Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 http://www.eleftherostypos.gr/oikonomia/154308-lotaria-apodeixeon-pote-tha-ginei-i-megali-xristougenniatiki-klirosi/ Την παρασκευη η κληρωση με τις αποδειξεις 9 μηνων Σας βγάζει αποδείξεις 9 μηνών? Χθες έδειχνε 3, σήμερα δείχνει 6, χρωστάει ακόμα άλλους 3...
Anorymous Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Κληρωση σημερα μα λαχνοι κενοι. Συμβαινει κ σε αλλον να μην του εμφανιζει λαχνους αν κι εχει κανει αγορες με καρτα; Επισης οι καρτες του ΚΕΑ λαμβανουν κι αυτες λαχνο η εξαιρούνται απ' τη κληρωση; εμενα εμφανιζονται οι λαχνοι κανονικα, απο οτι βλεπω με τα ποσα που εχει για το κεα ειναι μονο τα λεφτα που μπαινουν στον λογαριασμο σαν μετρητα απο την προπληρωμενη δεν τα μετραει 1
crom251 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Ερωτηση γιατι δεν εχω προχειρους του κωδικους του taxis να το τσεκαρω μονος μου... Γενικα δεν κανω αγορες με καρτα οσον αφορα τα προσωπικα μου εξοδα... Εχω ωστοσο καταστημα και πληρωνω σχεδον το 100% των προμηθευτων μου μεσω web banking. Θα μου δωσουν λαχνους για αυτες τις συναλλαγες?
Anorymous Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Ερωτηση γιατι δεν εχω προχειρους του κωδικους του taxis να το τσεκαρω μονος μου... Γενικα δεν κανω αγορες με καρτα οσον αφορα τα προσωπικα μου εξοδα... Εχω ωστοσο καταστημα και πληρωνω σχεδον το 100% των προμηθευτων μου μεσω web banking. Θα μου δωσουν λαχνους για αυτες τις συναλλαγες? δεν ειμαι 100 τις 100 σιγουρος αλλα νομιζω μετρανε οι αγορες απο καρτες απο ολα τα φυσικα προσωπα
jakegate7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Ερωτηση γιατι δεν εχω προχειρους του κωδικους του taxis να το τσεκαρω μονος μου... Γενικα δεν κανω αγορες με καρτα οσον αφορα τα προσωπικα μου εξοδα... Εχω ωστοσο καταστημα και πληρωνω σχεδον το 100% των προμηθευτων μου μεσω web banking. Θα μου δωσουν λαχνους για αυτες τις συναλλαγες? θα μετράνε οι μεταφορές μέσω web banking μόνο αν ο λογαριασμός (που βάζεις τα λεφτά) έχει δηλωθεί ως επαγγελματικός λογαριασμός.
AristidisZ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Εμένα έχει λαχνούς από 3/17 έως και τον 9/17
fastnq2 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Σας βγάζει αποδείξεις 9 μηνών? Χθες έδειχνε 3, σήμερα δείχνει 6, χρωστάει ακόμα άλλους 3... Χτες το βραδυ μου εβγαζε μονο 3,Σημερα ολους εκτος ιανουαριο φεβρουαριο 1
jakegate7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 και εμένα δεν μου εμφανίζει γενάρη - φεβρουάρη. φαντάζομαι μεσα στην μέρα θα προστεθεί και το βράδυ θα ξέρουμε τα αποτελέσματα
eidikos33 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Εμένα έχει λαχνούς από 3/17 έως και τον 9/17 εσυ με τετοια ποσα πρεπει να κερδισεις
AristidisZ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 εσυ με τετοια ποσα πρεπει να κερδισεις Καλά μη νομίζεις, στη προηγούμενη κλήρωση δε βρήκα ούτε έναν να κέρδισε Και σκέψου ότι έχω φίλο λογιστή που έχει στο email του όλους τους πελάτες του Δεν του ήρθε ούτε ένα mail ότι κάποιος πήρε λεφτά...
CheOnWeb Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Καλά μη νομίζεις, στη προηγούμενη κλήρωση δε βρήκα ούτε έναν να κέρδισε Και σκέψου ότι έχω φίλο λογιστή που έχει στο email του όλους τους πελάτες του Δεν του ήρθε ούτε ένα mail ότι κάποιος πήρε λεφτά... Και;
AristidisZ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Και; Και τίποτα βασικά Απλά είτε έχεις συναλλαγές 3-4 χιλιάδων ευρώ είτε 1000, πρακτικά έχεις τις ίδιες (απειροελάχιστες) πιθανότητες να κερδίσεις
Anorymous Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Καλά μη νομίζεις, στη προηγούμενη κλήρωση δε βρήκα ούτε έναν να κέρδισε Και σκέψου ότι έχω φίλο λογιστή που έχει στο email του όλους τους πελάτες του Δεν του ήρθε ούτε ένα mail ότι κάποιος πήρε λεφτά... 10 χιλιαδες ηταν οι τυχεροι , και φορολογικη δηλωση κανουν τοσα εκατομμυρια λογικο να μην ειχε κανεναν εκτος αν ειχε τρελο πελατολογιο 1
fastnq2 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 10 χιλιαδες ηταν οι τυχεροι , και φορολογικη δηλωση κανουν τοσα εκατομμυρια λογικο να μην ειχε κανεναν εκτος αν ειχε τρελο πελατολογιο 1000 ηταν.Απο 4.5 εκ. φυσικα προσωπα απο οτι ακουσα.. 1
CheOnWeb Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Και τίποτα βασικά Απλά είτε έχεις συναλλαγές 3-4 χιλιάδων ευρώ είτε 1000, πρακτικά έχεις τις ίδιες (απειροελάχιστες) πιθανότητες να κερδίσεις Ίδιες δεν είναι, απειροελάχιστες ναι. 1000 ηταν.Απο 4.5 εκ. φυσικα προσωπα απο οτι ακουσα.. Σωστό αλλά οι πιθανότητες υπολογίζονται βάσει λαχνών, όχι χρηστών. Κάποιος δηλαδή, μπορεί να έχει όσους λαχνούς έχουμε όλοι μαζί εδώ μέσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα