Alxnks Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 15 λεπτά πριν, tristeza είπε Αν σε ενδιαφέρει να δείξεις ότι η κλήρωση είναι σικέ, τότε πρέπει να δείξεις πόσο απίθανο είναι να βρεθεί άτομο με 3 νίκες και όχι το να νικήσει 3 φορές ο ίδιος (συγκεκριμένος). Αν σε ενδιαφέρει να δείξεις πόσο τυχερός ήταν αυτός που κέρδισε τρεις φορές, υπολογίζεις το δεύτερο. Μα προφανώς το ενδιαφέρον είναι το ποσό "τυχεροί" ήταν αυτοί οι 4 που κέρδισαν από 3 φορες έκαστος, άρα το δεύτερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tristeza Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Από αυτό όμως δεν μπορείς να συμπεράνεις ότι η κλήρωση ήταν ύποπτη, αυτό δηλαδή που συμπέρανε το ποτάμι. Αυτό γράφω τόση ώρα. Όπως έγραψα παραπάνω, είναι στατιστικά βέβαιο ότι θα βρίσκονται παίκτες με 2 νίκες (και μάλιστα αρκετοί). Αυτοί οι παίκτες δεν είναι "τυχεροί" (υπό την έννοια ότι κέρδισαν επειδή συνέβη κάποια χειραγώγηση), αλλά τυχεροί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Ξέρει τελικά κανεις, κάποιον που κέρδισε? Εμένα κανεις γνωστός πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzelen Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, pontez2 είπε Ξέρει τελικά κανεις, κάποιον που κέρδισε? Εμένα κανεις γνωστός πάντως. Συνάδελφος, στην προηγούμενη κλήρωση. Δεν το πίστευε, μάλιστα, και ψάχναμε αν το email που έλαβε ήταν τίποτα phishing attempt Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από tzelen 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Τέλεια. Έχει τη σημασία του διότι όλοι ρωτανε στα sm. Καλό ειναι να καταρριπτονται τέτοιες υποψιες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Το έχω ξαναγράψει, 2 πελάτες του λογιστή μου έχουν κερδίσει (έχει το mail του στους λογαριασμούς του στο gsis) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 αγορα μεσω e-banking και δεν περαστηκε το ποσο στην λοταρια wtf? στο αφορολογητο του e-banking εχει περαστει ελεος με τις σκατοτραπεζες επιτελους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Στις 1/3/2018 στις 3:14 ΜΜ, AristidisZ είπε Το έχω ξαναγράψει, 2 πελάτες του λογιστή μου έχουν κερδίσει (έχει το mail του στους λογαριασμούς του στο gsis) μηπως είναι φιλοι/συγγενείς συριζανελιτων της κυβερνησης? Στις 1/3/2018 στις 2:35 ΜΜ, tristeza είπε Από αυτό όμως δεν μπορείς να συμπεράνεις ότι η κλήρωση ήταν ύποπτη, αυτό δηλαδή που συμπέρανε το ποτάμι. Αυτό γράφω τόση ώρα. Όπως έγραψα παραπάνω, είναι στατιστικά βέβαιο ότι θα βρίσκονται παίκτες με 2 νίκες (και μάλιστα αρκετοί). Αυτοί οι παίκτες δεν είναι "τυχεροί" (υπό την έννοια ότι κέρδισαν επειδή συνέβη κάποια χειραγώγηση), αλλά τυχεροί. Δηλαδη όχι Γιαννης, Γιαννακης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 σήμερα κέρδισα 1000€ δεν έχω καμία σχέση ούτε με κόμματά ούτε με κυβέρνησή ... δήλωσα το iban μου μέσω taxis και περιμένω να μπει το χρήμα😎 Ενημέρωση δικαιούχων Δημόσιας Κλήρωσης [email protected] 6:17 μ.μ. (Πριν από 3 ώρες) προς εγώ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ (Α.Α.Δ.Ε.) ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (Δ.ΗΛΕ.Δ.) Username: XXXXXXXXX Αποδέκτης: XXXXXXXXXX XXXXXXXX Αγαπητή/έ κυρία/κύριε, Ο λαχνός σας με αριθμό XXXXXXXX περιλαμβάνεται στους τυχερούς λαχνούς (α/α XXX) της 20ης Δημόσιας Κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε την 27η Σεπτεμβρίου 2018, για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές του Αυγούστου 2018. Για να εισπράξετε το χρηματικό έπαθλο που κερδίσατε, ύψους 1.000 ευρώ, θα πρέπει να δηλώσετε τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο θέλετε να πραγματοποιηθεί η πίστωση, στο δικτυακό τόπο www.aade.gr, στην επιλογή MyTAXISnet - «Ο λογαριασμός μου» - Δήλωση Λογαριασμού - ΙΒΑΝ. ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. Στον λογαριασμό που θα δηλώσετε απαιτείται να εμφανίζεστε ως ο μόνος ή ο πρώτος δικαιούχος. 2. Ο λογαριασμός πρέπει να δηλωθεί εντός τριών (3) μηνών από την ημερομηνία αποστολής του μηνύματος αυτού. Σημειώνουμε ότι, σε περίπτωση που δεν δηλωθεί τραπεζικός λογαριασμός εντός του τριμήνου, το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο έπαθλο θα καταβληθεί σε άλλον δικαιούχο, κάτοχο αναπληρωματικού λαχνού. Σε περίπτωση που έχετε ήδη δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό, το χρηματικό έπαθλο θα πιστωθεί σε αυτόν. Ευχαριστούμε που, με τη χρήση των ηλεκτρονικών τρόπων πληρωμής στις συναλλαγές σας, συμμετέχετε στην προσπάθεια της Φορολογικής Διοίκησης για την πάταξη της φοροδιαφυγής και την εδραίωση φορολογικής συνείδησης. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε ηλεκτρονικό μήνυμα που σας στέλνουμε από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, εφόσον δεν αποτελεί απάντηση σε προηγούμενο δικό σας, περιλαμβάνει στο πάνω μέρος του το όνομά σας και το όνομα χρήστη (Username). Εάν λάβετε μήνυμα που αναφέρει ότι προέρχεται από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων χωρίς να περιέχει τα στοιχεία αυτά και δεν αποτελεί απάντηση σε προηγούμενο δικό σας μήνυμα, να το διαγράψετε μια και θα είναι πλαστό και πιθανώς να περιέχει κακόβουλο περιεχόμενο. 24 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 καλοφάγωτα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Παιχταράαα μου Spoiler Λέο Ζ(ι)αμπά 😋 Να που λεφτά υπάρχουν! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, gregdel είπε καλοφάγωτα! 13 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε Παιχταράαα μου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Λέο Ζ(ι)αμπά 😋 Να που λεφτά υπάρχουν! Ευχαριστώ παιδιά Δεν έχω κερδίσει ποτέ τόσα χρήματα έτσι απλά στην ζωή μου ... Ακόμα να το πιστέψω!!!! ( πρέπει να τα δω διαθέσιμα στον λογαριασμό χεχε) Άντε και στα δικά σάς😀 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, ziaba είπε σήμερα κέρδισα 1000€ δεν έχω καμία σχέση ούτε με κόμματά ούτε με κυβέρνησή ... δήλωσα το iban μου μέσω taxis και περιμένω να μπει το χρήμα😎 Απόκρυψη περιεχομένων Ενημέρωση δικαιούχων Δημόσιας Κλήρωσης [email protected] 6:17 μ.μ. (Πριν από 3 ώρες) προς εγώ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ (Α.Α.Δ.Ε.) ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (Δ.ΗΛΕ.Δ.) Username: XXXXXXXXX Αποδέκτης: XXXXXXXXXX XXXXXXXX Αγαπητή/έ κυρία/κύριε, Ο λαχνός σας με αριθμό XXXXXXXX περιλαμβάνεται στους τυχερούς λαχνούς (α/α XXX) της 20ης Δημόσιας Κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε την 27η Σεπτεμβρίου 2018, για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές του Αυγούστου 2018. Για να εισπράξετε το χρηματικό έπαθλο που κερδίσατε, ύψους 1.000 ευρώ, θα πρέπει να δηλώσετε τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο θέλετε να πραγματοποιηθεί η πίστωση, στο δικτυακό τόπο www.aade.gr, στην επιλογή MyTAXISnet - «Ο λογαριασμός μου» - Δήλωση Λογαριασμού - ΙΒΑΝ. ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. Στον λογαριασμό που θα δηλώσετε απαιτείται να εμφανίζεστε ως ο μόνος ή ο πρώτος δικαιούχος. 2. Ο λογαριασμός πρέπει να δηλωθεί εντός τριών (3) μηνών από την ημερομηνία αποστολής του μηνύματος αυτού. Σημειώνουμε ότι, σε περίπτωση που δεν δηλωθεί τραπεζικός λογαριασμός εντός του τριμήνου, το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο έπαθλο θα καταβληθεί σε άλλον δικαιούχο, κάτοχο αναπληρωματικού λαχνού. Σε περίπτωση που έχετε ήδη δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό, το χρηματικό έπαθλο θα πιστωθεί σε αυτόν. Ευχαριστούμε που, με τη χρήση των ηλεκτρονικών τρόπων πληρωμής στις συναλλαγές σας, συμμετέχετε στην προσπάθεια της Φορολογικής Διοίκησης για την πάταξη της φοροδιαφυγής και την εδραίωση φορολογικής συνείδησης. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε ηλεκτρονικό μήνυμα που σας στέλνουμε από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, εφόσον δεν αποτελεί απάντηση σε προηγούμενο δικό σας, περιλαμβάνει στο πάνω μέρος του το όνομά σας και το όνομα χρήστη (Username). Εάν λάβετε μήνυμα που αναφέρει ότι προέρχεται από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων χωρίς να περιέχει τα στοιχεία αυτά και δεν αποτελεί απάντηση σε προηγούμενο δικό σας μήνυμα, να το διαγράψετε μια και θα είναι πλαστό και πιθανώς να περιέχει κακόβουλο περιεχόμενο. ατιμη κοινωνια και την λοταρια κερδισε και αν κρινουμε απο αβαταρ, θα ριχνει και τις γυναικες 10-10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, le vent nous porterAAAA είπε ατιμη κοινωνια και την λοταρια κερδισε και αν κρινουμε απο αβαταρ, θα ριχνει και τις γυναικες 10-10 Τώρα με την χίλιαρούμπα στην τσέπη θα τις ρίχνω 20-20 μην σου πω οτι θα ξανάπαντρευτώ κιόλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε καλή μεριά! Δανεικα δίνεις; 🤑🤑 Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2018 από txcellas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα