Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστό αλλά οι πιθανότητες υπολογίζονται βάσει λαχνών, όχι χρηστών. Κάποιος δηλαδή, μπορεί να έχει όσους λαχνούς έχουμε όλοι μαζί εδώ μέσα.

Ναι σε αυτη τη περιπτωση δεν μας νοιαζουν οι λαχνοι,αναφερθηκε οτι ο λογιστης δεν ηξερε καποιον να κερδισε.Οι πιθανοι νικητες(φυσικα προσωπα) ηταν 4.5 εκατομμυρια.Το ποσες πιθανοτητες ειχε ο καθενας ειναι αλλο.

Δημοσ.

Τι ώρα θα γίνει η κλήρωση;

μαζί μέ  τήν κλήρωση lotto - joker -kino κλπ  ....αυτές ολες πάνε μαζί γιά νά υπάρχει full αξιοπιστία ....χαχαχαχα

Δημοσ.

Ερωτηση γιατι δεν εχω προχειρους του κωδικους του taxis να το τσεκαρω μονος μου...

Γενικα δεν κανω αγορες με καρτα οσον αφορα τα προσωπικα μου εξοδα...

Εχω ωστοσο καταστημα και πληρωνω σχεδον το 100% των προμηθευτων μου μεσω web banking.

Θα μου δωσουν λαχνους για αυτες τις συναλλαγες?

Στις δημόσιες κληρώσεις έχουν δικαίωμα συμμετοχής τα φυσικά πρόσωπα που διαθέτουν Α.Φ.Μ. και έχουν ηλικία άνω των 18 ετών.

θα μετράνε οι μεταφορές μέσω web banking μόνο αν ο λογαριασμός (που βάζεις τα λεφτά) έχει δηλωθεί ως επαγγελματικός λογαριασμός.

Αυτό ισχύει για τα φυσικά πρόσωπα. Όταν ψωνίζεις ως φυσικό πρόσωπο από κατάστημα, πρέπει ο καταστηματάρχης να έχει δηλωμένο τον λογαριασμό ως επαγγελματικό. Η πληρωμή προμηθευτών ενός καταστήματος είναι συναλλαγή μεταξύ επαγγελματιών και δεν μετράει στους λαχνούς. Έτσι τουλάχιστον το καταλαβαίνω εγώ. Εξ άλλου, δεν έχει νόημα να σε "πριμοδοτεί" το κράτος για να κάνεις επαγγελματικές συναλλαγές με πλαστικό χρήμα. Είσαι υποχρεωμένος να το κάνεις.

http://www.aade.gr/sites/default/files/2017-12/FAQs_dimosies_kliroseis.pdf

• Like 1
Δημοσ.

γουστάρω την ελλάδα ....

οσοι δέν ασχολούνται μέ survivor - ελλάδα εχεις ταλέντο κλπ ...

θά ασχολούνται μέ κληρώσεις ...τού κράτους ...

εδω σέ πάνε φυλακή γιά 500 ευρώ ...καί θά μοιράσουν εκατομμύρια στόν λαουτζίκο ?  :confused:

τελικά σίγουρα μάς ψεκάζουν  :-D

• Super Moderators
Δημοσ.

εσυ με τετοια ποσα πρεπει να κερδισεις

lol όχι, υπάρχουν και "χειρότερα" :P

Δημοσ.

τελικά σίγουρα μάς ψεκάζουν 

Δεν θελουμε και πολυ, ετσι;

Δημοσ.

Γύρω στις 14:00 θα γίνουν γνωστοί μέσω TAXISnet οι πρώτοι τυχεροί της μεγάλης φορολοταρίας, που θα μοιράσει από 1.000 ευρώ σε 10.000 ανθρώπους, ήτοι 10 εκατ. ευρώ

news247.gr

Δημοσ.

ε ρε πούστη μου κρίμα που δε μετράνε οι συναλλαγές Δεκεμβρίου που είναι κ οι μοναδικές που έχω φέτος στην Ελλάδα. Δε θα με χάλαγε ένα χιλιαρικάκι όσο κάνω διακοπές εδώ.

Η κλήρωση για τις αγορές Δεκεμβρίου θα γίνει τον Ιανουάριο.

Την κλήρωση την βλέπω κάπου live ή απλά μαθαίνω αποτέλεσμα;

Απλά μαθαίνεις αποτελέσματα. Κλικ στο "είσοδος στην εφαρμογή". Θα χρειαστείς τους κωδικούς τού Taxis.

http://www.aade.gr/menoy/meniaies-synallages-kai-lachnoi

Δημοσ.

εμενα παντως απο οτι βλεπω παρα πολλες συναλλαγες τις οποιες εχω κανει με καρτα αναληψεως της εθνικης και δεν εχουν περαστει στο αφορολογητο δεν μου τις προσθετει ουτε το υπουργειο στην λοταρια

μα καλα τι σκατα κανουν αυτες οι ριμαδοτραπεζες επιτελους?

συναλλαγες πριν μηνες και δεν τις εχει περασει στο αφορολογητο του ebanking

Δημοσ.

Απλά μαθαίνεις αποτελέσματα. Κλικ στο "είσοδος στην εφαρμογή". Θα χρειαστείς τους κωδικούς τού Taxis.

http://www.aade.gr/menoy/meniaies-synallages-kai-lachnoi

μάλιστα, αντε να πείσεις τώρα εμένα τον δυσπιστο ότι δεν είναι αβαβα η κλήρωση ή πως τα λεφτά δεν πανε εκεί που θέλουν αυτοί
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...