξη, έως πριν δυο μέρες. Το πήγα στο μηχανικό μου πρότεινε αλλαγή στο μπετονάκι, το άλλαξα , καινούργια παραφλού όλα κομπλέ, άλλα τζίφος. Η ένδειξη εξακολουθεί να ανάβει, και τώρα ξέρετε παίρνω τον μηχανικό τον πρήζω μου λέει τα δικά του και ούτω κάθε έξης. Έχετε να προτείνετε κάτι μπας και το φτιάξω.... καλο ειναι μετα απο χρονια και δεδομενης της ευκαιριας λογω βλαβης, να αλλαζουν ολα τα υγρα και να γινεται ορθη εξαερωση.. Εσεις απλα συμπληρωσατε ?
christopher0016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Στις 16/10/2019 στις 10:22 ΜΜ, chegeo75 είπε Καλησπέρα σας. Φαντάζομαι μετά από τόσο καιρό το θέμα θα έχει πεθάνει άλλα είπα να κάνω μια δοκιμή. Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα ακριβός με την διάφορα ότι έμενα είχε μια μικρή διαροη το μπετονάκι και συμπλήρωνα περιστασιακά νερό (και όχι παραφλού από βλακεία μου). Ωστόσο ποτέ δεν μου είχε ανάψει η σχετική ένδειξη, έως πριν δυο μέρες. Το πήγα στο μηχανικό μου πρότεινε αλλαγή στο μπετονάκι, το άλλαξα , καινούργια παραφλού όλα κομπλέ, άλλα τζίφος. Η ένδειξη εξακολουθεί να ανάβει, και τώρα ξέρετε παίρνω τον μηχανικό τον πρήζω μου λέει τα δικά του και ούτω κάθε έξης. Έχετε να προτείνετε κάτι μπας και το φτιάξω.... Δες την σταθμη του παραφλου εαν χρειαζεται συμπληρωμα μετα απο αλλαγη παραφλου θελει καλη εξαερωση και πολυ πιθανον1 μετα την εξαερωση να ζηταει συμπληρωμα. Η πας σε ηλεκτρολογο να δει μηπως εχουν προβλημα αισθητηρες θερμοστατης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα