exor Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 iPhone 7 θα εχεις μαλλον. σ8+ και 2 μονιτορ ενα 1080 ενα 1440 οπως ειπα και στις 32" τα 1080 μια χαρα ειναι τωρα το οτι το παιζετε high end καποιοι ενω στην ουσια , αστο μην αρχισω τωρα, δεν κατανοειτε ουτε τα βασικα ειναι αλλο θεμα και οχι δεν ειναι τιβι .. στα 120 hz native το πανελ μονιτορ ειναι και για μονιτορ το εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Αρκετά δυνατή επιλογή με καλές γωνίες θέασης αλλά προορίζεται για δυνατούς παίκτες.. Α γεια σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinq1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Aν κοστίζει μέχρι 200 ευρώ, ίσως κάποιοι να την προτιμήσουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Aν κοστίζει μέχρι 200 ευρώ, ίσως κάποιοι να την προτιμήσουν... Έβαλες καταλάθος ένα μηδενικό παραπάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paparovic Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μια χαρά είναι τα 1080p. Μου μάθατε όλοι οικαλομαθημενοι το 4Κ. Λες και θα καθησεις σε αυτή την οθόνη σε απόσταση λιγότερη του μέτρου... Προφανώς δεν κάνεις δουλειά που χρειάζεσαι χώρο στην οθόνη. Είμαι με 2 οθόνες 1440p/1080p και οριακά κάνω την δουλειά μου. Αλλά η γνώμη για τις ανάγκες των άλλων, γνώμη, μην χάσεις. :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 για 150ευρο καλη ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα