senorita273 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα!Θα ηθελα απλα την ταπεινη σας αποψη, για οποιον γνωριζει κατι... σχετικα με το τι επεξεργαστη χρειαζομαι σε laptop, για τις απαιτησεις του autocad2017. Γνωριζω ηδη οτι χρειαζομαι τουλαχιστον intel core i5, οποτε θα ηθελα να μου πειτε τι γινεται αντιστοιχα με τους AMD! Ευχαριστω!
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 https://knowledge.autodesk.com/support/autocad/learn-explore/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/System-requirements-for-AutoCAD-2017.html https://www.pugetsystems.com/recommended/Recommended-Systems-for-Autodesk-AutoCAD-134/Hardware-Recommendations
senorita273 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 #mtsalas11 Ευχαριστω για τα link! Ειχα ηδη βρει καποιες πληροφοριες και επιβεβαιωσα δυστυχως τωρα, οτι ειναι αρκετα δυνατα τα χαρακτηριστικα που χρειαζομαι για autocad σε σχεση με ενος απλου laptop.. ntinaras, να σου πω κατ αρχας οτι η χρηση που θελω ειναι αρχικα απλη, και εκτακτη η αναγκη αποκτησης του λαπτοπ οποτε θα ηθελα το μικροτερο δυνατο κοστος! Απλα δεδομενου οτι θα χρειαστω autocad μακροπροθεσμα θα θελα να μπορει να το σηκωνει κ να μην εχω προβληματα, μαλιστα 3D δε θα χρειαστω .. Ηδη με intel core i5 που ειναι 600€ κ ανω ξεφευγει... γι αυτο ειπα να δω τις εναλλακτικες!
senorita273 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Εαν θελετε μπορειτε να μου πειτε επι συγκεκριμενων υπολογιστων οικονομικων που εχω βρει: 1)Αcer Aspire ES1 523 89KN περιπου 500€ CPU AMD quad core A8 7410, 2.2GHz Μνημη 8 GB 1000 GB HDD καρτα γραφικων AMD Radeon R5 2)Αλλοι πιο οικονομικοι, -Acer Aspire ES1-523 (A8-7410/8GB/1TB) (450€) -Lenovo Ideapad 310 A10-9600P,8GB,1TB,RadeonR5 (400€)
jgeorgiou Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 το autocad τρέχει πολύ καλύτερα σε ΙΝΤΕΛ πάρε έστω ένα Ι3
senorita273 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 jgeorgiou Ευχαριστω, αλλα το γνωριζεις εμπειρικα αυτο?? Οντως intel μουν προτεινε και i5 τουλαχιστον φιλος τεχνικος, αλλα και amd μου ειπαν ειναι οκ, αλλα ηταν τεχνικος-πωλητης... οποτε γι αυτο και δεν ειμαι σιγουρη! Οποτε οποιος γνωριζει για amd θα θελα να μου πει μια γνωμη!
Ntinaras Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Τα λαπτοπ που κυκλοφορουν τωρα στην αγορα, και εχουν επεξεργαστη αμδ, ειναι παλαιας γενιας, που ηταν κατω του μετριου και δεν αξιζουν ιδιαιτερα... θα σου προτεινα αυτο η αυτο
ZELOMOTH Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Ο τεχνικος θα σου προτεινει το πιο δυνατο για την δουλεια σου...(ΙΝΤΕΛ) Ο πωλητης θα σου προτεινει αυτο που φευγει πιο δυσκολα!(AMD) Τουλαχιστον μεχρι να βγουν λαπτοπ ryzen apu κτλ γιατι μετα βλεπουμε τι θα βολευει καλυτερα... Αν μιλουσαμε για σταθερο, εκει παιζεται αλλιως το παιχνιδι... Και καλυτερα cpu και απο τους 2 αλλα και τιμολογιακα θα ηταν αλλιως η φαση.......
Fp84 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 το autocad τρέχει πολύ καλύτερα σε ΙΝΤΕΛ πάρε έστω ένα Ι3 Πανω σε αυτο που λέει ο φίλος θα σου έλεγα μην κανείς το λάθος και πάρεις i3 Εκτός αν βρεις κανένα λαπτοπ που φοράει i3 και μπορείς να του βάλεις i5-7 3ης και άνω γενιάς
senorita273 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Ntinaras ευχαριστω, και που εψαξες! Ειναι δυνατη η δευτερη επιλογη, αλλα περι τα 600€ γνωριζω οτι θα βρω.. αλλα θελω να πεσω κ αλλο σε τιμη γι αυτο ρωταω για αντιστοιχια σε amd... Fp84 οταν εννοεις "να φορεσω i5-7 .."ειναι κατι που το γνωριζω το αν μπορω πριν αγορασω ενα laptop? Γενικα δεν το χω ξανακουσει αυτο.. Γενικα ευχαριστω ολους, και τον ZELOMOTH... απ οτι εχω καταλαβει, δεν θα αποφυγω την επιλογη της Intel, για την περιπτωση μου, αφου αυτο προτεινετε κ απ την Autodesk ☺
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Απο το link που σου εδωσα παραπανω In the case of AutoCAD, the majority of the software is only single threaded so it is only able to utilize a single core of the CPU. For this reason, our general recommendation when choosing a processor is to get the highest frequency. For current generation CPUs, that is Intel's Core i7 8700K which can boost up to 4.7GHz with a single core active. The only exceptions to the single thread limitation in AutoCAD are 2D Regeneration and Mental Ray rendering (source). 2D Regeneration is not an especially intensive task, so it should not really be a consideration when choosing a CPU, but if you do a lot of rending using Mental Ray you may want to choosea higher core count CPU http://www.cpu-world.com/benchmarks/mobile_CPUs_single.html Εννοειται οτι πηγαινεις σε Intel Μνημη 8Gb ειναι αρκετη για εναν αρχαριο Το AutoCAD χρησιμοποιει Direct3D και εσυ θα ασχοληθεις μονο με 2D οποτε δεν υπαρχουν ιδιαιτερες απαιτησεις σε GPU Ετσι το κοστος μπορει να κρατηθει χαμηλα οπως επιθυμεις
Ntinaras Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Ntinaras ευχαριστω, και που εψαξες! Ειναι δυνατη η δευτερη επιλογη, αλλα περι τα 600€ γνωριζω οτι θα βρω.. αλλα θελω να πεσω κ αλλο σε τιμη γι αυτο ρωταω για αντιστοιχια σε amd... Fp84 οταν εννοεις "να φορεσω i5-7 .."ειναι κατι που το γνωριζω το αν μπορω πριν αγορασω ενα laptop? Γενικα δεν το χω ξανακουσει αυτο.. Γενικα ευχαριστω ολους, και τον ZELOMOTH... απ οτι εχω καταλαβει, δεν θα αποφυγω την επιλογη της Intel, για την περιπτωση μου, αφου αυτο προτεινετε κ απ την Autodesk ☺ Το βιαζεσαι να το παρεις τωρα?
senorita273 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 #mtsalla11 ευχαριστω πολυ πολυ! Καπως διαλευκανεται το τοπιο, αν και η 8GB RAM παλι ανεβαζει τον πηχη... χαχα θα το βρω ομως! ty!! Ntinaras ναι θελω αμεσα, και Δευτερα αν μπορω..ή μες στη βδομαδα γενικα.. Υπαρχει καποιος λογος, εχεις καποια προταση??!
ZELOMOTH Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Η προταση του ειναι να βγειτε για καφε! Πλακα κανω.... Το πιο ολοκληρωμενο να ξερεις παντως οτι ειναι αυτο με τα 588 που σου προτεινε δευτερο ο Ντιναρας....Και ssd και ι5 και 8gb ram...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα