Προς το περιεχόμενο

Bitstream DSL class 30Mbps σε ενεργο ToYB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι το έχω δει αυτό απλά δεν ξέρω ποσό κοντά στα 30 είναι το 30Mbps και πόσο είναι  το upload.

Επίσης είναι οπτική μέχρι το καφαο και χαλκός μέχρι το σπίτι?

Ακόμα τι εξοπλισμό δίνουν από router και ups (για να έχω τηλέφωνο όταν έχει διακοπή)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

vdsl 30 down.
2.5 mbit up.

vdsl 50 down

5 mbit up

εισαι rural οποτε

50/30 και 30/4 
router speedport 2i entry.voip τηλεφωνια και ενα power bank στην ουσια παρα ups για να μην εχεις θεμα οταν κοβεται το ρευμα
ειναι μεχρι 30 ή μεχρι 50 οχι 30 και 50.αν και δυσκολο να μην τα πετυχεις εκτος αν το καφαο ειναι πολυ μακρια η ο χαλκος χαλια τελειως

Το Rural έχει 2 πακέτα (Dn/Up), 50/30 και 30/4. Οι ταχύτητες ανάλογα την απόσταση που έχεις από την καμπίνα.

MiniUPS δίνουν συνήθως μόνον αν τους πεις ότι έχεις συναγερμό ή τηλεφωνικό κέντρο. Σε διαφορετική περίπτωση είναι εξαιρετικά σπάνιο.

το 50 δεν το υποστηρίζει στην περιοχή μου.

Έχω συναγερμό αλλά δεν ξέρουν τι ups θα μου δώσουν γι αυτό ρωτώ αν έχει κάποιος για να ξέρω ποσό θα κραταει σε διακοπή

Στα 35,6€ με απεριόριστα αστικά/υπεραστικα και 30' σε κινητά με 24μηνο συμβόλαιο είναι καλά?

Έχεις μήπως καμία πληροφορία για το power bank?

παλια εδιναν αυτο http://www.conceptum.gr/eksoplismos/mini-ups.html

συμφωνα με αυτο 

www.adslgr.com/forum/threads/902283-OTE-VDSL-και-ευρυζωνικη-τηλεφωνια?p=5907169#post5907169

12 volt dc.

τωρα ποσο κραταει δεν ξερω αλλα μπορεις να βαλεις και ενα μικρο Ups εσυ αν θες με 40-50 ευρω.

επισης καλο ειναι ο συναγερμος να ειναι και Gsm αφου απειρες φορες αυτοι που πανε για κλοπες ξηλωνουν και τα καλωδια του οτε απο κατανεμητη/box.

Σε ευχαριστώ πολύ.

Έχω UPS αλλά επειδή έχουμε συχνές διακοπές από τις ζημιές που έπαθε το εργοστάσιο της ΔΕΗ από τις πλημμύρες δεν έχω βρει κάποιο που να μπορώ να απενεργοποιήσω το speaker του UPS και είναι πάρα πολύ ενοχλητικό

Σε ευχαριστώ πολύ.

Έχω UPS αλλά επειδή έχουμε συχνές διακοπές από τις ζημιές που έπαθε το εργοστάσιο της ΔΕΗ από τις πλημμύρες δεν έχω βρει κάποιο που να μπορώ να απενεργοποιήσω το speaker του UPS και είναι πάρα πολύ ενοχλητικό

Ποιο ups έχεις; Πάντως κάποια APC που έχω δει είχαν κουμπί για mute οπότε φαντάζομαι μπορεί να υπάρχει η επιλογή κάπου μέσα στις ρυθμίσεις.

Eaton nova και MGE.

Δεν έχω εγκαταστήσει software γιατί έχει πρόβλημα με την φόρτιση των μπαταριών.

Όσο και να αδειάσει σε περίπτωση διακοπής, τις φορτίζει από το 30% και τις πεθαίνει σε ένα χρονο

• 5 εβδομάδες αργότερα...
On 1/12/2017 at 5:23 PM, zaqxsw said:

Σε ευχαριστώ πολύ.

σε καποια γινεται απο το software.πχ apc

On 2/12/2017 at 12:41 PM, timos71 said:

Ποιο ups έχεις; Πάντως κάποια APC που έχω δει είχαν κουμπί για mute οπότε φαντάζομαι μπορεί να υπάρχει η επιλογή κάπου μέσα στις ρυθμίσεις.

nai στα apc μπορεις να κανεις Mute το speaker και θα το ακουσεις μονο αν η μπαταρια φτασει στα ορια της.αν και μπορεις απο το software Να εχεις ορισει να κλεισει το ups ηδη.

On 2/12/2017 at 11:12 PM, zaqxsw said:

Eaton nova και MGE.

Δεν έχω εγκαταστήσει software γιατί έχει πρόβλημα με την φόρτιση των μπαταριών.

Όσο και να αδειάσει σε περίπτωση διακοπής, τις φορτίζει από το 30% και τις πεθαίνει σε ένα χρονο

μαλλον ωρα να πας σε κανα apc.Πολυ κουφο αυτο παντως το θεμα που εχεις.τι εννοεις οσο και να αδειασει τις φορτιζει απο το 30 τις 100?αν πεσει κατω απο 30 λογικο ειναι να τις φορτισει.αν ειναι στο 90 τις 100 ειτε δεν θα τις γεμισει ειτε θα τις γεμισει να πανε στο 100%.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

btw στο rural οι καμπινες δεν εχουν ups και όταν κόβεται το ρεύμα πέφτει και το ίντερνετ...και ας έχω εγώ το ρούτερ πάνω σε ups.

δε ξέρω αν ισχύει σε όλο το rural δίκτυο Αλλά τουλάχιστον στη περιοχή μου στο Ρέθυμνο σε καμία 10Ρια χωριά εδώ γύρω που έχω τσεκαρει οι καμπίνες δεν έχουν ups

Επεξ/σία από HyperionX

14 hours ago, ThReSh said:

Δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω ότι οι περισσότερες κι εκτός RURAL δεν έχουν ακόμα UPS.

συνηθως σε τετοια πραγματα δεν ειναι καν ups αλλα battery pack συνηθως.επισης το βρισκω και καπως λογικο.το κοστος για μπαταριες σε τοσα kv ειναι παρα πολυ μεγαλο. στις καμπινες τον παροχων οταν δεν υπαρχει φυσικη συνεγκατασταση μεσα στο ακ μπαινουν μπαταριες αλλα τωρα σε τοσα Kv να βαλεις μπαταριες και να πρεπει να τις αλλαζεις και καθε χ χρονια ναι ειναι αρκετα μεγαλο κοστος .

17 hours ago, HyperionX said:

btw στο rural οι καμπινες δεν εχουν ups και όταν κόβεται το ρεύμα πέφτει και το ίντερνετ...και ας έχω εγώ το ρούτερ πάνω σε ups.

δε ξέρω αν ισχύει σε όλο το rural δίκτυο Αλλά τουλάχιστον στη περιοχή μου στο Ρέθυμνο σε καμία 10Ρια χωριά εδώ γύρω που έχω τσεκαρει οι καμπίνες δεν έχουν ups

στο pdb μεσα στο kv υπαρχει διακοπτης για Ups αλλα δεν θυμαμαι να ειδα μπαταριες.εχω φωτογραφια απο ανοιχτο Kv μπορω να την ανεβασω ή να την δω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...