Steve K. Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά! Είμαι καινούριος στο site.. θα ήθελα να ρωτήσω και αν κάποιος μπορεί να απαντήσει θα με βοηθήσει πολύ. Έχω ενα VW Polo '07 το οποίο όταν βάζω μπρος τη μηχανή και μετά από 20-30 μέτρα πορείας ανάβει το λαμπάκι ένδειξης θερμοκρασίας... Το περίεργο είναι ότι το αμάξι δεν ανεβάζει θερμοκρασία σύμφωνα με τον θερμοστάτη (είναι πάντα γύρω στους 90 ακόμα και αν τρέχω για πολύ ώρα με φουλ γκάζι). Επίσης όταν βγάζει την ένδειξη και το σβήσω και το ξαναναψω απευθείας δεν υπάρχει η ένδειξη. Δεν έχει διαρροή ούτε το ψυγείο ούτε κάτι άλλο γιατί τα παρακολουθώ στενά. Μήπως είναι κάτι ηλεκτρολογικό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
dollyyy19 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 μαλλον ειναι χαμηλη η σταθμη των υγρων.οποτε οταν ειναι κρυο το μοτερ,η σταθμη χαμηλα,αναβει το λαμπιονι.οταν ζεσταθει,ανεβαζει πιεση και δεν κλεινει κυκλωμα το λαμπιονι
Steve K. Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Dollyyy19 καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Η στάθμη των υγρών εννοείς το παραφλου; Σορρι αλλά είμαι τελείως άσχετος από αυτά ????
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Dollyyy19 καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Η στάθμη των υγρών εννοείς το παραφλου; Σορρι αλλά είμαι τελείως άσχετος από αυτά ???? Και αυτο αλλα ανοιξε την ταπα του ψηγειου να δεις αν ειναι γεματο νερο .
Steve K. Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Οκ Γιαννη σε ευχαριστώ!θα το ελέγξω και θα σας πω... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Αυτο ειναι το ευκολο ...Μετα τον λογο τον εχει το ...συνεργειο .
aGka8l Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Κάπου έχει ένα παγουρακι κι θα γράφει g12 η κάτι τέτοιο το λαμπάκι που σου ανάβει είναι μάλλον από αυτόν τον αισθητήρα . Δες πού είναι η στάθμη του υγρού .
Steve K. Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 aGka8l ναι υπάρχει το παγούρι που γράφει g12... Η στάθμη του είναι λίγο πιο κάτω από το min. Να συμπληρώσω παραφλου;
Dim(debian.gr) Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 aGka8l ναι υπάρχει το παγούρι που γράφει g12... Η στάθμη του είναι λίγο πιο κάτω από το min. Να συμπληρώσω παραφλου; ναι με το ιδιο παντα οχι νερο και το παρακολουθεις καθε μερα αν κατεβει παλι πας συνεργειο θα χανεις η απο διακλαδωτηρα θερμοστατη , η καποιο κολαρο , η φλατζα με το νερο δε βγαζεις ακρη ευκολα που χανει 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 ναι με το ιδιο παντα οχι νερο και το παρακολουθεις καθε μερα αν κατεβει παλι πας συνεργειο θα χανεις η απο διακλαδωτηρα θερμοστατη , η καποιο κολαρο , η φλατζα με το νερο δε βγαζεις ακρη ευκολα που χανει Ετσι ακριβως....Για αυτο προ ημερων ανεβαζε θερμοκρασια της κορης μου το αμαξι . Ευτυχως δεν ηταν φλαντζα αλλα κολαρα .
aGka8l Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 aGka8l ναι υπάρχει το παγούρι που γράφει g12... Η στάθμη του είναι λίγο πιο κάτω από το min. Να συμπληρώσω παραφλου; Όπως σου είπαν και οι από πάνω συμπληρώνεις με g12 έως το max
Steve K. Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Αλάνια καλησπέρα! Εν τέλει όντως η στάθμη του παραφλου ήταν... Ήταν αρκετά κάτω από το min. απλά εγώ το κοιτούσα ενώ ηταν σε κατηφόρα με αποτέλεσμα να βλέπω περισσότερο υγρό από ότι είχε... (Ναι ξέρω χειροκροτήστε με για την βλακεία μου...( ???????? Σας ευχαριστώ όλους θερμά για την βοήθεια! 1
Dim(debian.gr) Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Αλάνια καλησπέρα! Εν τέλει όντως η στάθμη του παραφλου ήταν... Ήταν αρκετά κάτω από το min. απλά εγώ το κοιτούσα ενώ ηταν σε κατηφόρα με αποτέλεσμα να βλέπω περισσότερο υγρό από ότι είχε... (Ναι ξέρω χειροκροτήστε με για την βλακεία μου...( ???????? Σας ευχαριστώ όλους θερμά για την βοήθεια! θα πρεπει να σε ανησυχει το γιατι ηταν χαμηλα η σταθμη καπου χανεις θα πρεπει να σε ανησυχει το γιατι ηταν χαμηλα η σταθμη καπου χανεις πηγαινε να σου πρεσαρουν το κυκλωμα ,η διαρροη αν ειναι εξωτερικη θα φανει 1
Steve K. Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Ναι αδερφέ θα πάω συνεργείο να το δουν...
GeorgeSmirlis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δες αν μετά από μια βδομάδα πέσει η στάθμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα