gorath Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα στην παρέα. Δεν ξέρω αν είμαι στη σωστή κατηγορία αλλά θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος τι γίνεται με αγορές από newegg.com . Επειδή είδα κάτι που είναι προσφορά και το κοιτούσα, με ρώτησε το site αν έχω ως τοποθεσία την Ελλάδα και απάντησα καταφατικά. Οι τιμές από δολάρια έγιναν Ευρώ και μπορεί να γίνει αποστολή κανονικά στην Ελλάδα. Ξέρει κανείς αν περνάνε αυτές οι αγορές από τελωνείο ή έχει το newegg αποθήκες στην Ευρώπη???
soik85 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα στην παρέα. Δεν ξέρω αν είμαι στη σωστή κατηγορία αλλά θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος τι γίνεται με αγορές από newegg.com . Επειδή είδα κάτι που είναι προσφορά και το κοιτούσα, με ρώτησε το site αν έχω ως τοποθεσία την Ελλάδα και απάντησα καταφατικά. Οι τιμές από δολάρια έγιναν Ευρώ και μπορεί να γίνει αποστολή κανονικά στην Ελλάδα. Ξέρει κανείς αν περνάνε αυτές οι αγορές από τελωνείο ή έχει το newegg αποθήκες στην Ευρώπη??? 1.Εισαι σε λαθος μερος 2. Περνανε τελωνειο και δεν το υπολογιζει οπως το amazon.com. Κοινως θα κανεις πλουσιο το τελωνειο 1
Zaknafein Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Τελωνείο περνάνε κανονικά, οπότε να υπολογίζεις +ΦΠΑ +τέλη εκτελωνισμού+αμοιβή εκτελωνιστή και πάντα υπάρχει η περίπτωση να βάλει αξία κουκουρούκου ο τελωνειακός υπάλληλος και να μην σε συμφέρει καθόλου. 1
vaggos88 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Σε λάθος νήμα είσαι αλλά θα σου απαντήσω. Φυσικά και εχει τελωνείο. οταν πας να ολοκληρώσεις την παραγγελία σου ζητάει Τ.Κ και στην τελική τιμή σου βάζει και το καπέλο του τελωνίου. σορρυ που σου χάλασα την χαρά 1
mochian Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Κοίταζα να φτιάξω ένα σύστημα από εκεί τη black friday και το σύνολο έβγαινε 10 ευρώ πιο φτηνά από σκρουτζομάγαζα, μαζί με τελωνείο και μεταφορικά, για πράγματα γύρω στο χιλιάρικο (όλα σε προσφορά). Άρα το κέρδος σου είναι οριακό σε περίοδο εκπτώσεων, την υπόλοιπη περίοδο δε συμφέρει καθόλου. Και επίσης είναι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, αν σου χαλάσει τίποτα ή είναι DOA και πρέπει να το γυρίσεις πίσω την ήπιες.. Αν βρεις όμως κάποιον να πηγαινοέρχεται America τότε άδειασε τις τσέπες σου......
gorath Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Σε λάθος νήμα είσαι αλλά θα σου απαντήσω. Φυσικά και εχει τελωνείο. οταν πας να ολοκληρώσεις την παραγγελία σου ζητάει Τ.Κ και στην τελική τιμή σου βάζει και το καπέλο του τελωνίου. σορρυ που σου χάλασα την χαρά Κοιτάω να αγοράσω μία GPU και στην Ευρώπη με μεταφορικά έχει 640 Ευρώ. Εκεί, όπως είπα, έχει τιμές σε Ευρώ. Βάζω Ελλάδα και ΤΚ αλλά μόνο το κόστος αποστολής μου βγάζει. Κοίταζα να φτιάξω ένα σύστημα από εκεί τη black friday και το σύνολο έβγαινε 10 ευρώ πιο φτηνά από σκρουτζομάγαζα, μαζί με τελωνείο και μεταφορικά, για πράγματα γύρω στο χιλιάρικο (όλα σε προσφορά). Άρα το κέρδος σου είναι οριακό σε περίοδο εκπτώσεων, την υπόλοιπη περίοδο δε συμφέρει καθόλου. Και επίσης είναι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, αν σου χαλάσει τίποτα ή είναι DOA και πρέπει να το γυρίσεις πίσω την ήπιες.. Αν βρεις όμως κάποιον να πηγαινοέρχεται America τότε άδειασε τις τσέπες σου...... Έχει κάποιες πολύ καλές τιμές και σε προσφορά. Το τελωνείο είναι/ήταν το θέμα...
vaggos88 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Πρεπει να πατησεις secure checkout για να σου βγαλει την τιμη με τελωνειο. για παραδειγμα μια msi gtx 1080 σου βγαινει πιο ακριβα απο ελλαδα 1
firstroad Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Κάνω revive παλιό θέμα αλλά νομίζω τα πράγματα έχουν αλλάξει το τελευταίο εξάμηνο για το newegg. Πήγα να κάνω μία αγορά και μου βγήκε αρκετά φθηνά σε σχέση με την ελλάδα (-20%). Η ερώτησή μου όμως έχει να κάνει με το ότι αναγράφει 2-3 μέρες και μου φαίνεται απίστευτο, ειδικά έχοντας υπόψη ότι είναι αμερικάνικος ιστότοπος. Εσείς πως το κόβετε, αν είναι να αργήσουν δεν θέλω να ολοκληρώσω την παραγγελία.
Salvation81 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 32 λεπτά πριν, firstroad είπε Κάνω revive παλιό θέμα αλλά νομίζω τα πράγματα έχουν αλλάξει το τελευταίο εξάμηνο για το newegg. Πήγα να κάνω μία αγορά και μου βγήκε αρκετά φθηνά σε σχέση με την ελλάδα (-20%). Η ερώτησή μου όμως έχει να κάνει με το ότι αναγράφει 2-3 μέρες και μου φαίνεται απίστευτο, ειδικά έχοντας υπόψη ότι είναι αμερικάνικος ιστότοπος. Εσείς πως το κόβετε, αν είναι να αργήσουν δεν θέλω να ολοκληρώσω την παραγγελία. Μηπως πλεον εχουν Ευρωπαικες αποθηκες; Αν οχι περα απο τον χρονο παραδοσης στα εξοδα συμπεριλαμβανει Import Fees; Γιατι αν οχι το -20% που λες θα κανει φτερα.
firstroad Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Στα duties αν δεν κάνω λάθος περιλαμβάνονται τα Import fees, όχι; Μετά από 3 ώρες αναμονής στο chat τους, ήρθε η σειρά μου αλλά κανείς δεν μου μίλησε ποτέ, απλά ξεκλιεδώθηκε το τσατ και μπορούσα να γράψω, έγραψα μία, δύο ξανά, τίποτα. Πως θα το μάθω αν ισχύει αυτό το περιθώριο;
Salvation81 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, firstroad είπε Στα duties αν δεν κάνω λάθος περιλαμβάνονται τα Import fees, όχι; Μετά από 3 ώρες αναμονής στο chat τους, ήρθε η σειρά μου αλλά κανείς δεν μου μίλησε ποτέ, απλά ξεκλιεδώθηκε το τσατ και μπορούσα να γράψω, έγραψα μία, δύο ξανά, τίποτα. Πως θα το μάθω αν ισχύει αυτό το περιθώριο; Ε ναι οκ μιλαμε για κατι αρκετα οικονομικο γιαυτο το τελωνειο ειναι λιγο, οσο μεγαλωνει η τιμη ομως αυξανεται και σε αλλα πραγματα ερχεται μια η αλλη το πραγμα με Ευρωπη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα