eliasjuve Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Εμένα πάντως στο μέηλ μου κάτι ειδοποιήσεις για ληξιπρόθεσμες οφειλές γράφει και κάτι τέτοια άσχετα. Μάλλον spam θα είναι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, green gordon είπε Στα εισερχόμενα μέσα στο taxis δεν έρχεται μήνυμα?μόνο στο mail? ναι άλλα το βλέπεις όταν μπεις δεν σ έρχεται ειδοποίηση στο κινητό όπως με το email Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2018 από ziaba Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 29/9/2018 στις 4:50 ΜΜ, jakegate7 είπε οχι δεν εννοεί αυτό τον λογαριασμό, το δηλώνεις εδώ https://www1.gsis.gr/taxisnet/mytaxisnet/protected/ibanInfo.htm Συνεπως οσοι δηλώσουμε iban σε αυτό το λινκ ειμαστε καλυμμενοι για τη περιπτωση που κερδίσουμε, και το χρημα θα μπει αυτομάτως στο λογ/σμο μας? Απ ότι ειδα μεχρι στιγμης δεν εχω λαβει στο δηλωμενο email μου καποια σχετικη ειδοποιηση, αρα αυτό σημαινει ότι δεν εχω κερδισει σε καποια απο τις προηγούμενες κληρωσεις? Στις 29/9/2018 στις 5:26 ΜΜ, green gordon είπε Στα εισερχόμενα μέσα στο taxis δεν έρχεται μήνυμα?μόνο στο mail? Εχω χρονια να δω εισερχομενο μηνυμα στο taxis. Aπο τοτε που μου ειπε να δηλωσω ένα email. Στις 29/9/2018 στις 5:56 ΜΜ, eliasjuve είπε Εμένα πάντως στο μέηλ μου κάτι ειδοποιήσεις για ληξιπρόθεσμες οφειλές γράφει και κάτι τέτοια άσχετα. Μάλλον spam θα είναι. Εννοεις την ειδοποιηση του ενφια που στελνει καθε χρονο τετοιο καιρο? Ειναι αυτοματοποιημενη, εμενα την εστειλε ενώ ειχα ηδη μηδενισει τον ενφια μου. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2018 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 8 minutes ago, rus said: Ειναι αυτοματοποιημενη, εμενα την εστειλε ενώ ειχα ηδη μηδενισει τον ενφια μου. Αυτό έρχεται πάντα, ακόμα και σε μένα που δεν έχω ακίνητο* στο όνομά μου. Μηδενικό φυσικά. * Μόνο κινητό και αυτοκίνητο 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Αυτό έρχεται πάντα, ακόμα και σε μένα που δεν έχω ακίνητο* στο όνομά μου. Μηδενικό φυσικά. Λεει ότι προκειται για ενφια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, rus said: Λεει ότι προκειται για ενφια? Ναι. Από "[email protected]" , Subject: "Κοινοποίηση πράξης διοικητικού προσδιορισμού φόρου ν.4223/2013 (ΕΝ.Φ.Ι.Α.) έτους 2018" Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2018 από CheOnWeb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 επιτελούς το χρήμα μπήκε 😁 18 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, ziaba είπε επιτελούς το χρήμα μπήκε 😁 Ωραίος Καλοφαγωτα. ✌️ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Πεντακάθαρο χιλιαρι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Λογικά ναι και αφορολόγητα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zazula Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 12 λεπτά πριν, txcellas είπε Λογικά ναι και αφορολόγητα! Ναι, είναι εντελώς αφορολόγητα βάσει του άρθρου 7 § 8 ΠΟΛ 1161/2017: https://www.aade.gr/sites/default/files/2017-10/pol1161.pdf 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 και ακατάσχετο 😀 το βασικότερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Επρεπε να βάλουν 1 ακόμα μηδενικό οι τσιγκούνηδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα σας, και χρόνια πολλά. Μόλις έμαθα ότι είμαι ένας από τους τυχερούς που κέρδισα 1000 ευρώ στην λοταρία. μπήκα στο taxisnet και δήλωσα το ΙΒΑΝ μου. Ξέρει κανείς από προηγούμενη εμπειρία μετά από πόσες ημέρες βάζουν τα χρηματα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, ababapanos είπε Καλησπέρα σας, και χρόνια πολλά. Μόλις έμαθα ότι είμαι ένας από τους τυχερούς που κέρδισα 1000 ευρώ στην λοταρία. μπήκα στο taxisnet και δήλωσα το ΙΒΑΝ μου. Ξέρει κανείς από προηγούμενη εμπειρία μετά από πόσες ημέρες βάζουν τα χρηματα? Μεσα σε 1 μηνα θα εχουν μπει συμφωνα με το φιλο που κερδισε το Σεπτέμβριο. Παντως εχουμε καθε μηνα 1500-2000 λαχνους και ακομα τιποτα. Δεν βαριεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα