Locke_John Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Γεια σας παιδιά. Να ρωτήσω κάτι: Αν έχω δύο χρεωστικές κάρτες στο όνομα μου,με τις οποίες κάνω αγορές,μπορώ να έχω καταχωρυμενες και τις 2 στο gsis ώστε να συμμετέχω και με τις δύο στις λοταρίες; Με συγχωρείτε αν έχει ξαναερωτηθει/απαντηθεί.
zio10 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Γεια σας παιδιά. Να ρωτήσω κάτι: Αν έχω δύο χρεωστικές κάρτες στο όνομα μου,με τις οποίες κάνω αγορές,μπορώ να έχω καταχωρυμενες και τις 2 στο gsis ώστε να συμμετέχω και με τις δύο στις λοταρίες; Με συγχωρείτε αν έχει ξαναερωτηθει/απαντηθεί. Λογικά περνάνε αυτόματα όλες.
rus Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Γεια σας παιδιά. Να ρωτήσω κάτι: Αν έχω δύο χρεωστικές κάρτες στο όνομα μου,με τις οποίες κάνω αγορές,μπορώ να έχω καταχωρυμενες και τις 2 στο gsis ώστε να συμμετέχω και με τις δύο στις λοταρίες; Με συγχωρείτε αν έχει ξαναερωτηθει/απαντηθεί. Ποσες καρτες εχεις μετραει ή ποσα θα αγορασεις με αυτές?
tsioulak Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Ποσες καρτες εχεις μετραει ή ποσα θα αγορασεις με αυτές? Αθροισμα αγορων απο καρτες, e banking μεταφορες κτλ
rus Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Αθροισμα αγορων απο καρτες, e banking μεταφορες κτλ Aν μεταφερω λεφτα σε λογ/σμο φιλου μου μετραει δηλαδη?
bluesattack Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Παιδια , κερδισε ο αδελφος μου !! για να δω , ποσα ψαρια θα πιασω στο παραγαδι : ) 2
fastnq2 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Aν μεταφερω λεφτα σε λογ/σμο φιλου μου μετραει δηλαδη?Μεταφορες σε εταιρικα iban μονο,πρεπει να εχει δηλώσει ο επαγγελματιας τον λογαριασμο του στο ταξις.Εκανα μια συναλλαγή με καταθεση σε ψιλοπαρακμιακο μαγαζι,εχω περιεργεια να δω αν θα μετρησει στους λαχνους.
Zazula Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Aν μεταφερω λεφτα σε λογ/σμο φιλου μου μετραει δηλαδη? Μετράνε (και συνυπολογίζονται) μόνον μεταφορές προς δηλωμένους (στην ΑΑΔΕ) επαγγελματικούς λογαριασμούς, των οποίων η δήλωση έχει γίνει πριν από την ημερομηνία εκτέλεσης της κλήρωσης (π.χ. για την κλήρωση των αποδείξεων Οκτωβρίου, δηλώσεις μέχρι 23/11).
Hapatingo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Οι συναλλαγές πρέπει να αφορούν αποκλείστηκα αγορές από ελληνικά καταστήματα ή μετράνε και οι αγορές του εξωτερικού ηλεκτρονικά?
tsioulak Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Οι συναλλαγές πρέπει να αφορούν αποκλείστηκα αγορές από ελληνικά καταστήματα ή μετράνε και οι αγορές του εξωτερικού ηλεκτρονικά? Υποτίθεται οτι μετράνε οι αγορές σε επαγγελματικά ΑΦΜ της ΕΕ. Κατα πόσο όμως φτιάξαν καλα το σύστημα δεν ξέρω.
fastnq2 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 http://www.eleftherostypos.gr/oikonomia/154308-lotaria-apodeixeon-pote-tha-ginei-i-megali-xristougenniatiki-klirosi/ Την παρασκευη η κληρωση με τις αποδειξεις 9 μηνων 1
txcellas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Άντε να πάρουμε τα λεφτά να γίνει χαμός!!! 2
Chrisxxx Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Ε καλά ναι ειπαμε Όχι και τόσο διάφορα Αλλά αν δηλώνεις 14000€ το χρόνο και κάνεις συναλλαγές με κάρτα κανένα 4000€ έχεις κανένα θέμα; Τι θέμα να έχεις; Αφού το εισόδημά σου καλύπτει τα έξοδα σου.
Pokemon640 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 http://www.eleftherostypos.gr/oikonomia/154308-lotaria-apodeixeon-pote-tha-ginei-i-megali-xristougenniatiki-klirosi/ Την παρασκευη η κληρωση με τις αποδειξεις 9 μηνων μας κοροιδεύουν !!! Δεν υπάρχει η 22α Δεκεμβρίου (2η παράγραφος) :cry: 1
xaratsi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Κληρωση σημερα μα λαχνοι κενοι. Συμβαινει κ σε αλλον να μην του εμφανιζει λαχνους αν κι εχει κανει αγορες με καρτα; Επισης οι καρτες του ΚΕΑ λαμβανουν κι αυτες λαχνο η εξαιρούνται απ' τη κληρωση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα