Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Καθήστε να σας πω μια ιστορία. Έβαλα αγγελία ότι θέλω να αγοράσω high end earphones, απαντάει ένα παιδί και μου λέει έχω τα Sennheiser IE80 αγορασμένα από κατάστημα Νάκα σχεδόν καινούργια, χωρίς συσκευασία, θήκη, παρελκόμενα, μόνο τα ακουστικά με ένα σετ ear tips. Λέω οκ. Το κλείσαμε στα 100 ευρώ, του λέω γιατί είναι καλή τιμή θα σου στείλω +5 ευρώ για τα μεταφορικά με Γενική, λέει οκ. Μετά μου λέει αν βρει απόδειξη η τίποτα άλλο από τα ακουστικά θα μου τα στείλει με δικά του έξοδα, του λέω δεν υπάρχει λόγος, και του στέλνω και άλλα 5 ευρώ, δηλαδή 110 ευρώ κατάθεση, τα 10 ευρώ ταχα ήταν για τι τυχόν μεταφορικά θα πλήρωνε για να είναι άνετος. Και γύρναει και μου λέει δεν προλαβαίνω και τα λοιπά, ενώ εχω κάνει την κατάθεση εγώ ήδη, την πρώτη μέρα δεν τα στέλνει, την δεύτερη μέρα λέει πάλι δεν θα τα στείλει γιατί δεν προλαβαίνει αλλά θα στείλει την μάνα του με οδηγίες που να το στείλει. Του είχα αναφέρει να τα στείλει με γενική ταχυδρομική καμία 3-4 φορές εως τώρα. Χτές μου στέλνει την απόδειξη της αποστολής. Δεν σας κάνω πλάκα μου έστειλε 100 ευρώ ακουστικά με ΕΛΤΑ, και ούτε καν σαν δέμα με tracking, ΟΥΤΕ ΚΑΝ σαν ΓΡΑΜΜΑ με tracking (συστημένο).... όχι όχι... το έστειλε σαν κανονικό γράμμα που σου στέλνει η ΔΕΗ και στο πετάει ο ταχυδρόμος στην εξώπορτά σου! Και εδώ στην Κέρκυρα βρέχει όλη μέρα αυτή την βδομάδα. Αν έρθει ο ταχυδρόμος και το ρίξει την γάμησα γιατί όχι θα βραχούν, θα μουλιάσουν στο νερό. Πέρα από το τι σκατο μεταχείριση έχουν τα κανονικά γράμματα στα ΕΛΤΑ, αν και ποτε θα έρθουν τα ακουστικά και σε τι κατάσταση θα βρίσκονται μέσα μόνο ο θεός το ξέρει. Παίζει να μπορώ να τραβήξω τα λεφτά πίσω από την κατάθεση? Ελεος.
YourTrueLegend Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Αγορα με καταθεση απο αγνωστο που σου ηρθε μονος του σε pm. Period.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Αγορα με καταθεση απο αγνωστο που σου ηρθε μονος του σε pm. Period. Καλά είχε και 5-6 σωστές αξιολογήσεις το παιδί. Αλλά πού.
YourTrueLegend Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Καλά είχε και 5-6 σωστές αξιολογήσεις το παιδί. Αλλά πού. Οταν βλεπεις 5 θετικες αξιολογησεις το πρωτο που ελεγχεις ειναι μηπως ειναι fake. Απο εκει και περα και 50 legit θετικες να ειχε, ειλικρινα σε μια τετοια περιπτωση δεν βλεπω το λογο να μην προτιμηθει η αντικαταβολη. Και αν ο πωλητης επεμενε στο οτι θελει λεφτα μπροστα, τοτε μια προκαταβολη των 10-20 ευρω θα αρκουσε πιστευω. 1
xaerialtwistx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Συσκευασίες με όγκο στέλνονται αυτοματα σαν δεμα απο οσο ξερω που έχει 100% tracking. Μηπως σε δουλευει λιγο; edit: τώρα ειδα ότι είναι ψείρες τα ακουστικά οπότε μπορεί κ να σταλθηκαν οντως σαν γραμμα! 2,60 έχει το δεμα, είναι κάπως έλεος.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Ξέρει κάνεις πως δουλεύει το θέμα με τα ΕΛΤΑ τώρα? Υπάρχει κανένας τρόπος να μάθω πότε ήρθε το γράμμα η @@? Καλά από εμπειρία από προηγούμενα γράμματα που μου στείλανε από Ελλάδα, θα κάνει τουλάχιστον 4-5 εργάσιμες να έρθει εδώ.
petroudis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Χωρίς tracking number δύσκολο να ξέρεις αλλά μπορεί να τα έστειλε σε φάκελο με φούσκες οι οποίες προστατεύουν οριακά από υγρασία, Ο Φίλος πλήρωσε 2€ για μεταφορικά, με tracking number είναι περίπου 4€, αν το έβαζε σε κουτί αυτόματα το πιάνουν σαν δέμα και η χρέωση είναι 2.60€ με tracking number. Εξαρχής έπρεπε να το στείλει με γενική όπως και κανονίσατε.
forgotten Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 λυπαμαι αλλα απσοτολη με απλο μαλλον απατεωνια μου μυριζει ,καλλιστα θα πρεπε να το στειλε συστημενο αλλο 1,5 ευρω κοστος και ηξερες και που ειναι και τι κανει,τωρα μπορει να μην ερθει τπτ ή αν ερθει αδειο να ισχυριστει οτι θελει, παρομοια περιπτωση παλια εποχη των samsung d900 πηρα απο ατομο με 13 αξιολογησεις κινητο ,το εστειλε ειπε με απλο ταχυδρομειο,δεν ηρθε ποτε και μου ελεγε γελοιες δικαιολογιας ,οποτε ετσι πραγματα μυριζουν απατεωνια αλλα μακαρι να κανω λαθος( τοτε εχασα 90 ευρω)
zio10 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Να πάρεις πίσω τα λεφτά της κατάθεσης δεν γίνεται, οπότε περιμένεις (και ελπίζεις) να πάνε όλα καλά.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μάγκες Α προτεραιότητας έστειλε ότι έστειλε ο τύπος, από Αθήνα -> Κέρκυρα, 11 το πρώι το έστειλε προχτές. http://www.elta.gr/el-gr/ιδιώτες/αλληλογραφίαδέματα/επιστολέςαβπροτεραιότηταςεσωτερικού.aspx Μπήκα εδώ και λέει Α προτεραιότητας παραδίδονται την επόμενη??
petran91 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Χτές μου στέλνει την απόδειξη της αποστολής. Κάτω κάτω στην απόδειξη, είσαι σίγουρος ότι δεν γράφει κάποιο tracking number?
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Κάτω κάτω στην απόδειξη, είσαι σίγουρος ότι δεν γράφει κάποιο tracking number? Yep, απλά λέει Α προτεραιότητας. Πηρα τηλεφωνο στα ΕΛΤΑ και μου λένε για αθηνα -> κερκυρα το να καθυστερήσει ένα Α προτ. γράμμα 2-3 μέρες δεν είναι προτακουστο, ειδικά τωρα που τους είπα ότι έχει καταιγίδες και ανέμους όλη μέρα εδώ. Μου είπε η κοπέλα να πάρω τηλέφωνο δευτέρα πρωί στην αποθήκη εδώ στην Κέρκυρα μπάς και ήρθε να πάω να το πάρω από εκεί. Μετά από όλα αυτά μπορώ μόνο να εμπιστευτώ ότι μου έστειλε τα ακουστικά και όχι μια καρτούλα, γιατι να στείλει καν κάτι αν ήταν να μου πάρει τα λεφτά και να γίνει καπνός?? Δεν μου βγάζει νόημα. Καλα το ότι θα τα πάρω μια βδομάδα μετά από την κατάθεσή μου το μόνο σίγουρο τώρα.
zio10 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Έτσι κι αλλιώς όπως και να έστελνε το δέμα δεν θα ήξερες τι έστειλε μέχρι να παραλάβεις! Εγώ πιστεύω όλα οκ θα πάνε.
Sheogorath Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Τυχερός είσαι πάλι. Εμένα σε μια απλή GPU των 20 ευρώ πήγε ο πανίβλακας και την έστειλε με ACS, οπότε καπέλο 18 ευρώ αν την έπαιρνα, ενώ ξεκάθαρα είχα ζητήσει ελτά για να μην πληρώνω κερατιάτικα. Τυχερός ήμουν που δεν είχα κάνει κατάθεση, οπότε του έβαλα 10 ευρώ όταν την πήρα, μετά απο συνεννόηση. 1
zio10 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Η γενική ταχυδρομική έχει 50% έκπτωση εδώ και καιρό, οπότε πιστεύω είναι το μόνο κούριερ που συμφέρει. Εκτός αν έχει κάποιος κωδικό κάπου αλλού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα