bluesattack Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Οτι να ναι πραγματικα.Θα επιβαλλει στην γιαγια την χρηση καρτας στον γιατρο (με το ζορι εμαθε να παιρνει την συνταξη με καρτα) , θα επιβαλλει στο γιατρο να παρουσιαζει κερδη οπωσδηποτε ( δηλαδη αν δεν εχει πελατες ? ) . Eδω δινει κινητρα με κληρωσεις και αυτοι διαμαρτυρονται.. Εαν θελουν να διαπραγματευονται την τιμη στο γιατρο , ηλεκτρολογο κλπ ας πληρωνουν σαν κοροιδα φορους μεχρι την δευτερα παρουσια και ας την περναει μπεικα ο γιατρος κλπ μεχρι την δευτερα παρουσια.Μπορει να τους συμφερει η εξισωση..βραχυπροθεσμα (εξαλλου μια ζωη την εχουμε, η παραοκονομια στηριζει την οικονομια και αλλες λαικες παροιμιες..)
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Χωρίς παραστατικό ; Ναι. Χωρις χαρτι. Οτοματικαλη. Ελεκτρονικαλη. 2017! (σχεδον παντου ετσι γινεται. Σχολαω, παω σπιτι. Τα λεμε αργοτερα)
AristidisZ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Ναι! Χωρις χαρτι. Οτοματικαλη. Ελεκτρονικαλη. 2017! (σχεδον παντου ετσι γινεται. Σχολαω, παω σπιτι. Τα λεμε αργοτερα) Καλή επιστροφή Αυτό που δε καταλαβαίνεις ή καταλαβαίνεις και κάνεις πως αγνοείς (για την οικονομία της συζήτησης) είναι ότι αν υπάρχει κίνητρο για τον λήπτη της υπηρεσίας να μη πάρει απόδειξη, θα κάνει τη συναλλαγή εντελώς μαύρα και θα τελειώσει εκεί η ιστορία Σκοπός είναι να δωθεί ένα κίνητρο για να μαζευτούν αποδείξεις Απλό παράδειγμα: Πάω στον οδοντίατρο Μου κάνει ότι είναι να κάνει, του λέω πόσο ; 150 με απόδειξη - 100 χωρίς Αν εγώ λοιπόν πιστώσω την κάρτα μου με ένα ΑΦΜ που έχει έναρξη "οδοντίατρος" θα μπορούσε το κράτος να μου κόβει επί παραδείγματι το 30% της δαπάνης μου απευθείας από τον φόρο μου Έχω 2000 ιατρικές δαπάνες ; -600 ευρώ φόρος Θα είχα λόγο να κάνω μαύρη συναλλαγή με γιατρούς ; Προφανώς όχι So simple...
bluesattack Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Και ποιος ειπε οτι οι νεοφιλελευθεροι .. Θεσμοι γουσταρουν φοροαπαλλαγες και επιστροφες φορων ? Αμ δε
ziaba Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Έτσι είναι τα σωστά κράτη αγοράζεις τσιγάρα, ποτά, πληρώνεις μασάζ φουλ έξτρα με κάρτα συμμετέχεις σε κλήρωση... Αγοράζεις γάλα για το παιδί σου με μετρητά παίρνεις τα @@@
bluesattack Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Οι κληρωσεις δεν ειναι κακες.Αλλα οι ιατρικες δαπανες θα μπορουσαν να εκπιπτουν , να μετρανε διπλα και τριπλα για το χτισιμο του αφορολογητου, ειδικα τετιοιου ειδους δαπανες.Αλλα αυτα τα ακουνε οι νεοφιλελευθεροι ευρωπαιοι και τρελαινονται ,Καμμια οφσορ, καμμια πολυεθνικη με εδρα την Μαλτα, το Λουξεμβουργο, τις Βερμουδες, αυτα ναι,δωστους τετοια και παρτους την ψυχη
AristidisZ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Οι κληρωσεις δεν ειναι κακες.Αλλα οι ιατρικες δαπανες θα μπορουσαν να εκπιπτουν , να μετρανε διπλα και τριπλα για το χτισιμο του αφορολογητου, ειδικα τετιοιου ειδους δαπανες.Αλλα αυτα τα ακουνε οι νεοφιλελευθεροι ευρωπαιοι και τρελαινονται ,Καμμια οφσορ, καμμια πολυεθνικη με εδρα την Μαλτα, το Λουξεμβουργο, τις Βερμουδες, αυτα ναι,δωστους τετοια και παρτους την ψυχη Και βασικό μισθό στα 250€, τα βασικά ξεχνάς
jakegate7 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Η μάνα μου δεν έχει δικό της λογαριασμό στο gsis, υπάρχει τρόπος να δει τους λαχνούς της?
zio10 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Εννοείται ότι δεν κέρδισα, αλλά σοκαρίστηκα λίγο με το πόσα χάλασα μόνο με κάρτα! 1
stelios18120 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Εννοείται ότι δεν κέρδισα, αλλά σοκαρίστηκα λίγο με το πόσα χάλασα μόνο με κάρτα! μια από τα ιδια και εγω 1
zio10 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 μια από τα ιδια και εγω Και προσπαθώ να την αποφεύγω κιόλας σε πολλές περιπτώσεις να φανταστείς...
stelios18120 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Και προσπαθώ να την αποφεύγω κιόλας σε πολλές περιπτώσεις να φανταστείς... εγω την δινω για ποσα τουλάχιστον 30-40 ευρω και ανω και παλι πηγε στα υψη. μαλλον αυτο ειναι το κολπακι...να σε τσιμπανε χωρις να το παρεις χαμπαρι... 1
logistoulis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Οι πελατες του εχουν ηδη δηλωσει τα εσοδα του ως δικες τους δαπανες, τα τεκμηρια δεν χρειαζονται, το προσεγγιζετε τελειως λαθος γιατι εχετε το Ελληνικο κομπιναδορικο συστημα στο μυαλο σας οι πελάτες και μέχρι τώρα τα δήλωναν για το 10% αλλά όπως είδες και δεν έπιασε αλλά έτσι κι αλλιώς καταργείται το σύστημά μας δεν είναι κομπιναδόρικο επειδή δε μπορεί να σε πιάσει, μια χαρά μπορεί.. είναι κομπιναδόρικο γιατί και να σε πιάσει σου κλάνει τα @@
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Εννοείται ότι δεν κέρδισα Eπιτέλους φίλε τζίο εμφανίστηκες, θεωρούσα ύποπτη την απουσία σου από χθες που έγινε η κλήρωση πιστεύοντας πως έχεις κερδίσει και έχεις φύγει ήδη σε ταξίδι! 2
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Καλή επιστροφή Αυτό που δε καταλαβαίνεις ή καταλαβαίνεις και κάνεις πως αγνοείς (για την οικονομία της συζήτησης) είναι ότι αν υπάρχει κίνητρο για τον λήπτη της υπηρεσίας να μη πάρει απόδειξη, θα κάνει τη συναλλαγή εντελώς μαύρα και θα τελειώσει εκεί η ιστορία Σκοπός είναι να δωθεί ένα κίνητρο για να μαζευτούν αποδείξεις Απλό παράδειγμα: Πάω στον οδοντίατρο Μου κάνει ότι είναι να κάνει, του λέω πόσο ; 150 με απόδειξη - 100 χωρίς Αν εγώ λοιπόν πιστώσω την κάρτα μου με ένα ΑΦΜ που έχει έναρξη "οδοντίατρος" θα μπορούσε το κράτος να μου κόβει επί παραδείγματι το 30% της δαπάνης μου απευθείας από τον φόρο μου Έχω 2000 ιατρικές δαπάνες ; -600 ευρώ φόρος Θα είχα λόγο να κάνω μαύρη συναλλαγή με γιατρούς ; Προφανώς όχι So simple... Αυτο που σου ειπα ειναι αυτο που λες αλλα ηλεκτρονικα και με το κρατος να κοβει 100% της δαπανης (δεν το ξαναεξηγω, sorry) οι πελάτες και μέχρι τώρα τα δήλωναν για το 10% αλλά όπως είδες και δεν έπιασε αλλά έτσι κι αλλιώς καταργείται το σύστημά μας δεν είναι κομπιναδόρικο επειδή δε μπορεί να σε πιάσει, μια χαρά μπορεί.. είναι κομπιναδόρικο γιατί και να σε πιάσει σου κλάνει τα @@ Αλλο 10%, αλλο 100%. Αλλο προαιρετικα, αλλο υποχρεωτικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα