Προς το περιεχόμενο

Λοταρια αποδειξεων

fastnq2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, ababapanos είπε

Καλησπέρα σας,  και χρόνια πολλά. Μόλις έμαθα ότι είμαι ένας από τους τυχερούς που κέρδισα 1000 ευρώ στην λοταρία. μπήκα στο taxisnet και δήλωσα το ΙΒΑΝ μου. Ξέρει κανείς από προηγούμενη εμπειρία μετά από πόσες ημέρες βάζουν τα χρηματα?

μέσα σε 3 εβδομάδες μπήκαν σε μενα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 466
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

είχα μεγάλες συναλλαγές 1-3κ μηνιαίως, θα έπρεπε κάτι να μου έδιναν, έστω ένα.. Pony 😴

https://www.ebay.com/itm/My-Little-Pony-Friendship-is-Magic-12-Plush-Doll-Toy-/263969684950

17 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε

Κανένα μπόνους για εμάς τους συνεπείς που τα πληρώνουμε όλα και πάντα στη ώρα τους;

Βεβαια, περισσοτεροι φοροι!! διοτι σου λεει, καλα κοροιδα ειναι αυτοι...!!

• Like 3

• 4 εβδομάδες αργότερα...

καλησπερα. Απο της 25 Δεκεμβριου , του μηνα τα χρηματα δεν εχουν μπει ακομα, φυσικα και εχω βαλει το ΙΒΑΝ μου στο gsis. Υπαρχει κανεις που να τα εχει λαβει?

• 11 μήνες μετά...

Καλησπέρα. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό που μου βγάζει;

Δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την έκδοση Βεβαίωσης Αποδέσμευσης για τον Α.Φ.Μ. ..........

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, txcellas είπε

Καλησπέρα. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό που μου βγάζει;

Δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την έκδοση Βεβαίωσης Αποδέσμευσης για τον Α.Φ.Μ. ..........

αυτό αφορά κατασχέσεις εις χείρας τρίτων , λογικά δεν είναι κάτι που σε αφορά , απλά το έβαλαν στα οχήματα όπως και τη λοταρία γιατί εκεί είναι από ότι φαίνεται η μαύρη τρύπα του τάξις και γιατί το τάξις γενικά είναι ένας φρανκεστάιν που αποτελείται από πολλά ξένα σώματα που μάλλον τα έχουν φτιάξει τελείως διαφορετικοί τύποι ή εταιρείες 

εγώ σκέψου ότι εδώ και καιρό έχω πάψει να προσπαθώ να πλογηθώ στο taxis με τις φοβερές αλλαγές που κάνουν στο σαιτ τους και απλά googlαρω αυτό που χρειάζομαι , ειδικά στις καινούριες εφαρμογές 

αν ξέρεις τι θες το google θα στο βρει 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Thanks 1

Γνωρίζει κάποιος πως γίνονται οι κληρώσεις? ποιος είναι από πίσω? με τι λογισμικό κλπ κλπ? επειδή ακούγονται πολλά, ότι τα λεφτά πάνε σε συγγενείς και φίλους. Έχει κερδίσει κανένας από εδώ μέσα?

2 λεπτά πριν, lak10 είπε

κερδισε η μητερα μου στις 26/9 το πηρα τωρα χαμπαρι δηλωσα το iban της η προθεσμια δηλωσης ειναι 26/12/2019 προλαβα λετε?

Προλαβες ναι ειναι 3 μηνες η προθεσμια. Οριακα. Καλοφαγωτα.

24 λεπτά πριν, opera είπε

Θα αγοράσω Porsche με κάρτα για να έχω πολλές πιθανότητες να τύχω το 1000ρικο.Άμα πιά.

Με πανω απο 2000 λαχνους καθε μηνα απο οταν ξεκινησε η λοταρια δεν εχω κερδισει ουτε μια φορα. Ξερω κανα 2 ατομα που εχουν κερδισει και εχουν παρει το 1000αρικο ομως.

4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ξερω κανα 2 ατομα που εχουν κερδισει και εχουν παρει το 1000αρικο ομως.

Εγω παλι κανενα,τριτοκοσμικες μαλαγανιες ειναι αυτες οι λοταριες.Ετσι και αλλοιως υποχρεωθηκαμε σε ηλεκτρονικες συναλλαγες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, opera είπε

Εγω παλι κανενα,τριτοκοσμικες μαλαγανιες ειναι αυτες οι λοταριες.Ετσι και αλλοιως υποχρεωθηκαμε σε ηλεκτρονικες συναλλαγες.

εγώ ξέρω 5, αλλά το δείγμα μου είναι σχετικά τεράστιο 

συμφωνώ πάντως ότι είναι τριτοκοσμική η φάση να δεχόμαστε τέτοιο φακέλωμα μπας και πάρουμε ψίχουλα 

Επεξ/σία από logistoulis

2 ώρες πριν, Xacti είπε

Γνωρίζει κάποιος πως γίνονται οι κληρώσεις? ποιος είναι από πίσω? με τι λογισμικό κλπ κλπ? επειδή ακούγονται πολλά, ότι τα λεφτά πάνε σε συγγενείς και φίλους. Έχει κερδίσει κανένας από εδώ μέσα?

Είναι κλασικά γραμμένο στο dna του ραγιά νεοΈλληνα. Αφού δεν παίρνω εγώ, σίγουρα δίνεται στους δικούς τους.

Είναι σαν τον αστικό μύθο με το "γιόκερ" που είναι σίγουρα στημένο.

Οι πιθανότητες πάντως είναι πάρα πολύ μικρές, ακόμη και για τη φορολοταρία.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...