Aggeluska Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Καλησσπερα με ενδιαφερει να αγορασω εενα smartphone εως 180. Τα τελευταια 2 χρονια χρησιμοποιουσα ενα Honor 7 το οποιο με αφησε πολυ ευχαριστημενο. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 1802) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Social Media, Browsing3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5 εως 5.54) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): fingerprint scanner5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; οχι6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; δεν ξερω9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Αndroid11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλαδα13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινουριο μεχρι στιγμης εχω ξεχωρισει το redmi 4x 4GB/ 64GB αλλα ηθελα και την γνωμη σας μπας και υπαρχει και καποια αλλη συσκευη καλη και δεν την προσεξα.Επιπλεον πιστευεται τα 4GB ειναι λιγο υπερβολη; ειδικα για μενα που δεν παιζω Games Στο κινητο; απλα ειπα να παρω την 4αρα για ναν αντεξει στον χρονο αλλα αν δν εχει μεγαλη διαφορα με τα 3 GB τοτε καλα θα ηταν να γλυτωσω κ ενα 50αρι .. επισης θα με ενδιεφερε να ακουσω απο καποιον που εχει την συσκευη να μου πει αν του αρεσει και επιπλεον θα ηθελα να μου προτεινετε και καταστημα αγορας ( μενω αθηνα) . ευχαριστω πολυ
ziaba Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 που λες να πας σε xiaomi... το 4Χ να ξες ανήκει σε low budget κατηγορία ενώ το το honor 7 ήταν sub-flagship
Aggeluska Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 που λες να πας σε xiaomi... το 4Χ να ξες ανήκει σε low budget κατηγορία ενώ το το honor 7 ήταν sub-flagship ναι ηταν. το 2015 οχι τωρα. τα χαρακτηρηστικα του ειναι σχεδον ιδια με αυτα του 4Χ. τεσπα τοαλλαζω επειδη μου χαλασε η συσκευη.... αν ζουσε θα το κραταγα. με καλυπτε δλδ..
saruman123 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Με 5€ παραπάνω παίρνεις το redmi note 4(5.5") με 4gb ram/64gb rom που είναι καλύτερο. https://www.mymegastore.gr/product/xiaomi-redmi-note-4-dual-sim-4gb-ram64gb-rom-black-snapdragon-eu-elliniko-menoudoro-fidget-spinner/
Aggeluska Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Με 5€ παραπάνω παίρνεις το redmi note 4(5.5") με 4gb ram/64gb rom που είναι καλύτερο. https://www.mymegastore.gr/product/xiaomi-redmi-note-4-dual-sim-4gb-ram64gb-rom-black-snapdragon-eu-elliniko-menoudoro-fidget-spinner/ ναι το εχω υπ οψην μου απλα μου φαινεται καπως μεγαλο κινητο. θελω να το εχω στο ενα χερι να το χειριζομαι . απο οσο ειδα σημερα δεν αξιζει να περιμενει κανεις το redmi 5X γιατι μαλλον θα ειναι ιδιο σαν το redmi 4X απο οτι ειδα
SeNNinhA Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Redmi 4 Pro στις 5" με τον Smapdragon 625 πια και την 800αρα
saruman123 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Redmi 4 Pro στις 5" με τον Smapdragon 625 πια και την 800αραΤο pro/prime δεν έχει 800αρα
ziaba Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Τα 4Χ όλα έχουν 800άρα γιατί στο gsmarena αλλά λέει?
mp44christos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 ναι το εχω υπ οψην μου απλα μου φαινεται καπως μεγαλο κινητο. θελω να το εχω στο ενα χερι να το χειριζομαι . απο οσο ειδα σημερα δεν αξιζει να περιμενει κανεις το redmi 5X γιατι μαλλον θα ειναι ιδιο σαν το redmi 4X απο οτι ειδα Άποψη μου ειναι οτι οι 5.5 ιντσες ειναι ιδανικές. Το νοτε 3 νοτε 4 νοτε 4χ το εχω προτείνει σε 4-5 φιλους μου και ολοι στην αρχη μου παραπονιοντουσαν για το μέγεθος αλλα τωρα δεν μπορούνε να φανταστούν να πανε σε μικρότερες ιντσες. Αν θες να το δεις απο κοντά ολα τα πουμπλικ πλαισιο κλπ τα εχουν. Περίμενε λιγάκι γιατι πριν 1 μηνα έβρισκες την έκδοση του νοτε 4χ με 4γβ στα 180 ευρο.
saruman123 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Τα 4Χ όλα έχουν 800άρα γιατί στο gsmarena αλλά λέει?Και στο Kimovil το ίδιο λέει ότι δεν την έχει.
Aggeluska Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Άποψη μου ειναι οτι οι 5.5 ιντσες ειναι ιδανικές. Το νοτε 3 νοτε 4 νοτε 4χ το εχω προτείνει σε 4-5 φιλους μου και ολοι στην αρχη μου παραπονιοντουσαν για το μέγεθος αλλα τωρα δεν μπορούνε να φανταστούν να πανε σε μικρότερες ιντσες. Αν θες να το δεις απο κοντά ολα τα πουμπλικ πλαισιο κλπ τα εχουν. Περίμενε λιγάκι γιατι πριν 1 μηνα έβρισκες την έκδοση του νοτε 4χ με 4γβ στα 180 ευρο. Δυστυχώς οπως ειπα το κινητό μου χαλασε και ειμαι χωρις κινητο. Οποτε δεν μπορω να περιμενω..
ziaba Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Η γνώμη μου δώσε +10€ και πάρε το moto g5s... Το xiaomi απο σκρουτζ παίζει να μην έχει 800άρα μπάντα και γενικά η κάμερα του είναι gtpk ... Από κει σαν δεύτερη λύση δες το Ρ9 lite 2017 το μόνο αρνητικό ότι είναι 16αρι
halkbam Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Και στο Kimovil το ίδιο λέει ότι δεν την έχει. το xiaomi redmi note 4x δεν έχει 800αρα, το xiaomi redmi 4x υποστηρίζει 800αρα 1
ziaba Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 το xiaomi redmi note 4x δεν έχει 800αρα, το xiaomi redmi 4x υποστηρίζει 800αρα που το λέει φίλος? για το 4/64 μιλάμε που ενδιαφέρεται ο ts
halkbam Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 που το λέει φίλος? για το 4/64 μιλάμε που ενδιαφέρεται ο ts το xiaomi redmi note 4x καμία έκδοση δεν υποστηρίζει 800αρα αντιθέτως το xiaomi redmi 4x υποστηρίζει η έκδοση 3/32 και xiaomi redmi note 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα