Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα αγόρασα μια τηλεόραση LG 28MT42VF την έφερα να την συνδέσω και βλέπω ότι δεν έχει καλώδιο για κεραία αγόρασα ένα που καταλήγει σε Αρσενικο για την τηλεόραση και θηλυκό για τη κεραία αλλά στις ρυθμίσεις της τηλεόρασης δεν το βρίσκει λέει ότι δεν υπάρχει σήμα...να σημειώσω ότι βρίσκομαι σε φοιτητικες εστίες οπότε η κεραία είναι σε ένα άσπρο κουτό έχει το βύσμα εκεί..δεν έχω ιδέα κιόλας από αυτά το θέμα είναι ότι δεν πιάνει κανάλια... Τι μπορεί να φταίει?υπάρχει περίπτωση η τηλεόραση? Σήμερα την πήρα η το καλώδιο?ευχαριστώ

Δημοσ.

Το οτι εχει πριζα δεν σημαινει οτι υπαρχει η κεραια βαλε σε μια εστια με 100 δωματια πχ σε καποια σημεια ειτε ειναι αδυναμο το σημα ειτε απλα δεν οι αλλοι φοιτητες ποιανουν κανονικα ?

Δημοσ.

Πριν παρεις κεραια πες σε κανα φυλακα εκει του χωρου οτι εχεις θεμα μπας και πρεπει να κανει αυτος τιποα τυπου να βαλει κανα καλωδιο στον ενισχυτη αλλιως καποιο θεμα εχει το κουτι εσωτερικη θα πιανει αν δεν εχει 200 κτιρια γυρω γυρω και αμα δεν εισαι στην αλλη ακρη 

Δημοσ.

Παρε την tv σου και πηγαινε την 2 λεπτα στο δωματιο καποιου αλλου που πιανει κανονικα, συνδεσε την  στο δικο του καλωδιο να δεις κατευθειαν τι παιζει...

Δημοσ.

Λοιπόν ρώτησα τον τεχνικό που έχουμε εδώ και είπε ότι δεν υπάρχει κεραία του είπα ότι σε άλλα δωμάτια πιάνουν και μου είπε είναι επειδή είναι ψηλά εγώ είμαι πρώτο όροφο και χρειάζεται αναγκαστικά εσωτερική κεραία όλοι στους χαμηλούς ορόφους έχουν έχετε να μου προτείνετε κάποια μέχρι 15 ευρώ το πολύ?

Δημοσ.

Πήγα αγόρασα μια εσωτερική κεραία με κόστος 2 ευρώ και 30 λεπτά!ένα πλαστικό με κεραία ραδιοφώνου σαν ψεύτικο και έχει σήμα καμπάνα!όλα μια χαρά κανένα πρόβλημα...του λέω θα πιάνει αυτή?ο Θεός ξέρει μου λέει ανάλογα...απο τοπικό κατάστημα...πηγα σε μεγάλη αλυσίδα και μου ζήτησαν 30 ευρώ...σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

• Like 1
Δημοσ.

Πήγα αγόρασα μια εσωτερική κεραία με κόστος 2 ευρώ και 30 λεπτά!ένα πλαστικό με κεραία ραδιοφώνου σαν ψεύτικο και έχει σήμα καμπάνα!όλα μια χαρά κανένα πρόβλημα...του λέω θα πιάνει αυτή?ο Θεός ξέρει μου λέει ανάλογα...απο τοπικό κατάστημα...πηγα σε μεγάλη αλυσίδα και μου ζήτησαν 30 ευρώ...σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Ευχαριστη έκπληξη, καλές θεάσεις.

Γραψε όμως τι ειναι αυτό που πήρες και δώσε κάποιο link ή ανεβασε 1-2 φωτογραφίες. Μπορει να βοηθήσεις κι αλλους. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...