mad-proffessor Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Μιας κ το μοντεμακι μου χαλασε αναζητω ενα με καποια κριτηρια -θα δουλεψει ως bridge οποτε να ειναι φτηνο -θα με ενδιεφερε openwrt support -ιδανικα ειναι και vdsl compatible Ειμαι αναμεσα στα tp-link 9970, wr842n,8960n. Wind παροχος,ευχαριστω εκ των προτερων οποιον ασχοληθει.
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 οτι παρεις για vdsl να υποστηριζει g.vector γιατι αλλιως θα παει χαμενο το 842n ειναι απλα ρουτερ
mad-proffessor Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Το παρατηρησα αυτο με το wr842.Αυτα που υποστηριζουν g.vector ξεφευγουν σε τιμη οποτε παω στο απλο modem της wind.Υπαρχει λογος να ψαξω το asus dsl-14u θα προσφερει snr tweaking? thx.
mad-proffessor Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Κατι ακομα που παρατηρησα το 8960 οταν το βαζεις σε bridge mode δε σε αφηνει να κλεισεις wifi και dhcp.Και μιας και το backup αρχειο που σωζει ειναι σε binary δε βλεπω το τροπο να ρυθμισω κατι τοσο απλο.
jkoukos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 To δικό μου TD-W8960N (v.5), είναι σε bridge mode και μπορώ κανονικά να ανοιγοκλείσω DHCP και WiFi. Αν το δικό σου είναι διαφορετική έκδοση και δεν σε αφήνει, δοκίμασε να τα κλείσεις πριν το γυρίσεις σε bridge.
mad-proffessor Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Εσύ απο wind το πήρες;απο wind θα γίνει αγορά δε ξέρω έκδοση του μοντελου.Στο προηγούμενο ποστ αναφέρομαι σε internet tutorial απο το συγκεκριμένο μοντεμ, δε το εχω αγοράσει.
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Το παρατηρησα αυτο με το wr842.Αυτα που υποστηριζουν g.vector ξεφευγουν σε τιμη οποτε παω στο απλο modem της wind.Υπαρχει λογος να ψαξω το asus dsl-14u θα προσφερει snr tweaking? thx. τα asus οσο ξερω ολα υποστηριζουν snr tweaking.βεβαια πριν το πειραξεις ζητα απο τον παροχο 6 snr και μετα πειραζεις εσυ να θες να πας πιο χαμηλα. Κατι ακομα που παρατηρησα το 8960 οταν το βαζεις σε bridge mode δε σε αφηνει να κλεισεις wifi και dhcp.Και μιας και το backup αρχειο που σωζει ειναι σε binary δε βλεπω το τροπο να ρυθμισω κατι τοσο απλο. Μου φαινεται χλωμο εως απιθανο να μην γινεται.δεν θυμαμαι να εχω δει ρουτερ που να μην γινεται.το γυρνας σε bridge και μετα θα ξαναμπεις μεσα και θα τα κλεισεις.βεβαιακαι να μην τα κλεισεις δεν εχεις θεμα αφου απο πισω θα υπαρχει ρουτερ με wan και το wifi απλα θα ειναι ανοιχτο χωρις να δινει ιντερνετ ή κατι αλλο εκτος αν θες εσυ με πατεντα να δινει ιντερνετ και αυτο.αλλα μου φαινεται δυσκολο να μην κλεινουν.δες και τυπικα για firmware update. Εσύ απο wind το πήρες;απο wind θα γίνει αγορά δε ξέρω έκδοση του μοντελου.Στο προηγούμενο ποστ αναφέρομαι σε internet tutorial απο το συγκεκριμένο μοντεμ, δε το εχω αγοράσει. καποιος μαλλον εχει γραψει κατι λαθος στο tutorial.και απο Wind να το παρεις απλα του περνας generic firmware αν δεν θες αυτο που εχει πανω ειτε ειναι Custom ειτε ειναι παλιο.
jkoukos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Εσύ απο wind το πήρες;απο wind θα γίνει αγορά δε ξέρω έκδοση του μοντελου.Στο προηγούμενο ποστ αναφέρομαι σε internet tutorial απο το συγκεκριμένο μοντεμ, δε το εχω αγοράσει. Όχι, από το εμπόριο το πήρα και είμαι στον ΟΤΕ. Αν με το tutorial εννοείς το emulator που έχει η εταιρεία, τότε είναι λογικό, αφού δεν μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε ρύθμιση και απλά έχει όλο το μενού για να δούμε τις δυνατότητες της συσκευής.
mad-proffessor Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Update, το πήρα απο wind τελικά, το έβαλα επάνω το ρύθμισα σε bridge mode και συγχρόνισε αρκετα ψηλότερα απο το παλιό. Δε πολυασχολήθηκα μαζί του γιατι είμαι αρκετά θολωμένος για κάτι τέτοιο τώρα αλλά είδα πολλές ρυθμίσεις απο tp-link με αρκετά linux friendly ορολογίες στο web interface οπότε κάτι θα γίνει. Για 20 ευρώ μου μοιάζει αρκετά vfm, νομίζω κάπου είχα δει ότι έχει και snr tweaking. Αν έπαιρνε και openwrt θα ήταν το απόλυτο adsl2+ vfm modem.
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 επισης το 9970 που εβαλες πιο πανω υποστηριζει g.vector οπως γραφουν και στο v1και στο V2 ενω το 9980 δεν υποστηριζει παρα μονο με Open wrt.ναι σε μερικα tp link μπορεις να πειραξεις snr.απλα ισως να αλλαζουν οι εντολες γιατι μερικοι που μπηκαν απο Cli ελεγαν οτι καποιες εντολες δεν επαιζαν οπως επαιζαν σε αλλα.και καποια μοντελα παιρνουν και openwrt οπως 9980.κοιτα και για Firmware update γενικοτερα.αν ειχες κανα παλιο adsl router δεν ειναι παραλογο να συγχρονιζει λιγοτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα