tsiro7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Εννοείς μέχρι να ξαναστοκαρει για να καλύψει τη ζήτηση
stelios18120 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 η ζήτησή καθορίζει τις τιμές για να πέσει η ζήτησή ο άλλος ανεβάζει τιμές βλέποντάς το στοκ να κάνει φτεράΠςςςς Λύκος της wall street είσαι ρε ziaba Προφανώς και το ποστ μου ήταν χιουμοριστικό (στο κομμάτι με τους καφεδες) 1
tsiro7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ρε παιδες τα χρωματα της οθονης ειναι λιγο ξεπλυμενα η ειναι ιδεα μου? τα βαζω διπλα διπλα με το rn3 και απογοητευομαι...
saruman123 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ρε παιδες τα χρωματα της οθονης ειναι λιγο ξεπλυμενα η ειναι ιδεα μου? τα βαζω διπλα διπλα με το rn3 και απογοητευομαι...Στις ρυθμίσεις-προβολή τι έχεις βάλει..
notist Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ρε παιδες τα χρωματα της οθονης ειναι λιγο ξεπλυμενα η ειναι ιδεα μου? τα βαζω διπλα διπλα με το rn3 και απογοητευομαι...Εμ να τα λέει και άλλος.Και εγώ το ίδιο είδα,συν ήταν λίγο σκοτεινό.Κοιτάζω τη φωτεινότητα στις ρυθμίσεις ήταν τέρμα.Τραβάω το αυτοκόλλητο της οθόνης μπα καμία διαφορά.
saruman123 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Αυτή την στιγμή το έβαλα στο τέρμα.... Αυτή την στιγμή το έβαλα στο τέρμα....
notist Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ναι έχεις δίκιο.Είναι πολύ φωτεινό.Και ωραία εικόνα με σύννεφα και κεραυνούς.
tsiro7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Στις ρυθμίσεις-προβολή τι έχεις βάλει..οτι εχω στο ενα εχω και στο αλλο, τα μπλε ειδικα πολυ ξεπλυμα ,απο φωτεινοτητα οκ ειναι.Nt35596 panel tianma Για πείτε τη πάνελ φοράτε
saruman123 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Ναι έχεις δίκιο.Είναι πολύ φωτεινό.Και ωραία εικόνα με σύννεφα και κεραυνούς.Και να φανταστείς ότι συμπιέζονται οι φωτογραφίες όταν ανέβουν στο ForumΣτο κλείδωμα έχω αυτή
tsiro7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μπορείς να δεις στον kernel πατώντας 5 φορές τι πάνελ έχει?
saruman123 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Άλλο πάνελ το δικό σου...Δεν είναι πάντα ίδια.Όπως και τα πρώτα μοντέλα που είχαν κάμερα sony ενώ τώρα εχουν Samsung.
saruman123 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Ότι να ναι δλδ, λόττο...Ότι έχουν βάζουν.Στην αρχή έβαζαν sony κάποια στιγμή όταν έβλεπαν ότι τελείωναν έβαζαν και sony και Samsung. Δηλαδή μπροστά Samy και πίσω sony ή το ανάποδο. Τώρα έχουν μόνο Samy.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα