rus Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 13 ώρες πριν, Lakou είπε Φίλε μου το κάταστημα επιβαρύνεται όχι εσυ σαν πελάτης…. Eγινε αντιληπτο. Στις 19/2/2023 στις 11:12 ΠΜ, Lakou είπε εγω προσωπικά πληρώνω με κάρτα μόνο σε αλυσίδες καταστημάτων καύσιμα σούπερ μάρκετ … σε μικρομάγαζα ΠΟΤΕ Τα μικρομαγαζα βαζουν pos εθελοντικα. Τις προαλλες που πηρα ενα τηλεπεριοδικο απο το ψιλικατζιδικο της γειτονιας μου, επειδη δεν ειχα πανω μου το 1ε που κανει θελησα να πληρωσω με καρτα, και ο μαγαζατορας μου ειπε οτι δεν ειχε pos, και οτι δεν ειναι υποχρεωτικο. 1
ObeyWario! Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Έχει αλλάξει το σύστημα και βρήκα μόνο τους λαχνούς που έχουν κερδίσει, που βλέπεις τους λαχνούς που έχεις εσύ;
teot Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε Έχει αλλάξει το σύστημα και βρήκα μόνο τους λαχνούς που έχουν κερδίσει, που βλέπεις τους λαχνούς που έχεις εσύ; https://www.aade.gr/menoy/miniaies-synallages-kai-lahnoi Δες επιλέγεις τα αποτελέσματα των κληρώσεων αλλά κάνεις είσοδο στην εφαρμογή και στην συνέχεια επιλέγεις και βλέπεις τους λαχνούς που έχεις και αν κάποιος κερδίζει. . Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2023 από teot 1
ObeyWario! Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, teot είπε https://www.aade.gr/menoy/miniaies-synallages-kai-lahnoi Δες επιλέγεις τα αποτελέσματα των κληρώσεων αλλά κάνεις είσοδο στην εφαρμογή και στην συνέχεια επιλέγεις και βλέπεις τους λαχνούς που έχεις και αν κάποιος κερδίζει. . Για κάποιο λόγο πριν έβλεπα μόνο το 2022 😁
dim95zerv Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Θέλω να ρωτήσω: πόσες περίπου είναι οι πιθανότητες να κερδίσει κάποιος τη μηνιαία φορολοταρια αν έχει 40.000 λαχνους;
Timour21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 3 ώρες πριν, dim95zerv είπε Θέλω να ρωτήσω: πόσες περίπου είναι οι πιθανότητες να κερδίσει κάποιος τη μηνιαία φορολοταρια αν έχει 40.000 λαχνους; Τους συνολικούς λαχνούς που συμμετέχουν τους γνωρίζουμε? Αν όχι, είναι αδύνατον να υπολογιστεί.
Arkin Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Κάτι δις είναι κάθε μήνα νομίζω το σύνολο. Ψύλλο στα άχυρα με λίγα λόγια οι πιθανότητες να κερδίσουμε. Και με 150 χιλιάδες λαχνους πάλι κουβά πήγαμε. Ακόμα δεν έχω βρει έναν που το έχει κερδίσει όσα χρόνια γίνετε η λοταρία. 4 1
martkonsta Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 27 minutes ago, Arkin said: Κάτι δις είναι κάθε μήνα νομίζω το σύνολο. Ψύλλο στα άχυρα με λίγα λόγια οι πιθανότητες να κερδίσουμε. Και με 150 χιλιάδες λαχνους πάλι κουβά πήγαμε. Ακόμα δεν έχω βρει έναν που το έχει κερδίσει όσα χρόνια γίνετε η λοταρία. Είχα κερδίσει 1000€ το 2018 6 1
m3ltd0wn Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Arkin είπε Κάτι δις είναι κάθε μήνα νομίζω το σύνολο. Ψύλλο στα άχυρα με λίγα λόγια οι πιθανότητες να κερδίσουμε. Και με 150 χιλιάδες λαχνους πάλι κουβά πήγαμε. Ακόμα δεν έχω βρει έναν που το έχει κερδίσει όσα χρόνια γίνετε η λοταρία. Ξέρω 2 που είχαν κερδίσει. 1000 ευρώ ο καθένας, ο ένας ήταν ο πεθερός μου, ο άλλος φίλος μου (οπότε το λέω με 100% σιγουριά). Μάλιστα ο φίλος μου είχε κερδίσει στην πρώτη φορολοταρία που είχε γίνει. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2024 από m3ltd0wn
PedroG Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Υπάρχει περίπτωση να κερδίσει κάποιος οποιοδήποτε ποσό και να μην το πάρει είδηση; Θέλω να πω πρέπει να μπαινει καθε στην εφαρμογή του gsis.gr η να βλέπει τα προσωπικά του μύνηματα στην σελίδα της ΑΑΔΕ;
makiss8 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Στις 13/12/2023 στις 4:08 ΜΜ, ObeyWario! είπε Για κάποιο λόγο πριν έβλεπα μόνο το 2022 😁 και εγω μομο 22 κ 17 βλεπω και ειναι αδειο το pdf
martkonsta Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 44 minutes ago, PedroG said: Υπάρχει περίπτωση να κερδίσει κάποιος οποιοδήποτε ποσό και να μην το πάρει είδηση; Θέλω να πω πρέπει να μπαινει καθε στην εφαρμογή του gsis.gr η να βλέπει τα προσωπικά του μύνηματα στην σελίδα της ΑΑΔΕ; Μου είχε έρθει και email σε αυτό που έχω δηλωμένο στο taxis ότι έχω ένα νέο μήνυμα, οπότε αν το παρακολουθείς θα το δεις. Αν έχεις έτοιμο δηλωμένο και το IBAN, μπορεί απλά να δεις την κατάθεση 😀 1
dim95zerv Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 11 ώρες πριν, Arkin είπε Κάτι δις είναι κάθε μήνα νομίζω το σύνολο. Ψύλλο στα άχυρα με λίγα λόγια οι πιθανότητες να κερδίσουμε. Και με 150 χιλιάδες λαχνους πάλι κουβά πήγαμε. Ακόμα δεν έχω βρει έναν που το έχει κερδίσει όσα χρόνια γίνετε η λοταρία. Ουαου, πώς κατάφερες να μαζέψεις 150 χιλιάδες λαχνούς;
Arkin Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 36 λεπτά πριν, dim95zerv είπε Ουαου, πώς κατάφερες να μαζέψεις 150 χιλιάδες λαχνούς; Από πληρωμή τιμολογίου σύνδεσης ρεύματος σε γεώτρηση. 3χλμ απόσταση υποδομή οπότε και τεράστιο το ποσό και που λαχνοι. Ούτε τότε κληρωθηκαμε προφανώς αλλά τουλάχιστον υπάρχει κόσμος που έχει κερδίσει οπότε χαίρομαι που δεν είναι fake και όντως τα δίνουν. 1
infini Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Στη σελίδα της ΑΑΔΕ στο "συναλλαγές και λαχνοί" γιατί δείχνει μόνο 2017 και 2022;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα