Προς το περιεχόμενο

Laptop Acer Aspire 5 A515-51G, Panel 15.6" Full HD IPS, CPU Intel Core i7-8550U, GPU nVidia Geforce MX 150 2 GB, χωρίς λειτουργικό 729 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 13/5/2018 στις 12:00 ΜΜ, zacharis1955 είπε

Σαφώς αυτό από Αμερική, δυστυχώς όμως δεν μπορούν/θέλουν όλοι να αγοράσουν με κάρτα από εξωτερικό...

Εμένα αυτό μου βγαίνει 480€ ...αυτό ή το i5 από αμαζον  στα 583 ? 

Μπαίνει ευκολα ssd σε αυτό ? windows ? Καπου έχω δει κατι site me 15-20 E. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gamemaniac είπε

Εμένα αυτό μου βγαίνει 480€ ...αυτό ή το i5 από αμαζον  στα 583 ? 

Μπαίνει ευκολα ssd σε αυτό ? windows ? Καπου έχω δει κατι site me 15-20 E. 

https://www.hrkgame.com/en/games/product/windows-10-professional-oem-pc-cd-key/

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, stekon είπε

Καλησπέρα... αγόρασα ένα κλειδί των windows αλλά ακόμα να μου στείλουν το κλειδί... γνωρίζετε αν κάνουν μέρες να το στείλουν;...

Δες στο e-mail που τους έδωσες...

Δημοσ.
Στις 14/5/2018 στις 8:15 ΜΜ, zacharis1955 είπε

Να κάνω 2 ερωτησούλες μιας που τα ξέρεις καλά πριν τον αγοράσω .

1) υπάρχει οδηγός για να βάλω ssd ( και ποιον να βάλω ) btw δεν ξέρω χριστό απο αυτά . Δηλαδή δεν ξέρω αν τα windows πρέπει να τα περάσω στον ssd ή στον Κανονικό ...κάτι διαβαζα πάνω ότι τον έκανε Candy αλλά δεν ξέρω καν τι ειναι αυτό ?

2)Μπορώ να βάλω και λίγο ram ακόμα ?

3) χάνω την εγγύηση αν τα κάνω αυτά ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, gamemaniac είπε

Να κάνω 2 ερωτησούλες μιας που τα ξέρεις καλά πριν τον αγοράσω .

1) υπάρχει οδηγός για να βάλω ssd ( και ποιον να βάλω ) btw δεν ξέρω χριστό απο αυτά . Δηλαδή δεν ξέρω αν τα windows πρέπει να τα περάσω στον ssd ή στον Κανονικό ...κάτι διαβαζα πάνω ότι τον έκανε Candy αλλά δεν ξέρω καν τι ειναι αυτό ?

2)Μπορώ να βάλω και λίγο ram ακόμα ?

3) χάνω την εγγύηση αν τα κάνω αυτά ?

1.

2. 

3.

Oχι...

P.S: Ολ' αυτά καλύτερα να τα κάνει όμως κάποιος που ξέρει...

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όποιος ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο να πω την δική μου εμπειρία με ανταγωνιστικό

από το ΠΛΑΣΙΟ 749ευρώ (δώρο μια dell 22" fhd) 

ιδια DELL  i7 8550U , 8GB , fullHD 15.6" , M2 256GB SSD με προεγκατεστημένα win10 αλλά έχει AMD 520/2GB vga που κάνει μόνο για casual gaming & ταινίες

Η ταχύτητα της AMD 520 είναι περίπου σαν της ενσωματωμένης αλλά επειδή είναι σε ξεχωριστό τσιπάκι με δικιά του μνήμη στην πράξη βοηθάει πολύ την cpu να παραμένει κρύα και να λειτουργεί συχνότερα με τέρμα γκάζια(τουρμπο)

πολύ γρήγορο pc δουλεύει συχνά στο turbo με άμεση απόκριση σε ότι του ζητήσεις (μιλάμε για λογικά πράγματα που ζητάς από notebook). Εγώ το πήρα για βαριά χρήση office/internet και πιστεύω ότι η επιλογή μου ήταν άριστη.

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jgeorgiou είπε

όποιος ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο να πω την δική μου εμπειρία με ανταγωνιστικό

από το ΠΛΑΣΙΟ 749ευρώ (δώρο μια dell 22" fhd) 

ιδια DELL  i7 8550U , 8GB , fullHD 15.6" , M2 256GB SSD με προεγκατεστημένα win10 αλλά έχει AMD 520/2GB vga που κάνει μόνο για casual gaming & ταινίες

Η ταχύτητα της AMD 520 είναι περίπου σαν της ενσωματωμένης αλλά επειδή είναι σε ξεχωριστό τσιπάκι με δικιά του μνήμη στην πράξη βοηθάει πολύ την cpu να παραμένει κρύα και να λειτουργεί συχνότερα με τέρμα γκάζια(τουρμπο)

πολύ γρήγορο pc δουλεύει συχνά στο turbo με άμεση απόκριση σε ότι του ζητήσεις (μιλάμε για λογικά πράγματα που ζητάς από notebook). Εγώ το πήρα για βαριά χρήση office/internet και πιστεύω ότι η επιλογή μου ήταν άριστη.

Αν είναι αυτό: https://www.plaisio.gr/desktop-laptop/laptops/all-laptops/Dell-Inspiron-15-3576-6042-I7256.htm, δεν είναι ανταγωνιστικό λόγω πολύ κατώτερης οθόνης (TN), πολύ κατώτερης κάρτας γραφικών (https://www.videocardbenchmark.net/compare.php?cmp[]=3797&cmp[]=3789), πολύ κατώτερης σχεδίασης (δύσκολη αναβάθμιση κλπ), πολύ κατώτερης ποιότητας κατασκευής, ακριβότερης τιμής (η μέτρια  Dell E2218HN δώρο αδιάφορη), δυστυχώς έκανες κακή επιλογή...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λόγω δουλειάς περνούν πολλά φορητά από τα χέρια μου

1) η οθόνη στην πράξη είναι συμπαθητική FHD (πολύ καλή για ΤΝ)

2) η VGA είναι ΥΠΕΡΕΠΑΡΚΗΣ για office/internet/ταινίες (δεν κάνει για 3d gaming)

3) H αναβάθμιση με δεδομένο τον Μ2 SSD 256GB δεν είναι άμεση ανάγκη πιθανότατα στο μέλλον να πάω από τα 8GB στα 16GB αλλά δεν είναι επείγον θέμα λόγω γρήγορου SSD

4) Η ποιότητα κατασκευής είναι συμπαθητική αλλα σαφώς πρόκειται για μηχάνημα που δεν έχει premium ποιότητα ακριβού μηχανήματος

5) την οθόνη ήδη την πούλησα , μου την είχε καβατζώσει φίλος.

συνεχίζω να πιστεύω ότι έκανα πετυχημένη αγορά (το χρησιμοποιώ από το προηγούμενο Σαββατο)

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

...

συνεχίζω να πιστεύω ότι έκανα πετυχημένη αγορά...

Αφού το πιστεύεις εσύ -που είναι και το βασικό- όλα ΟΚ...

• Like 2
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.e-shop.gr/laptop-acer-aspire-5-a515-51g-84nj-156-fhd-core-i7-8550u-4gb-1tb-nvidia-gf-mx150-2gb-linux-p-PER.918022,  το ίδιο με ρουμάνικο κωδικό αυτή τη φορά (αυτό του νήματος είναι με βουλγάρικο κωδικό) και με την μισή RAM τώρα στα 629 €, πολύ καλή τιμή! 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 15/5/2018 στις 4:03 ΜΜ, stekon είπε

Καλησπέρα... αγόρασα ένα κλειδί των windows αλλά ακόμα να μου στείλουν το κλειδί... γνωρίζετε αν κάνουν μέρες να το στείλουν;...

Στην απόδειξη από το PayPal είναι πάνω. 

Δημοσ.

στα λαπτοπ που δεν εχουν ειδικα πορτακια για δισκο και μνημη και ετσι πρεπει  να ανοιξεις ολη τη βαση, δυστυχως χανεται η εγγυηση αν παρουν χαμπαρι οτι το ανοιξε ιδιωτης!

την εχω πατησει, γιαυτο το γραφω. η οποια αναβαθμιση καλυτερα να γινεει απο το μαγαζι που  το παιρνεις ;)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pcos είπε

στα λαπτοπ που δεν εχουν ειδικα πορτακια για δισκο και μνημη και ετσι πρεπει  να ανοιξεις ολη τη βαση, δυστυχως χανεται η εγγυηση αν παρουν χαμπαρι οτι το ανοιξε ιδιωτης!

την εχω πατησει, γιαυτο το γραφω. η οποια αναβαθμιση καλυτερα να γινεει απο το μαγαζι που  το παιρνεις ;)

H αναβάθμιση δίσκου ή/και μνήμης δεν επηρεάζει την εγγύηση αν φυσικά δεν γίνει καμιά ζημιά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...