Προς το περιεχόμενο

Office 365 lifetime 5.30 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Πριν μερικές ώρες αγόρασα από το ebay το office 365 lifetime στα 5.30 ευρώ μαζί με 5 TB OneDrive. Από ότι φαίνεται είναι university licence. Μου έστειλε με e-mail ένα username και password. Έκανα log in στο portaλ.office.com και μου ζήτησε να αλλάξω password επειδή έμπαινα πρώτη φορά. Εγώ το μόνο που θέλω είναι το office εγκατεστημένο στον υπολογιστή μου. Υπάρχει περίπτωση να γίνει τπτ περίεργο; Πχ. να μπορεί να δει τα αρχεία μου κτλ, που έχω ανοίξει στο pc οχι μέσα από browser. Έστειλα κ e-mail στον πωλητή και ρώτησα εάν μπορώ να αλλάξω κ e-mail εκτός από κωδικό κ περιμένω

Το OneDrive προς το παρόν δεν το χρειάζομαι, αλλά σε περίπτωση που ποτέ το χρειαστώ έχω τις εξής απορίες: 
1) Που βλέπω πόσο χώρο έχω; Ψάχνω εδώ και τόση ώρα και δεν το βρισκω. 
2) Θα μπορεί ο πωλητής, που λογικά θα είναι ο διαχειριστής, να δει τα αρχεία μου; 
 2yxq1ad.png

αυτή είναι η άδεια που έχω

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Πριν μερικές ώρες αγόρασα από το ebay το office 365 lifetime στα 5.30 ευρώ μαζί με 5 TB OneDrive. Από ότι φαίνεται είναι university licence. Μου έστειλε με e-mail ένα username και password. Έκανα log in στο portaλ.office.com και μου ζήτησε να αλλάξω password επειδή έμπαινα πρώτη φορά. Εγώ το μόνο που θέλω είναι το office εγκατεστημένο στον υπολογιστή μου. Υπάρχει περίπτωση να γίνει τπτ περίεργο; Πχ. να μπορεί να δει τα αρχεία μου κτλ, που έχω ανοίξει στο pc οχι μέσα από browser. Έστειλα κ e-mail στον πωλητή και ρώτησα εάν μπορώ να αλλάξω κ e-mail εκτός από κωδικό κ περιμένω

Το OneDrive προς το παρόν δεν το χρειάζομαι, αλλά σε περίπτωση που ποτέ το χρειαστώ έχω τις εξής απορίες: 

1) Που βλέπω πόσο χώρο έχω; Ψάχνω εδώ και τόση ώρα και δεν το βρισκω. 

2) Θα μπορεί ο πωλητής, που λογικά θα είναι ο διαχειριστής, να δει τα αρχεία μου; 

2yxq1ad.png

αυτή είναι η άδεια που έχω

Ευχαριστώ

Αγγλικό η Ελληνικό είναι?

• 10 μήνες μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 18/10/2018 στις 6:13 ΜΜ, prigipa_m είπε

Καλησπέρα να κάνω μία ερώτηση το Office 365 μπορεί να γίνει εγκατάσταση στον Η/Υ εκτός απο το χρησιμοποιείται στον Browser ;

Ναι, μπορείς να το εγκαταστήσεις σε ένα PC, ένα tablet και ένα smartphone ή σε 5 PC, tablet και smartphone, αναλόγως την άδεια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...