pogchamp Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Long story short, πήρα τηλ για vdsl 30αρι γιατί μου το έβγαζε διαθέσιμο στην περιοχή μου, μου επιβεβαίωσαν μάλιστα ότι εκτιμούν να πιάνω 21-27Mbps, προφανώς γιατί θα έπαιρνα από το ΑΚ και όχι από καμπίνα, κάτι που δεν το ανέφεραν αλλά ήταν προφανές άμα έχεις διαβάσει λίγο τι γίνετε πάνω κάτω. Εν τέλει από εκεί που είχα adsl24 και έπιανα 16MBps, μου βάλαν vdsl2 και έπιανα 10.7. Μετά από πολλά τηλ γιατί οι ίδιοι αν δεν τους το δηλώσεις εσύ ως βλάβη δεν πρόκειται να ασχοληθούν παρόλο που υπάρχει εγγύηση ταχύτητας, διαπίστωσαν ότι έχω 1260m χαλκό και προφανώς δεν μπορεί να παίξει vdsl. Εν τέλει είναι ηλίθιο, πρέπει να ψάχνουμε εμείς οι ίδιοι από όσο φαίνεται τι απόσταση έχουμε από το ΑΚ, αν υπάρχει καμπίνα vdsl κοντά γιατί ούτε αυτό μπορούσαν να μου το απαντήσουν από το τηλ. Υπεύθυνη απάντηση δεν μπορείς να πάρεις από αυτούς. Κοινώς κάντε μια βόλτα με τα πόδια την περιοχή σας ως το αστικό κέντρο ή την καμπίνα και εκτιμήστε οι ίδιοι τι μπορεί και τι δεν μπορεί να γίνει..... Bonus, Δευτέρα δήλωσα την "βλάβη" , σήμερα το κλείσαν (Παρασκευή) και δν πήραν καν τηλ. Έπρεπε να πάρω εγώ να ρωτήσω τι γίνεται με την βλάβη και να μου πουν ότι το έκλεισαν ως ανεπάρκεια της περιοχής και πρέπει να πάρω στο εμπορικό τμήμα για να γυρίσω στο προηγούμενο συμβόλαιο. Δλδ, κοινώς, δεν με πήραν να μου πουν τι έγινε, και αν δν έπαιρνα εγώ πάλι θα συνέχιζε να τρέχει το vdsl πρόγραμμα, και να πληρώνω για μούφα 30αρι vdsl...
SeXBOX Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Long story short, πήρα τηλ για vdsl 30αρι γιατί μου το έβγαζε διαθέσιμο στην περιοχή μου, μου επιβεβαίωσαν μάλιστα ότι εκτιμούν να πιάνω 21-27Mbps, προφανώς γιατί θα έπαιρνα από το ΑΚ και όχι από καμπίνα, κάτι που δεν το ανέφεραν αλλά ήταν προφανές άμα έχεις διαβάσει λίγο τι γίνετε πάνω κάτω. Εν τέλει από εκεί που είχα adsl24 και έπιανα 16MBps, μου βάλαν vdsl2 και έπιανα 10.7. Μετά από πολλά τηλ γιατί οι ίδιοι αν δεν τους το δηλώσεις εσύ ως βλάβη δεν πρόκειται να ασχοληθούν παρόλο που υπάρχει εγγύηση ταχύτητας, διαπίστωσαν ότι έχω 1260m χαλκό και προφανώς δεν μπορεί να παίξει vdsl. Εν τέλει είναι ηλίθιο, πρέπει να ψάχνουμε εμείς οι ίδιοι από όσο φαίνεται τι απόσταση έχουμε από το ΑΚ, αν υπάρχει καμπίνα vdsl κοντά γιατί ούτε αυτό μπορούσαν να μου το απαντήσουν από το τηλ. Υπεύθυνη απάντηση δεν μπορείς να πάρεις από αυτούς. Κοινώς κάντε μια βόλτα με τα πόδια την περιοχή σας ως το αστικό κέντρο ή την καμπίνα και εκτιμήστε οι ίδιοι τι μπορεί και τι δεν μπορεί να γίνει..... Bonus, Δευτέρα δήλωσα την "βλάβη" , σήμερα το κλείσαν (Παρασκευή) και δν πήραν καν τηλ. Έπρεπε να πάρω εγώ να ρωτήσω τι γίνεται με την βλάβη και να μου πουν ότι το έκλεισαν ως ανεπάρκεια της περιοχής και πρέπει να πάρω στο εμπορικό τμήμα για να γυρίσω στο προηγούμενο συμβόλαιο. Δλδ, κοινώς, δεν με πήραν να μου πουν τι έγινε, και αν δν έπαιρνα εγώ πάλι θα συνέχιζε να τρέχει το vdsl πρόγραμμα, και να πληρώνω για μούφα 30αρι vdsl... Γενικά ο ΟΤΕ έχει θέματα.... εμένα η καμπίνα για Fiber είναι 5 μέτρα απόσταση. Στην σελίδα τους λένε ότι δεν είναι διαθέσιμο το Fiber για την γραμμή μου. Τους παίρνω ένα πρωί και τους ρωτάω αν είναι διαθέσιμο για την γραμμή μου και μου λένε ότι είναι μέχρι 100mbps και τους είπα ότι στο site τους λέει όχι, αλλά αυτοί επέμεναν ότι είναι διαθέσιμο.... επανέλαβα την ίδια διαδικασία 6 φορές και τις 6 μου είπαν ότι είναι διαθέσιμο και ας μην φαίνεται στο site. Με τα πολλά έκανα Αίτηση για αναβάθμιση σε 100 και τώρα περιμένω... Κρατάω μια πισινή καθώς το έχουν ξανακάνει, μου κάνανε συμβόλαιο για 50 ενώ δεν υπήρχε, ευτυχώς το προσέξανε και πήραν τηλ. ότι θα βάλουν 30 και απλά θα επέστρεφα τον εξοπλισμό στον κούριερ και την ίδια στιγμή θα μου έδινε τον καινούριο κι ετσι έγινε.... τώρα θα δείξει... Για το θέμα σου, ρώτησες αν είσαι συνδεμένος με την καμπίνα; Γιατί λίγο δύσκολο να βγάζουν διαθεσιμότητα χωρίς καμπίνα έστω στα 500 μέτρα όριο. Εγώ στο τηλ του έλεγα που ακριβώς είναι η καμπίνα και συνδέονταν στο τεχνικό τμήμα που τους λέγανε ότι ηλεκτροδοτείται και δίνει γραμμές. Το ότι ηλεκτροδοτείται το είδα και μόνος μου καθώς είχε περάσει η ΔΕΗ και είχε βάλει το κλασσικό αυτοκόλλητο που λέει υπάρχει ρεύμα, επίσης ακουγόταν ο θόρυβος από μέσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα