Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

http://www.eleftherostypos.gr/oikonomia/154308-lotaria-apodeixeon-pote-tha-ginei-i-megali-xristougenniatiki-klirosi/

Την παρασκευη η κληρωση με τις αποδειξεις 9 μηνων

Σας βγάζει αποδείξεις 9 μηνών? Χθες έδειχνε 3, σήμερα δείχνει 6, χρωστάει ακόμα άλλους 3...

Δημοσ.

Κληρωση σημερα μα λαχνοι κενοι. Συμβαινει κ σε αλλον να μην του εμφανιζει λαχνους αν κι εχει κανει αγορες με καρτα; Επισης οι καρτες του ΚΕΑ λαμβανουν κι αυτες λαχνο η εξαιρούνται απ' τη κληρωση;

εμενα εμφανιζονται οι λαχνοι κανονικα, απο οτι βλεπω με τα ποσα που εχει για το κεα ειναι μονο τα λεφτα που μπαινουν στον λογαριασμο σαν μετρητα απο την προπληρωμενη δεν τα μετραει

• Like 1
Δημοσ.

Ερωτηση γιατι δεν εχω προχειρους του κωδικους του taxis να το τσεκαρω μονος μου...

Γενικα δεν κανω αγορες με καρτα οσον αφορα τα προσωπικα μου εξοδα...

Εχω ωστοσο καταστημα και πληρωνω σχεδον το 100% των προμηθευτων μου μεσω web banking.

Θα μου δωσουν λαχνους για αυτες τις συναλλαγες?

Δημοσ.

Ερωτηση γιατι δεν εχω προχειρους του κωδικους του taxis να το τσεκαρω μονος μου...

Εχω ωστοσο καταστημα και πληρωνω σχεδον το 100% των προμηθευτων μου μεσω web banking.

δεν ειμαι 100 τις 100 σιγουρος αλλα νομιζω μετρανε οι αγορες απο καρτες απο ολα τα φυσικα προσωπα

Δημοσ.

θα μετράνε οι μεταφορές μέσω web banking μόνο αν ο λογαριασμός (που βάζεις τα λεφτά) έχει δηλωθεί ως επαγγελματικός λογαριασμός.

Δημοσ.

Σας βγάζει αποδείξεις 9 μηνών? Χθες έδειχνε 3, σήμερα δείχνει 6, χρωστάει ακόμα άλλους 3...

Χτες το βραδυ μου εβγαζε μονο 3,Σημερα ολους εκτος ιανουαριο φεβρουαριο

• Like 1
Δημοσ.

και εμένα δεν μου εμφανίζει γενάρη - φεβρουάρη. φαντάζομαι μεσα στην μέρα θα προστεθεί και το βράδυ θα ξέρουμε τα αποτελέσματα :)

Δημοσ.

εσυ με τετοια ποσα πρεπει να κερδισεις

Καλά μη νομίζεις, στη προηγούμενη κλήρωση δε βρήκα ούτε έναν να κέρδισε 

Και σκέψου ότι έχω φίλο λογιστή που έχει στο email του όλους τους πελάτες του 

Δεν του ήρθε ούτε ένα mail ότι κάποιος πήρε λεφτά...

Δημοσ.

Και;

Δημοσ.

Και;

Και τίποτα βασικά 

Απλά είτε έχεις συναλλαγές 3-4 χιλιάδων ευρώ είτε 1000, πρακτικά έχεις τις ίδιες (απειροελάχιστες) πιθανότητες να κερδίσεις 

Δημοσ.

10 χιλιαδες ηταν οι τυχεροι , και φορολογικη δηλωση κανουν τοσα εκατομμυρια λογικο να μην ειχε κανεναν εκτος αν ειχε τρελο πελατολογιο

• Like 1
Δημοσ.

10 χιλιαδες ηταν οι τυχεροι , και φορολογικη δηλωση κανουν τοσα εκατομμυρια λογικο να μην ειχε κανεναν εκτος αν ειχε τρελο πελατολογιο

1000 ηταν.Απο 4.5 εκ. φυσικα προσωπα απο οτι ακουσα..

• Like 1
Δημοσ.

Και τίποτα βασικά 

Απλά είτε έχεις συναλλαγές 3-4 χιλιάδων ευρώ είτε 1000, πρακτικά έχεις τις ίδιες (απειροελάχιστες) πιθανότητες να κερδίσεις 

Ίδιες δεν είναι, απειροελάχιστες ναι.

1000 ηταν.Απο 4.5 εκ. φυσικα προσωπα απο οτι ακουσα..

Σωστό αλλά οι πιθανότητες υπολογίζονται βάσει λαχνών, όχι χρηστών. Κάποιος δηλαδή, μπορεί να έχει όσους λαχνούς έχουμε όλοι μαζί εδώ μέσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...