Προς το περιεχόμενο

Leagoo S8 VS Bluboo S8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε επικοινωνία που είχα με το κατάστημα μου είπαν πως έχει global rom. Αν έχει όμως κινεζορομ θα χρειαστεί να κάνω root ή γίνεται μόνο με φλασαρισμα?

Δημοσ.

Η global roms τέτοιων εταιρειών λειτουργούν μεν αλλά πολλές φορές έχουν πολλές δυσλειτουργιες. Άμα δεν σε ενοχλεί να ψάχνεις τότε οκ. Εγώ το έκανα μια φορά και δεν το ξανακάνω ασχέτως τιμης αγορας. Θέλω το κινητό εργαλείο και όχι να παιδευομαι κάθε τόσο με ROMs. Αλλά αυτό αφορά εμένα.

Δημοσ.

Αν έχει Global δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα.

Αν πάλι έχει μαϊμού ΧΩΡΊΣ root περνάς την Official και με κλειδωμένο Bootloader.

Να ξέρεις όμως ότι το Mi Max 2 δεν έχει την 800αρα(B20)που αν έχεις Wind θα έχεις ένα θεμα με το 4G,όχι στην πόλη αλλά στα χωριά.

• Like 1
Δημοσ.

Αν έχει Global δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα.

Αν πάλι έχει μαϊμού ΧΩΡΊΣ root περνάς την Official και με κλειδωμένο Bootloader.

Να ξέρεις όμως ότι το Mi Max 2 δεν έχει την 800αρα(B20)που αν έχεις Wind θα έχεις ένα θεμα με το 4G,όχι στην πόλη αλλά στα χωριά.

Με ΟΛΕΣ τις εταιρειες θα εχει προβλημα καποια στιγμη. ΟΛΕΣ εχουν και θα εχουν κεραιες με την 800αρα για λογους οικονομιας ή αναγκης.

Δημοσ.

Με ΟΛΕΣ τις εταιρειες θα εχει προβλημα καποια στιγμη. ΟΛΕΣ εχουν και θα εχουν κεραιες με την 800αρα για λογους οικονομιας ή αναγκης.

Υπάρχουν και οι άλλες μπάντες.

Και για πες μας από πού θα έχουν οι άλλες εταιρείες την 800αρα.

Έχεις ακούσει κάτι!

Δημοσ.

NAI. Υπαρχουν και οι αλλες μπαντες. Ομως οι επεκτασεις και οι αδειες για νεες κεραιες αφενος κοστιζουν και αφετερου δεν τις παιρνεις ευκολα για πολλους λογους. Η 800αρα που ανηκε στην αναλογικη τηλεοραση απλα απελευθερωθηκε και η Wind που απλα ηταν πισω και ειχε αμεση αναγκη την χρησιμοποιησε αμεσα. Η 800 αρα εχει μεγαλυτερο ευρος καλυψης σε μετρα αλλα χειροτερη ποιοτητα. Αλλα ΟΛΕΣ οι υπολοιπες εταιρειες αναμενονται να την χρησιμοποιησουν λιγο ή πολυ για να μεγαλωσουν την καλυψη του 3G ειτε λογω κοστους οικοοθελως είτε αναγκαστικα αφου δεν θα μπορουν να βαλουν κεραιες οπου αυτες θελουν και βολευει. Στην Ευρωπη χρησιμοποιειται επισης πολυ. Εαν αυτα δεν ενδιαφερουν καποιους μιας και αλλαζουν τηλεφωνα καθε χρονο ΟΚ. Αλλα οσοι θελουν να το κρατησουν τους ενδιαφερει. Εμενα παλι που ειμαι στα βουνα και τα λαγκαδια για δουλεια σαφεστατα με ενδιαφερει!

Δημοσ.

Οπότε αφού αναμενονται και δεν ξέρουμε πότε ας έρθουμε στο τώρα και ας αφήσουμε το μετά.

Αυτό μπορεί να γίνει σε 1-10 χρόνια ή και καθόλου (λέμε τώρα).

Παντως είναι καλό μια πρόληψη για καλό και για κακό για όσους τους ενδιαφέρει ή μένουν σε χωριά.

Δημοσ.

Οπότε αφού αναμενονται και δεν ξέρουμε πότε ας έρθουμε στο τώρα και ας αφήσουμε το μετά.

Αυτό μπορεί να γίνει σε 1-10 χρόνια ή και καθόλου (λέμε τώρα).

Παντως είναι καλό μια πρόληψη για καλό και για κακό για όσους τους ενδιαφέρει ή μένουν σε χωριά.

Επισης ως γνωστον οι WIND & Vodafone συνεργαζονται στην καλυψη δικτυου απο τις κεραιες τους.... ΣΗΜΕΡΑ

Δημοσ.

Αυτό με τις κεραίες ειναι κάτι σαν το σήμα το καινούργιο που θα ισχύει από 2020 για τις τηλεοράσεις η σαν τις νέες ταυτότητες που θα βγάζαμε το καλοκαίρι

Ποτέ δεν ξέρεις

Μπορεί του χρόνου μπορεί σε 15 χρόνια να γίνει.

• Like 2
Δημοσ.

Διαφωνω κάθετα με τη επιλογή τηλεφώνου με κριτήριο τις πιθανές αναβαθμισεις.Να επιλέγετε τηλέφωνα που απασχολούν ανεξάρτητους developers, μην περιμένετε τις προβληματικές αναβαθμίσεις της κάθε xiaomi που δεν ξέρεις και τι ακριβως κανουν στη συσκευή σου.Κατα κανόνα τα official roms είναι τα χειρότερα.

Βασικότατο για εμένα κατά την επιλογή τηλεφώνου

Δημοσ.

Διαφωνω κάθετα με τη επιλογή τηλεφώνου με κριτήριο τις πιθανές αναβαθμισεις.Να επιλέγετε τηλέφωνα που απασχολούν ανεξάρτητους developers, μην περιμένετε τις προβληματικές αναβαθμίσεις της κάθε xiaomi που δεν ξέρεις και τι ακριβως κανουν στη συσκευή σου.Κατα κανόνα τα official roms είναι τα χειρότερα.

Δηλαδή θες να μας πεις ότι τα Xiaomi είναι αναξιόπιστα!!!
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...