anton0291 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά καλησπέρα.Έχω το εξής πρόβλημα.Έχω στην κατοχή μου μια asus strix z270e gaming και θα ήθελα να αγοράσω την Noctua NH-D15.Το πρόβλημα ειναι οτι οι ραμ που θέλω(gskill tridentZ) υπάρχει περίπτωση να ακουμπούν στα φανάκι της ψυκτρας.(υψος ram 44mm,απόσταση φανάκι απο motherboard 33mm).Βέβαια,στο site της ψύκτρας δείχνει οτι η μητρική ειναι συμβατή με αυτή την ψύκτρα.Επίσης,στο site λέει οτι μπορείς να σηκώσεις το φανάκι για να χωρέσουν οι ram(Πλάτος κουτιού 235mm).Πιστεύετε οτι υπάρχει περίπτωση να μην χωράει η ψύκτρα;
mcrae13 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 το θέμα είναι πόσο clearance έχει το κουτί για cpu cooler,για να μπορέσεις να μετακινήσεις το φανακι και να μη βρίσκει η ράμ. Γιατί δεν κοιτάς και την nh d15s που δεν εχει θέμα με ram compatibility,σχεδόν ιδια σε απόδοση και λίγο φθηνότερη
anton0291 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Το κουτί είναι το Phanteks Enthoo Pro ,το οποίο είναι full tower.Οπότε δεν πιστεύω οτι θα έχω πρόβλημα σε αυτο το θέμα.Θα την κοιτάξω.
life is music Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Το κουτί είναι το Phanteks Enthoo Pro ,το οποίο είναι full tower.Οπότε δεν πιστεύω οτι θα έχω πρόβλημα σε αυτο το θέμα.Θα την κοιτάξω. γ μενα αν θες καλη ψηκτρα αρκετα καλη και υσιχη δες την arctic freezer 33 plus
anton0291 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Να αναφέρω οτι ο επεξεργαστής που θα χρησιμοποιηθεί είναι ο i7 7700k.
Sheogorath Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Το κουτί είναι ντουλάπα, και να σηκώσεις κανα πόντο το φανακι (που είναι πολύ) δεν θα έχεις θέμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα