Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη είναι περιορισμένη η ζήτηση, δεν είναι λόγος να μπει σε προσφορά; Ακόμα και σε σκρουτζομαγαζο....;

Εχεις πετυχει απο περιεργεια εστω και 1 κινητο να εχει μπει ποτε σε προσφορα σε σκρουτζομαγαζο?

Τα σκρουτζομαγαζα ποτε δεν εχουν εκπτωσεις σε κινητα και αυτο γιατι συνεχεια αλλαζουν τις τιμες τους,δεν ειναι οπως οι αλυσιδες οι οποιες εχουν σταθερες τιμες και τις ριχνουν στις εκπτωσεις τους.

Καλύτερη κάμερα από το υ11 ποιο έχει όμως?

pixel,iphone,note 8,mate 10 pro συμφωνα με το ιδιο site που το εβγαλε κορυφαιο μεχρι το καλοκαιρι.

Δημοσ.

Εχεις πετυχει απο περιεργεια εστω και 1 κινητο να εχει μπει ποτε σε προσφορα σε σκρουτζομαγαζο?

Τα σκρουτζομαγαζα ποτε δεν εχουν εκπτωσεις σε κινητα και αυτο γιατι συνεχεια αλλαζουν τις τιμες τους,δεν ειναι οπως οι αλυσιδες οι οποιες εχουν σταθερες τιμες και τις ριχνουν στις εκπτωσεις τους.

Ναι, έχω δει κάποιες φορές. Όταν είναι τελευταία κομμάτια ή όταν κάτι έχει μειωμένη ζήτηση
Δημοσ.

Καλύτερη κάμερα από το υ11 ποιο έχει όμως?

pixel,iphone,note 8,mate 10 pro συμφωνα με το ιδιο site που το εβγαλε κορυφαιο μεχρι το καλοκαιρι.

οι κάμερες έχουν ελάχιστες διάφορές δεν αξίζει καν να τις αναφέρουμε

• Like 1
Δημοσ.

Ρωτησε ποια κινητα εχουν καλυτερη καμερα και εγω αυτα ανεφερα.Τωρα αν οι διαφορες ποσο μικρες ή μεγαλες ειναι αυτο ειναι αλλο θεμα.

Δημοσ.

Ρωτησε ποια κινητα εχουν καλυτερη καμερα και εγω αυτα ανεφερα.Τωρα αν οι διαφορες ποσο μικρες ή μεγαλες ειναι αυτο ειναι αλλο θεμα.

Τελικά βρήκα από αγγελία με ασφάλιση generaliκαι 3 θήκες με 4 κατοσταρικα, νομίζω πολύ καλό deal. Ευχαριστώ όλους τους συμμετέχοντες στην κουβέντα

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά βρήκα από αγγελία με ασφάλιση generaliκαι 3 θήκες με 4 κατοσταρικα, νομίζω πολύ καλό deal. Ευχαριστώ όλους τους συμμετέχοντες στην κουβέντα

αξίζει χτυπά το

• Like 1
Δημοσ.

Σε αυτη την τιμη εννοειται οτι αλλαζει ολη η κουβεντα και μετραει ασχημα.Καλες αγορες και καλοδουλευτο.

• Like 1
Δημοσ.

Απο σερβις τι παιζει ,ξερει κανεις .Δεν κυκλοφορει και πολυ η μαρκα

Τα πηγαίνουν στην TS SOLUTIONS SA (Arvato)και από εκεί αυτοί τα στέλνουν Ρουμανία.
Δημοσ.

Το διαβασα πριν ,το θεμα ειναι αν βρισκεις ακρη .

Διαβασα δεν εχει καλη φημη η αρβατο ,αλλα ειναι και πως συνεργαζονται .Καθε μαρκα ειναι και ξεχωριστη.Μπορει να βρισκεις ακρη ευκολα.

Δημοσ.

Το διαβασα πριν ,το θεμα ειναι αν βρισκεις ακρη .

Διαβασα δεν εχει καλη φημη η αρβατο ,αλλα ειναι και πως συνεργαζονται .Καθε μαρκα ειναι και ξεχωριστη.Μπορει να βρισκεις ακρη ευκολα.

Μονο και μονο που δεν εχεις service εδω στην χωρα αλλα στο αναλαμβανει αλλη χωρα του εξωτερικου δεν ειναι οτι το καλυτερο.

Για οποιον τον ενδιαφερει αυτο το πραγμα καλυτερα να κοιταξει αλλου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...