Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Lakou είπε

Φίλε μου το κάταστημα επιβαρύνεται όχι εσυ σαν πελάτης…. 

Eγινε αντιληπτο.

Στις 19/2/2023 στις 11:12 ΠΜ, Lakou είπε

εγω προσωπικά πληρώνω με κάρτα μόνο σε αλυσίδες καταστημάτων καύσιμα σούπερ μάρκετ …

σε μικρομάγαζα  ΠΟΤΕ

Τα μικρομαγαζα βαζουν pos εθελοντικα. Τις προαλλες που πηρα ενα τηλεπεριοδικο απο το ψιλικατζιδικο της γειτονιας μου, επειδη δεν ειχα πανω μου το 1ε που κανει θελησα να πληρωσω με καρτα, και ο μαγαζατορας μου ειπε οτι δεν ειχε pos, και οτι δεν ειναι υποχρεωτικο.

• Haha 1
  • 9 μήνες μετά...
  • Απαντ. 466
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει αλλάξει το σύστημα και βρήκα μόνο τους λαχνούς που έχουν κερδίσει, που βλέπεις τους λαχνούς που έχεις εσύ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε

Έχει αλλάξει το σύστημα και βρήκα μόνο τους λαχνούς που έχουν κερδίσει, που βλέπεις τους λαχνούς που έχεις εσύ;

https://www.aade.gr/menoy/miniaies-synallages-kai-lahnoi

Δες επιλέγεις τα αποτελέσματα  των κληρώσεων  αλλά κάνεις είσοδο στην εφαρμογή  και στην συνέχεια επιλέγεις

Στιγμιότυπο οθόνης 2023-12-13 125843.png

και βλέπεις τους λαχνούς που έχεις και αν κάποιος κερδίζει.

.

Επεξ/σία από teot
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, teot είπε

https://www.aade.gr/menoy/miniaies-synallages-kai-lahnoi

Δες επιλέγεις τα αποτελέσματα  των κληρώσεων  αλλά κάνεις είσοδο στην εφαρμογή  και στην συνέχεια επιλέγεις

Στιγμιότυπο οθόνης 2023-12-13 125843.png

και βλέπεις τους λαχνούς που έχεις και αν κάποιος κερδίζει.

.

Για κάποιο λόγο πριν έβλεπα μόνο το 2022 😁

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Θέλω να ρωτήσω: πόσες περίπου είναι οι πιθανότητες να κερδίσει κάποιος τη μηνιαία φορολοταρια αν έχει 40.000 λαχνους;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dim95zerv είπε

Θέλω να ρωτήσω: πόσες περίπου είναι οι πιθανότητες να κερδίσει κάποιος τη μηνιαία φορολοταρια αν έχει 40.000 λαχνους;

Τους συνολικούς λαχνούς που συμμετέχουν τους γνωρίζουμε? Αν όχι, είναι αδύνατον να υπολογιστεί.

Δημοσ.

Κάτι δις είναι κάθε μήνα νομίζω το σύνολο. Ψύλλο στα άχυρα με λίγα λόγια οι πιθανότητες να κερδίσουμε. Και με 150 χιλιάδες λαχνους πάλι κουβά πήγαμε. Ακόμα δεν έχω βρει έναν που το έχει κερδίσει όσα χρόνια γίνετε η λοταρία. 

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
27 minutes ago, Arkin said:

Κάτι δις είναι κάθε μήνα νομίζω το σύνολο. Ψύλλο στα άχυρα με λίγα λόγια οι πιθανότητες να κερδίσουμε. Και με 150 χιλιάδες λαχνους πάλι κουβά πήγαμε. Ακόμα δεν έχω βρει έναν που το έχει κερδίσει όσα χρόνια γίνετε η λοταρία. 

Είχα κερδίσει 1000€ το 2018

image.png.d6543aec80deb01ee3c633f6b2293695.png

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Arkin είπε

Ξέρω 2 που είχαν κερδίσει. 1000 ευρώ ο καθένας, ο ένας ήταν ο πεθερός μου, ο άλλος φίλος μου (οπότε το λέω με 100% σιγουριά). Μάλιστα ο φίλος μου είχε κερδίσει στην πρώτη φορολοταρία που είχε γίνει.

Επεξ/σία από m3ltd0wn
Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να κερδίσει κάποιος οποιοδήποτε ποσό και να μην το πάρει είδηση; 

Θέλω να πω πρέπει να μπαινει καθε στην εφαρμογή του gsis.gr η να βλέπει τα προσωπικά του μύνηματα στην σελίδα της ΑΑΔΕ;

Δημοσ.
Στις 13/12/2023 στις 4:08 ΜΜ, ObeyWario! είπε

Για κάποιο λόγο πριν έβλεπα μόνο το 2022 😁

και εγω μομο 22 κ 17 βλεπω και ειναι αδειο το pdf

Δημοσ.
44 minutes ago, PedroG said:

Υπάρχει περίπτωση να κερδίσει κάποιος οποιοδήποτε ποσό και να μην το πάρει είδηση; 

Θέλω να πω πρέπει να μπαινει καθε στην εφαρμογή του gsis.gr η να βλέπει τα προσωπικά του μύνηματα στην σελίδα της ΑΑΔΕ;

Μου είχε έρθει και email σε αυτό που έχω δηλωμένο στο taxis ότι έχω ένα νέο μήνυμα, οπότε αν το παρακολουθείς θα το δεις. Αν έχεις έτοιμο δηλωμένο και το IBAN, μπορεί απλά να δεις την κατάθεση 😀

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Arkin είπε

Ουαου, πώς κατάφερες να μαζέψεις 150 χιλιάδες λαχνούς; 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, dim95zerv είπε

Ουαου, πώς κατάφερες να μαζέψεις 150 χιλιάδες λαχνούς; 

Από πληρωμή τιμολογίου σύνδεσης ρεύματος σε γεώτρηση. 3χλμ απόσταση υποδομή οπότε και τεράστιο το ποσό και που λαχνοι. Ούτε τότε κληρωθηκαμε προφανώς αλλά τουλάχιστον υπάρχει κόσμος που έχει κερδίσει οπότε χαίρομαι που δεν είναι fake και όντως τα δίνουν. 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...