morticon Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά είχα μέχρι πριν λίγες μέρες το Photoshop στον υπολογιστή και λειτουργούσε άψογα.Μετά έκανα έναν καθαρισμό με το Advanced SystemCare της Iobit και ήρθε το πρόβλημα που βλέπετε.Το ίδιο εμφανίζεται είτε πάω να ανοίξω το πρόγραμμα είτε πάω να κάνω εγκατάσταση.Τι προτείνετε να κάνω;
accipio Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Ίσως βοηθήσει, αν είναι ενεργή βέβαια, η Επαναφορά Συστήματος σε προηγούμενη του καθαρισμού ημερομηνία.
morticon Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Πολύ πιθανό.Άλλες απόψεις από τα μέλη του φόρουμ;
morticon Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δεν μπορώ να την κάνω καν. Μου βγάζει αυτό το μήνυμα παραπάνω.
micos000 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Πάτα WINDOWS+R και δώσε %loalappdata% Δες αν υπάρχει αυτός ο φάκελος (adobe\oobe\pdapp\core) και προσπάθησε αν ακολουθήσεις το path να δεις αν υπάρχει αυτό το setup εκεί. Το setup σε τι μορφή το έχεις; Σε iso, cd/dvd, zip/rar, exe; Επίσης δοκίμασε να τρέξεις το setup με δεξί κλικ->εκτέλεση ως διαχειριστής.
morticon Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Θα δοκιμάσω και θα απαντήσω.. Ευχαριστώ
accipio Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 %localappdata% είναι το σωστό, ξαναγράψ' το.
morticon Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό είχε μέσα στο φάκελο που μου είπες
KyrGR Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Ίσως πρεπει να απεγκαταστησεις πλήρως και αλλά προγράμματα πρωτα π.χ. Adobe Application Manager και να ξαναδοκιμασεις.
micos000 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Το έφαγα μου φαίνεται το c από το local! Μέσα στους com φακέλους έψαξες να δεις; Το μήνυμα που έδειξες στην αρχή δεν ξεχωρίζει σε ποιον υποφάκελο είναι αυτό το DECore που έχει μέσα το setup. Αλλά θα έλεγα να κάνεις αυτό που λέει ο KyrGR (οδηγίες στο λινκ παρακάτω) και μετά να δοκιμάσεις να το ξαναεγκαταστήσεις. https://helpx.adobe.com/creative-cloud/kb/cc-cleaner-tool-installation-problems.html Αν επιμένει να μην στήνεται πάλι, πήγαινε στους παρακάτω φάκελους και μετονόμασε το OOBE σε κάτι άλλο, π.χ. OOBE_OLD (αφού πρώτα απεγκαταστήσεις το application manager όπως πριν) και ξαναδοκίμασε. %localappdata%/Adobe C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\OOBE
morticon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά δεν γίνεται τίποτα.Με βλέπω να μένω χωρίς Photoshop.
micos000 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ θα έλεγα να μείνεις χωρίς τις παπαριές τύπου iobit και τα συναφή.
rfc Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Αυτο το advanced stem care και αλλα συναφη του ειδους εχουν καταστρεψει εκατομυρια πισια. Ειδικα αυτο της iobit.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα