Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάω στον οδοντίατρο

Μου κάνει ότι είναι να κάνει, του λέω πόσο ; 

150 με απόδειξη - 100 χωρίς 

Δηλαδη από τα 150€ ο γιατρος θα δωσει >50 στην εφορια?

Η μάνα μου δεν έχει δικό της λογαριασμό στο gsis, υπάρχει τρόπος να δει τους λαχνούς της? :)

Και πως κανει κάθε χρονο τη δηλωση της?

Δημοσ.

Δηλαδη από τα 150€ ο γιατρος θα δωσει >50 στην εφορια?

Nαι

Ελα ντε,υπαρχουν καποιες εξαιρεσεις που γινονται χειρογραφα αλλα να μην εχει κωδικους απιθανο..

Δημοσ.

Την κανει μαζι με τον πατερα μου (Ε1). Και στο Ε9 βγαζει επιλογη να διαλεξεις σε ποιο αφμ θες να μπεις (ειτε του συζηγου ειτε της συζηγου)

Δημοσ.

Αυτο που σου ειπα ειναι αυτο που λες αλλα ηλεκτρονικα και με το κρατος να κοβει 100% της δαπανης (δεν το ξαναεξηγω, sorry)

Θες να πεις λοιπόν ότι εάν εγώ δηλώνω 3000 € ιατρικά έξοδα και ο φόρος μου είναι 2500, θα παίρνω επιστροφή 500 

Ο γιατρός πάλι θα φορολογείται για αυτά τα τρία χιλιάρικα με ένα 20, 25 ή και 30%, δηλαδή θα πληρώνει 700-800€ φόρο

Για να καταλαβαίνουμε και τι γράφουμε ε ; 

Δημοσ.

Θες να πεις λοιπόν ότι εάν εγώ δηλώνω 3000 € ιατρικά έξοδα και ο φόρος μου είναι 2500, θα παίρνω επιστροφή 500 

Ο γιατρός πάλι θα φορολογείται για αυτά τα τρία χιλιάρικα με ένα 20, 25 ή και 30%, δηλαδή θα πληρώνει 700-800€ φόρο

Για να καταλαβαίνουμε και τι γράφουμε ε ; 

Πως το σκεφτεσαι ετσι δεν μπορω να καταλαβω.

Εχεις εισοδημα 10000, ιατρικες δαπανες 9000. Φορολογητεο εισοδημα 1000 για εσενα, 9000 για τον γιατρο. Δεν γινεται απλουστερο

Δημοσ.

Έχω μια υποψία πως όλοι πήραμε τα τέτοια μας.

Βέβαια παίζει να κερδισει εκείνη που κέρδιζε όλα τα τηλεπαιχνίδια που δεν θυμάμαι πως τη λένε.

• Like 5
Δημοσ.

Έχω μια υποψία πως όλοι πήραμε τα τέτοια μας.

Βέβαια παίζει να κερδισει εκείνη που κέρδιζε όλα τα τηλεπαιχνίδια που δεν θυμάμαι πως τη λένε.

Το σκεφτηκα και εγώ χθες... Αθανασία Νταβαρίνου! :P

• Like 3
Δημοσ.

Πως το σκεφτεσαι ετσι δεν μπορω να καταλαβω.

Εχεις εισοδημα 10000, ιατρικες δαπανες 9000. Φορολογητεο εισοδημα 1000 για εσενα, 9000 για τον γιατρο. Δεν γινεται απλουστερο

Ρε φίλε τι δε καταλαβαίνεις από ότι σου γράφω ; 

Το 20% που πληρώνω εγώ στην εφορία είναι 40-45% για τον γιατρό

Όταν δε μιλάμε για επιτηδευματίες που έχουν και ΦΠΑ μιλάμε για ποσοστό άνω του 50% της απόδειξης που κόβουν 

Ακόμα και αν εκπίπτει το 100% της δαπάνης από εμένα, το πιθανότερο είναι ότι αν ζητήσω απόδειξη θα μου γίνει μια πρόταση που δε θα με συμφέρει

Αυτό που σου λέω εγώ είναι απευθείας μείωση φόρου με μεγαλύτερο συντελεστή και όχι μείωση φορολογητέου εισοδήματος 

Δημοσ.

Το έγραψα εδώ εχθές για την Νταβαρίνου ότι θα κέρδισε και μετά το έβγαλε και το κουλούρι σε άρθρο.... χαχα  Διαβάζουν insomnia στο κουλούρι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε φίλε τι δε καταλαβαίνεις από ότι σου γράφω ; 

Το 20% που πληρώνω εγώ στην εφορία είναι 40-45% για τον γιατρό

Όταν δε μιλάμε για επιτηδευματίες που έχουν και ΦΠΑ μιλάμε για ποσοστό άνω του 50% της απόδειξης που κόβουν 

Ακόμα και αν εκπίπτει το 100% της δαπάνης από εμένα, το πιθανότερο είναι ότι αν ζητήσω απόδειξη θα μου γίνει μια πρόταση που δε θα με συμφέρει

Αυτό που σου λέω εγώ είναι απευθείας μείωση φόρου με μεγαλύτερο συντελεστή και όχι μείωση φορολογητέου εισοδήματος 

Δεν καταλαβαινεις τι σου λεω γιατι εχεις την πεπλανημενη και 100% Ελληνικη εντυπωση (εσυ και αυτος που ανεφερε οριακο συντελεστη φορολογησης νωριτερα) οτι η αποδοση φορου προς το κρατος ειναι προαιρετικη και αποτελεσμα καθημερινης διαπραγματευσης μεταξυ των πολιτων. Δεν ειναι.Τελος.

Εχω εξηγησει επαρκως το θεμα, για οποιαδηποτε περαιτερω απορια μπορεις να ανατρεξεις στις προτασεις του συνολου των συστημικων τραπεζων τετοια εποχη περυσι (η στις φορολογικες πρακτικες κρατων του πρωτου κοσμου γενικοτερα)

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Την κανει μαζι με τον πατερα μου (Ε1). Και στο Ε9 βγαζει επιλογη να διαλεξεις σε ποιο αφμ θες να μπεις (ειτε του συζηγου ειτε της συζηγου)

Στα αντρογυνα που κανουν κοινη δηλωση ισχυουν διαφορετικα δεδομενα από τους singles?

Το έγραψα εδώ εχθές για την Νταβαρίνου ότι θα κέρδισε και μετά το έβγαλε και το κουλούρι σε άρθρο.... χαχα  Διαβάζουν insomnia στο κουλούρι.

Καποιος θα τους το σφυριξε αλλα ουτως ή αλλως το insomnia είναι από τα πιο δημοφιλη ελληνικα sites.

Αντίθετα το κουλουρι το ξερει μονο ο κουλουρτζής :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...