Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.

Να ρωτήσω κάτι:

Αν έχω δύο χρεωστικές κάρτες στο όνομα μου,με τις οποίες κάνω αγορές,μπορώ να έχω καταχωρυμενες και τις 2 στο gsis ώστε να συμμετέχω και με τις δύο στις λοταρίες;

Με συγχωρείτε αν έχει ξαναερωτηθει/απαντηθεί.

• Απαντ. 466
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.

Να ρωτήσω κάτι:

Αν έχω δύο χρεωστικές κάρτες στο όνομα μου,με τις οποίες κάνω αγορές,μπορώ να έχω καταχωρυμενες και τις 2 στο gsis ώστε να συμμετέχω και με τις δύο στις λοταρίες;

Λογικά περνάνε αυτόματα όλες.

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.

Να ρωτήσω κάτι:

Ποσες καρτες εχεις μετραει ή ποσα θα αγορασεις με αυτές?

Δημοσ.

Ποσες καρτες εχεις μετραει ή ποσα θα αγορασεις με αυτές?

Αθροισμα αγορων απο καρτες, e banking μεταφορες κτλ

Δημοσ.

Αθροισμα αγορων απο καρτες, e banking μεταφορες κτλ

Aν μεταφερω λεφτα σε λογ/σμο φιλου μου μετραει δηλαδη?

Δημοσ.

Μεταφορες σε εταιρικα iban μονο,πρεπει να εχει δηλώσει ο επαγγελματιας τον λογαριασμο του στο ταξις.Εκανα μια συναλλαγή με καταθεση σε ψιλοπαρακμιακο μαγαζι,εχω περιεργεια να δω αν θα μετρησει στους λαχνους.
Δημοσ.

Μετράνε (και συνυπολογίζονται) μόνον μεταφορές προς δηλωμένους (στην ΑΑΔΕ) επαγγελματικούς λογαριασμούς, των οποίων η δήλωση έχει γίνει πριν από την ημερομηνία εκτέλεσης της κλήρωσης (π.χ. για την κλήρωση των αποδείξεων Οκτωβρίου, δηλώσεις μέχρι 23/11).

Δημοσ.

Οι συναλλαγές πρέπει να αφορούν αποκλείστηκα αγορές από ελληνικά καταστήματα ή μετράνε και οι αγορές του εξωτερικού ηλεκτρονικά?

Δημοσ.

Οι συναλλαγές πρέπει να αφορούν αποκλείστηκα αγορές από ελληνικά καταστήματα ή μετράνε και οι αγορές του εξωτερικού ηλεκτρονικά?

Υποτίθεται οτι μετράνε οι αγορές σε επαγγελματικά ΑΦΜ της ΕΕ. Κατα πόσο όμως φτιάξαν καλα το σύστημα δεν ξέρω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ε καλά ναι ειπαμε

Όχι και τόσο διάφορα

Αλλά αν δηλώνεις 14000€ το χρόνο και κάνεις συναλλαγές με κάρτα κανένα 4000€ έχεις κανένα θέμα;

Τι θέμα να έχεις; Αφού το εισόδημά σου καλύπτει τα έξοδα σου.

Δημοσ.

Κληρωση σημερα μα λαχνοι κενοι. Συμβαινει κ σε αλλον να μην του εμφανιζει λαχνους αν κι εχει κανει αγορες με καρτα; Επισης οι καρτες του ΚΕΑ λαμβανουν κι αυτες λαχνο η εξαιρούνται απ' τη κληρωση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...