kouroug Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά ήθελα να ρωτησω την γνωμη σας για τις f&u τηλεοράσεις...Επίσης γενικά ήθελα να ρωτήσω ποια φθηνή μάρκα τηλεοράσεων είναι αξιόπιστη...Τέλος ενημερωτικά απλά η turbo-x έχει βελτιωθεί καθόλου ή ακομα δεν αξίζει την εμπιστοσύνη μας;
ZELOMOTH Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Οι F&U ειναι λαχειακια οπως πολλες αλλες τηλεορασεις..... Πλεον δεν ειναι ουτε οι ακριβες μαρκες αξιοπιστες αρα παλι σε παραπεμπω στον ορο "λαχειακια"....Με τον ορο αξιοπιστες εννοω την αντοχη στον χρονο και το να σου δινουν αυτο για το οποιο τις αγοραζεις... Ιδιες ειναι F&U, TURBO-X, ARIELLI κτλ... Τι να σου πω... Διαβαζω συνεχεια για προβληματα και σε ακριβες ανω των 1000 ευρω αλλα και σε φθηνες.. 5-6 γνωστους που εχουν turbo-x εως και 4 χρονια περιπου, δεν εχει κανενας προβλημα... Εγω εχω arielli 1 χρονο+ και ολα ενταξει... Οσον αφορα στην ποιοτητα ομως , εννοειται οτι αναλογως τι χρηση θα κανεις... Παιζουν τα hz, το πανελ κτλ ρολο... Εγω παντως για καναλια που βλεπω αλλα και με υπολογιστη που την εχω συνδεμενη, μια χαρα ειναι... 2
.::lucky13::. Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 2x32".Η μια 3,5 χρόνια απροβλημάτιστη και η άλλη 2,5 χρόνια το ίδιο, μια χαρά είναι και για κανάλια και για ταινίες αν είσαι με περιορισμένο budget...Όπως είπε και ο φίλος απο πάνω είναι αναλόγως την χρήση που την θες... 1
sintalkas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Να σου πω την γνώμη μου -> Βασικά για απλή τηλεθέαση είναι μια χαρά εμένα μοντέλο 2014 (νομιζω 39224) δεν έχει βγάλει κανα κουλό πρόβλημα 3 χρόνια τώρα είμαι μια χαρά αλλά η εικόνα της είναι πολύ μέτρια δυστυχώς ,επίσης το smart κομμάτι της και λόγω opera είναι επίσης πολύ μέτριο καθώς στην ουσία μόνο youtube βλέπω και είναι και το μόνο που αξίζει καθαρά δηλαδή φθηνοκατασκεύη αν όμως την συνδέσεις με κανα tvbox ή την έχεις μόνο για τα κανάλια της digea/nova/otetv είναι οκ.
kouroug Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστώ παιδιά...Ναι για απλή θέαση εννοούσα, όχι για gaming!
panos0100 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Παρε sharp φιλε ειναι οι καλυτερες και εγω για FU θα πηγαινα αλλα λογω οτι και τα καναλια θα αλλαξουν σε mpeg-t2 η sharp το υποστηριζουν αυτο ειχε 200Ε ακριβως διαφορα 30Ε με την Fu αλλα αν δεν τα εδινα μετα στην καινουρια τηλεοραση θα επρεπε να παρω και αποδικοποιητη
yositosi Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 το αν θα σου υποστηρίζει μια τηλεόραση DVBT2 είναι στο μοντέλο (νομίζω πλέον όλων και όλα τα μοντέλα στην αγορά το υποστηρίζουν). Το αν και πότε θα υλοποιηθεί εκπομπή DVBT2 Ελλάδα είναι κάτι που σηκώνει μεγάλη συζήτηση μιας και η Ε.Ε. το θέλει, αλλά τα λεφτά είναι πάρα πολλά και δεν ξέρω ποιός θα τα δώσει για την αναβάθμιση των συστημάτων εκπομπής (η Digea δεν έχει κανένα πλάνο ακόμα και σίγουρα μιλάμε για αρκετά χρονια - πάνω από τρία πρακτικά - μετά) Τώρα για τη Sharp, εδώ και πολλά χρόνια υφίσταται μόνο σαν head office (σκέτο brand). Τα έφτιαχνε φασόν Vestel, και το 2014 έκανε το μαγικό και τα έδωσε όλα αποκλειστικότητα στην UMC στη Σλοβακία την οποία έχει κάποιος που δεν έχει και το καλύτερο όνομα στην αγορά, και ακούγεται ότι στο τέλος δεν πήγαινε και καλά οικονομικά και αναγκάστηκαν να μπουν μέσα και οι Ιάπωνες οικονομικά. Σαν τηλεοράσεις είναι Κινεζιές μονταρισμένες Σλοβακία. ακριβώς ίδιες με τις Blaupunkt και κατηγορίας "πανεριού"... Κάποτε οι Aquos ήταν ΠΟΛΥ αξιόλογα προιόντα, αλλά αυτό το κάποτε ήταν στη δεκαετία 2000.. Μετά εμπορικά το έχασαν από Philips (τότε major player), Sony κλπ. Μετά έκαναν εμφάνιση και οι Κορεάτες με τις τιμές πάτωμα, και τα μοντέλα να αλλάζουν κάθε λίγο και λιγάκι, και τους εξαφάνισαν από την αγορά οδηγώντας στη σημερινή κατάσταση.
m32s Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 H EE δε θέλει και δεν επιβάλλει καμία μετάβαση σε πιο νέο ψηφιακό πρότυπο. Νέα πρότυπα βγαίνουν συνέχεια και κανένας δεν επιβάλλει την άμεση και διαρκή μετάβαση. Ίσα ίσα που οι οδηγίες συνιστούν την αποφυγή των διαρκών μεταβάσεων. Το μόνο που λέει η ΕΕ και οι διεθνείς οργανισμοί είναι ότι κάποια στιγμή θα δοθεί επιπλέον ψηφιακό μέρισμα στις τηλεπικοινωνίες, αλλά αυτό δε συνεπάγεται αυτόματα την αλλαγή του προτύπου στο οποίο γίνονται οι τηλεοπτικές μεταδόσεις. Το νέο πρότυπο DVB-T2 HEVC το ζητάει η DIGEA και η Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (ΕΙΤΗΣΕΕ) γιατί με τη συρρίκνωση του ψηφιακού φάσματος λόγω της απόδοσης του επιπλέον ψηφιακού μερίσματος οι διαθέσιμες άδειες πανελλαδικης εμβέλειας θα είναι πιο περιορισμένες όσο τα κανάλια εκπέμπουν στο υπάρχον πρότυπο DVB-T MPEG4.
yositosi Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Η ΕΕ λέει ότι μέχρι το 2020 (με παράταση ως 2 χρόνια) θα πρέπει να μειωθεί το εύρος της συχνότητας για την τηλεόραση, ώστε να δοθεί όπως πολύ σωστά αναφέρεις εύρος στις τηλεπικοινωνίες, και πρακτικά για να εισαχθεί το 5G. Οι λύσεις είναι δύο, είτε μένεις σε H.264 με λίγα κανάλια, είτε πας σε HEVC/H.265 που έχουν ουσιαστικά διπλάσιο compression rate. Η ουσία είναι ότι η DIGEA θα χρειαστεί να επενδύσει πολλά λεφτά για μια τέτοια εκ νέου μετάβαση σε μια φάση που οι τηλεοπτικοί σταθμοί δεν είναι και στα καλύτερα οικονομικά τους για να συμβάλουν. Η Ελλάδα είχε το αναλογικό σήμα όταν όλη η Ευρώπη έπαιζε ψηφιακά. Οταν όλη η Ευρώπη έπαιζε DVBT/SD μόνο η ΕΡΤ έκανε τα πειράματα εδώ. Οταν μπήκαμε πήγαμε στο H264 αλλά πολύ σύντομα προέκυψε το H265 οπότε αν το δεις υπό μορφή "επένδυσης" η νέα αλλαγή ήρθε γρήγορα. Το όλο θέμα και ο πανικός προέκυψε γιατί στην κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και καναλαρχών, είπαν στα δελτία σε κάποια φάση για το H.265 και ότι θα μπορούν να χωράνε ένας σκασμός σταθμοί ώστε να αντικρούσουν το επιχείρημα των 4 αδειών τότε. Μια φανφάρα από το πουθενά και για το πουθενά, που προκάλεσε ένα χάος στην αγορά. Ολοι καλούσαν τη Digea, η Digea δεν ήξερε τι να πει... οι πελάτες άρχισαν να κάνουν πανικό για τηλεοράσεις με DVBT2 οι οποίες είχαν υψηλότερο κόστος λόγω έλλειψης μαζικοποίησης παραγωγής, ενημέρωση από πουθενά και μετά το γλέντι. Στην πράξη τα μοντέλα που υποστήριζαν DVBT2 τότε ήταν τα "ακριβά" που πολύ απλά προορίζονταν για πολλές χώρες, και τα οποία με την τιμή τους κάλυπταν τη διαφορά κόστους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα