Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 466
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδια να ρωτησω γιατι εμενα γραφει μονο 60 λαχνους. Στο ebanking εχω πανω απο 300 ευρω αγορες μονο αυτο το μηνα στη μοα καρτα(eurobank)

Αλλα εχω και πειρεως και εθνικη απο τις οποιες δεν θυμαμαι να εχω κανει καποια αγορα.

Μετρανε ολοι οι λογαριασμοι απο ολες τις τραπαιζες ;

Δημοσ.

Με  27 λαχνουδακια θα το τσιμπησω το χιλιαρικακι.Σαν αυτους που κερδιζουν το τζοκερ με 50 λεπτα  :-D

Αντε για παμε  :-D

Ρε παιδια να ρωτησω γιατι εμενα γραφει μονο 60 λαχνους. Στο ebanking εχω πανω απο 300 ευρω αγορες μονο αυτο το μηνα στη μοα καρτα(eurobank)
Αλλα εχω και πειρεως και εθνικη απο τις οποιες δεν θυμαμαι να εχω κανει καποια αγορα.

Τι ποσο  συναλλαγων σου γραφει διπλα στους λαχνους ?

• Like 2
Δημοσ.

Θα κερδισουμε .. θετικη ενεργεια  χαχα

Ναι απο ολες τις τραπεζες μετρανε .. 

• Για συνολικό άθροισμα συναλλαγών έως 100 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε ένα ευρώ.
  • Για τα επόμενα 400 ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από 101 ευρώ μέχρι 500 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε δύο ευρώ.
  • Για τα επόμενα 500 ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από 501 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τρία ευρώ.
  • Για το υπερβάλλον ποσό, ήτοι συνολικό άθροισμα πάνω από 1.001 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τέσσερα ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...