shodan24 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα, εχω cosmote ADSL24 (πιανω 16-18 ΜΒιτ στα 1,2 χλμ απο κέντρο). επαρχεια κοντα στο κεντρο της πολης. πριν 3-4 χρονια ηθελα VDSL, δεν υπηρχε διαθεσιμοτητα εδω. πριν 1-1,5 χρονο, κάνανε εργασίες στην πολη, βαζαν KV παντου, κ με πηραν τηλ απο τα κεντρικα ΟΤΕ κ μου ειπαν αν θελω να βαλω VDSL30 (50 δεν εχει), τοτε δεν ηθελα κ δεν εβαλα. το KV μπηκε στη θεση του παλιου καφαο, αποσταση καμια 100μ απο KV εως το σπιτι μου. πριν καποιους μηνες απο τα κεντρικα ΟΤΕ, με πηραν τηλεφωνο για αλλο λογο, κ ρωταω για VDSL, μου ειπαν οτι μπορω να βαλω VDSL50, οτι εχει κ μπορω να βαλω οποτε θελω. πριν 1 μηνα ειχα μια βλαβη, 3-4 μερες χωρις internet/τηλ, οταν ηρθε ο τεχνικος και το διορθωσε, μιλησαμε κ μου λεει "αν βαλεις VDSL ολα αυτα τα προβληματα δεν θα τα εχεις, γιατι απο το κεντρο εως το KV παει καινουρια γραμμη οποτε ιδια μενει μονο η γραμμη απο το KV εως της οικοδομη μου." σημερα πηγα στη cosmote στο τοπικο, ρωταω, κοιταει για τον αριθμο μου και μου λεει βγαζει κοκκινο. λεω τι κοκκινο? μου λεει "δεν υπαρχει καν", τις λεω μα πως ο τεχνικος μου ειπε οτι εχει τις προαλλες, μου λεει "μπορει να εχει γραμμη αλλα να μην ειναι ενεργοποιημενη". περνω πριν λιγο στον ΟΤΕ κεντρικα, ρωταω, και το παλικαρι μου λεει, το εμφανιζει πορτοκαλι, τι ειναι αυτο λεω!?!?!? μου λεει οτι εχει δειχνει VDSL30 αλλα μεχρι 19ΜΒιτ. α, το αλλο. ο ενας ελεγε η VDSL κοστιζει +5ευρω το μηνα. ο αλλος ελεγε +9ευρω αν ειναι 30αρα, +12ευρω αν ειναι 50αρα!?!?!!?!? ρε παιδια, τι συμβενει? μπορει να μου εξηγησει καποιος? σκεφτομαι σοβαρα να βαλω VDSL αν ειναι να παταω σε καινουρια γραμμη, καθαρη και πιο σταθερη αλλα φυσικα θελω και μεγαλυτερο bandwidth, και σε download, αλλα και σε upload. ευχαριστω.
bill2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 δες πρώτα στο σιτε του οτε διαθεσιμότητα τι έχεις ξαναρώτα στο 13888 η στο chatonline και δες μιπως τυχών το άλλαξαν
shodan24 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Το αίτημά σας θα πρέπει να διερευνηθεί περισσότερο. Καλέστε μας στο 13888.
shodan24 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 με ποιον να δοκιμασω? η cyta ειναι για κλαματα (ετσι λενε οσοι εχουν, την βαλανε γιατι δεν υπηρχε αλλη εταιρεια στη περιοχη τους). η vodafone ειναι αθλια λενε οσοι εχουν. η forthnet, που ειχα χρονια ADSL24, ειχα μια καλη γραμμη καποτε 21ΜΒιτ και ασυρματα ημουν, μετα μου την διαλυσαν ξαφνικα, με πηγαν στα 17-18ΜΒιτ, κ ειχα latency σε online games (fps). γι'αυτο πηγα ΟΤΕ απο forthnet. γιατι δεν ξερουν οι τεχνικοι τους τι ειναι το latency. 1
dr_papas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Eγώ vodafone 6 χρόνια σε άθλια γραμμή adsl πριν λόγω μεγάλης απόστασης από το ΑΚ στα 7 περίπου, όμως ακόμα και εκεί χωρίς προβλήματα. Από τον ιούνιο φέτος σε vdsl καρφωτά στα 49.997 και κατέβασμα στα 5.50-5.80 το δευτερόλεπτο. Και στην καλύτερη τιμή της αγοράς σε 50αρι. Kανένα πρόβλημα απολύτως. Ενημερωτικά.
shodan24 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 εγω μιλαω για τους παροχους στην πολη μου. ο cosmote εδω κυριαρχει και ολο το δικτυο πρεπει να ειναι δικο του.
JohnTehGreek Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Είναι ένα μπάχαλο, αυτό συμβαίνει, ο τεχνικός θα σου πει άλλα, το τμήμα πωλήσεων άλλα, το κατάστημα άλλα και πάει λέγοντας. Και εμένα με ζάλισαν ότι έχω VDSL μέχρι 50 και τελικά δεν είχα. Κοίτα, αν έχεις τις νέες καμπίνες δεν βλέπω λόγο να μην έχεις vdsl, μήπως δεν έχουν ενεργοποιηθεί ακόμα και γιαυτό δεν το βλέπουν και σου λέει ότι το θέμα πρέπει να διερευνηθεί περισσότερο κτλ.;
rofl Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 μαλλον η καμπινα δεν εχει ενεργοποιηθει ακομα, 6-8 μηνες μετα την αλλαγη της, μεσος ορος η πεφτεις σε αλλο καφαο που ειναι παλιο. στην επαρχια ειναι αρκετα συνηθισμενο παλια σπιτια να συνδεονται σε πιο μακρινα καφαο, και τα κοντινα να μπηκαν μεταγενεστερα οταν η περιοχη εγινε πιο πυκνοκατοικημενη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα