Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,ψιλοψαχνομαι τελευταια,σε καποιο καιρο θα παρω ενα αμαξι(οχι ακομα βεβαια) και θα ήθελα να προτεινετε σύμφωνα με τις εμπειριες σας μαρκες μοντελα etc.Το μπατζετ ειναι μεχρι 5κ,και θα ηθελα να ειναι μεχρι 10ετιας αν και δυσκολο.Για πολη θα ειναι οποτε μεχρι 1400 κυβικα νομιζω θα ειμαι ενταξει.Με ενδιαφέρει η μικρη κατανάλωση και κοιτουσα προς ιαπωνια μερια μιας και εχω ακουσει οτι δεν βγαζουν προβληματα οσα τα ευρωπαικα και τετοια.

Δημοσ.

10 ετίας δυσκολα με 5κ οπως ειναι η κατασταση. Βρισκεις αλλα ειτε θα ειναι τρακαρισμενο ειτε θα εχει χαλασει το χρωμα / μεσα καθισματα σκισμενα κτλ. Εκτος αν ψαχνεις σε μικρο.. Παραδειγμα για αττικη (βενζινη)

https://www.car.gr/classifieds/cars/?sort=dm&registration=%3E2007&price=%3E2000&price=%3C5000&condition=%CE%9A%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF&condition=%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF&offer_type=sale&make=242&make=248&make=22&make=192&make=198&fuel_type=1&rg=3

• Like 2
Δημοσ.

10 ετίας δυσκολα με 5κ οπως ειναι η κατασταση. Βρισκεις αλλα ειτε θα ειναι τρακαρισμενο ειτε θα εχει χαλασει το χρωμα / μεσα καθισματα σκισμενα κτλ. Εκτος αν ψαχνεις σε μικρο.. Παραδειγμα για αττικη (βενζινη)

https://www.car.gr/classifieds/cars/?sort=dm&registration=%3E2007&price=%3E2000&price=%3C5000&condition=%CE%9A%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF&condition=%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF&offer_type=sale&make=242&make=248&make=22&make=192&make=198&fuel_type=1&rg=3

colt , Jazz και Suzuki πολυ καλα .

• Like 1
Δημοσ.

Ναι σε μικρο ψαχνω ξεχασα να αναφερω,οχι και σμαρτ βεβαια κατι σαν aygo κτλ..

Δημοσ.

Το Japan είναι οκ , τα γαλλικά χαλάνε κλπ δεν μου λένε τίποτα ιδίως σε μεταχειρισμένο 10ετιας.

Αυτα πούς πρέπει να κοιτάξεις είναι τα εξής

1. Ιδιώτης

2. Οποιαδήποτε βιβλίο σέρβις

3. Τωρινό και το λιγότερο το προηγούμενο ΚΤΕΟ ( για να έχεις μια ιδέα αν είναι οκ τα χλμ)

4.έλεγχο οποιαδήποτε από μηχανικό και φανοποιο. Όχι μόνο από συνεργείο εκτός εάν πας σε εξουσιοδοτημένο.

5.1ο χέρι είναι στα πολύ συν

6. Προσωπική άποψη αυτο αλλά θα προτιμούσα να έχει μικρες γρατζουνιές παρα να εχει πρόχειροβαφτει

Αν θες κυρίως την αξιοπιστία και όχι μόνο το vfm ψάξε το αμάξι που σε ενδιαφέρει σε αντίστοιχα φορα και τι προβλήματα έχουν βγάλει

Δημοσ.

Επισης εκτος απο την τιμη που θα συμφωνηθει,πχ 4500,τι επιπλεον εξοδα εχει?Μεταβιβασης και τετοια,γνωριζει καποιος?

Δημοσ.

Με budget 5000€ μπορείς να πάρεις εξαιρετικό αυτοκίνητο. Επίσης δεν υπάρχει λόγος να ''εγκλωβιστείς'' στα υπερεκτημιμένα αξιόπιστα γιαπωνέζικα. Υπάρχουν πολλές επιλογές όπως το πολύ καλό fiesta και η safe επιλογή του yaris.

Επισης εκτος απο την τιμη που θα συμφωνηθει,πχ 4500,τι επιπλεον εξοδα εχει?Μεταβιβασης και τετοια,γνωριζει καποιος?

Υπολόγιζε και ένα σέρβις με αλλαγή λαδιών,φίλτρων, μπουζί ίσως ιμάντα αλλά και ψυγείου.

Δημοσ.

Με budget 5000€ μπορείς να πάρεις εξαιρετικό αυτοκίνητο. Επίσης δεν υπάρχει λόγος να ''εγκλωβιστείς'' στα υπερεκτημιμένα αξιόπιστα γιαπωνέζικα. Υπάρχουν πολλές επιλογές όπως το πολύ καλό fiesta και η safe επιλογή του yaris.

Υπολόγιζε και ένα σέρβις με αλλαγή λαδιών,φίλτρων, μπουζί ίσως ιμάντα αλλά και ψυγείου.

yaris που ειδα λιγο μιας και το εχω οδηγησει και μου ηταν καλο,ειδα να ξεφευγει λιγο απο τα 5 ακομα και σε 11-12ετιας..

Δημοσ.

Δε θα το λεγα, εκεί παίζουν οι τιμές. Βλέπε και αυτά με 5200-5300, και οι ίδιοι γνωρίζουν ότι θα τα δώσουν στα 5k

https://www.car.gr/11784559-toyota-yaris-1-0vvti

Σωστος,καλη περιπτωση η συγκεκριμενη,αν ηταν στα πολυ αμεσα σχεδια μου θα εκανα ενα τηλεφωνο.
Δημοσ.

Το συγκεκριμένο μοντέλο έχουμε εταιρικό (ειχαμε καμία 10αρια τέτοια , τωρα έχουν μείνει 4 και έχω κάνει πάνω από 40.000 χλμ όλα τα σέρβις στην φορά τους σε εξουσιοδοτημένο)για το συγκεκριμένο που θα γράφω το έχουμε μόνο 2 άνθρωποι.

Άνετα παίρνει το βραβείο του χειρότερου αυτοκινήτου που έχω οδηγήσει.

Επιλογέας ταχυτήτων τραγικός , καμια σαφήνεια και αίσθηση λάστιχοκαουτσουκ.

Κινητήρας εντελώς ψόφιος, δεν ξέρω που είδε την κατανάλωση 5 γιατί άνετα παίζει στο 7-7.5 μεση με ελάχιστη κίνηση σε αστικό κύκλο.

Πολύ σβελτο όμως μέχρι τα 60χμλ/ώρα για τα δικά του πλαίσια (θελει 1-2 λεπτά να τα φτάσει)

Ταχύτητες άνω των 100 τις ξεχνάς οχι μονο γιατί θες 2-3 μέρες για να τις φτασεις αλλά γιατί το όλο συνονθύλευμα πλαισίου αναρτήσεων και φρένων δεν εμπνέει καμία ασφάλεια ( γίνεται και χαμός από θόρυβο κινητήρα)

A.c. καλό δουλεύει, βέβαια πέφτει καμία φορά ο διακόπτης προς τα μέσα και τον ψάχνεις ( Ναι είναι αυτά τα μεγάλα γκρι πάνω από τον επιλογέα)

Καθίσματα με μηδενική πλευρική στήριξη.

Τα 8 από τα 10 έχουν βγάλει καταλύτη περίπου στα 110-130κ χλμ. Τα 4 που έχουν μεινει καμια σοβαρή βλάβη αλλά έχω δει και 1500αρι τιμολόγιο σέρβις.

Από τα 6 που μας άφησαν ,τα 3 πουλήθηκαν τα 2 είχαν θέμα και δεν συνέφερε η επισκευή τους και το ένα τράκαρε με ασθενοφόρο.

Προσπαθώ εδώ και 15 λεπτά που γράφω αυτό το ποστ να βρω κάτι θετικό για να έδινε κάποιος 5000 ευρώ για αυτό το χρεπι αλλά ειλικρινά δεν βρίσκω.

Δεν θα προτείνω αυτοκίνητο σε αυτά τα χρήματα γιατί θα μου την πέσουν συγκεκριμένοι κολλημένοι.

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο μοντέλο έχουμε εταιρικό (ειχαμε καμία 10αρια τέτοια , τωρα έχουν μείνει 4 και έχω κάνει πάνω από 40.000 χλμ όλα τα σέρβις στην φορά τους σε εξουσιοδοτημένο)για το συγκεκριμένο που θα γράφω το έχουμε μόνο 2 άνθρωποι.

Άνετα παίρνει το βραβείο του χειρότερου αυτοκινήτου που έχω οδηγήσει.

Επιλογέας ταχυτήτων τραγικός , καμια σαφήνεια και αίσθηση λάστιχοκαουτσουκ.

Κινητήρας εντελώς ψόφιος, δεν ξέρω που είδε την κατανάλωση 5 γιατί άνετα παίζει στο 7-7.5 μεση με ελάχιστη κίνηση σε αστικό κύκλο.

Πολύ σβελτο όμως μέχρι τα 60χμλ/ώρα για τα δικά του πλαίσια (θελει 1-2 λεπτά να τα φτάσει)

Ταχύτητες άνω των 100 τις ξεχνάς οχι μονο γιατί θες 2-3 μέρες για να τις φτασεις αλλά γιατί το όλο συνονθύλευμα πλαισίου αναρτήσεων και φρένων δεν εμπνέει καμία ασφάλεια ( γίνεται και χαμός από θόρυβο κινητήρα)

A.c. καλό δουλεύει, βέβαια πέφτει καμία φορά ο διακόπτης προς τα μέσα και τον ψάχνεις ( Ναι είναι αυτά τα μεγάλα γκρι πάνω από τον επιλογέα)

Καθίσματα με μηδενική πλευρική στήριξη.

Τα 8 από τα 10 έχουν βγάλει καταλύτη περίπου στα 110-130κ χλμ. Τα 4 που έχουν μεινει καμια σοβαρή βλάβη αλλά έχω δει και 1500αρι τιμολόγιο σέρβις.

Από τα 6 που μας άφησαν ,τα 3 πουλήθηκαν τα 2 είχαν θέμα και δεν συνέφερε η επισκευή τους και το ένα τράκαρε με ασθενοφόρο.

Προσπαθώ εδώ και 15 λεπτά που γράφω αυτό το ποστ να βρω κάτι θετικό για να έδινε κάποιος 5000 ευρώ για αυτό το χρεπι αλλά ειλικρινά δεν βρίσκω.

Δεν θα προτείνω αυτοκίνητο σε αυτά τα χρήματα γιατί θα μου την πέσουν συγκεκριμένοι κολλημένοι.

συμφωνώ μέ τόν φίλο amaqawd ,μάς εχουν ζαλίσει μέ τά yaris  από αξιοπιστία κλπ ,μάπα τό καρπούζι ... τά ΜΟΝΑ yaris πού βγήκαν σκυλιά ηταν γύρω στά 1999-2001  καί στά 1300cc κυρίως ,δηλ. made in japan ,μετά κατασκευάζονταν πλέον στη γαλλία καί αρχισαν τά προβλήματα από μικρά εως σοβαρά...εγώ θά εβλεπα  γιά micra -fiesta - alto -i10 -swift 

• Like 2
Δημοσ.

συμφωνω.μας εχετε πρηξει με την αξιοπιστια της toyota.

ενταξη εβγαλε ενα καλο ονομα γιατι παλια toyota επαιρναν μονο οι παπουδες που ο παππους δεν θα πιεσει το αυτοκινητο.ετσι ξεκινησε η ιστορια με την αξιοπιστια.

δεν υπαρχει ποιο ασχημο απο το γιαρις.υπερεκτιμημενο.ειδικα στα μοντελα με το καντραν στην μεση τι σας αρεσει απορω.

τα swift μην το λες μετα το 2010 μαπα.

τα νισσαν ακομα βαστανε αλλα ποσο ακομα τωρα που την εχει παρει η ρενω.

πηγαινε δες κανενα χιουνται.αμα ξεπερασεις το θεμα της μαρκας που ακομα θεωρειτε καπως , για μενα ειναι μια τιμια λυση.

Δημοσ.

συμφωνω.μας εχετε πρηξει με την αξιοπιστια της toyota.

ενταξη εβγαλε ενα καλο ονομα γιατι παλια toyota επαιρναν μονο οι παπουδες που ο παππους δεν θα πιεσει το αυτοκινητο.ετσι ξεκινησε η ιστορια με την αξιοπιστια.

δεν υπαρχει ποιο ασχημο απο το γιαρις.υπερεκτιμημενο.ειδικα στα μοντελα με το καντραν στην μεση τι σας αρεσει απορω.

τα swift μην το λες μετα το 2010 μαπα.

τα νισσαν ακομα βαστανε αλλα ποσο ακομα τωρα που την εχει παρει η ρενω.

πηγαινε δες κανενα χιουνται.αμα ξεπερασεις το θεμα της μαρκας που ακομα θεωρειτε καπως , για μενα ειναι μια τιμια λυση.

Για την αξιοπιστία δε ξέρω, οσους ξερω με toyota τους ζηλεύω γιατι εγω εχω χαλάσει συνολικά 4.000 για επισκευες σε 6 χρονια σε renault και οι αλλοι μαξ 300 ευρω η 0.

Απο ασχημια ναι yaris πολυ ασχημο αλλα το καινουργιο τρωγεται αλλα πολυ μικρό μεσα θεωρώ.

Hiyndai παντως μια χαρα ειναι αλλα νομιζω πως φθειρονται ευκολα σχετικά στο εσωτερικό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...