vchristod84 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Με ενδιαφέρει να το αγοράσω από Ελλάδα για να έχω και ασφάλιση κλοπής και σπασίματος μιας και θα το αγοράσω με τιμολόγιο και θα γλιτώσω το ΦΠΑ. Ξέρουμε καμία προσφορά επικείμενη ή κάποια αλυσίδα πέραν του Γερμανού που να το φέρνει;
saruman123 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 798€ στον ΓΕΡΜΑΝΌ και 650€ σε Σκρουτζαδικο. Αλλά πώς και θα πας σε αυτό?
vchristod84 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 798€ στον ΓΕΡΜΑΝΌ και 650€ σε Σκρουτζαδικο. Αλλά πώς και θα πας σε αυτό? Έχουν περάσει πολλές συσκευές απ'τα χέρια μου και κάτι με τραβάει στην HTC, ίσως να είναι το μενού και το lag free από το m8. Έχω δει στα review ότι όλοι λένε πολύ καλά λόγια και λέω να αραξω μ' αυτό για κάνα χρόνο. 1
ziaba Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 η γνώμη μου περίμενέ κάνα μήνα να εμφανιστεί και το u11+ τότε θα πέσει αρκετά το απλό φαντάσου πέρσι το 10αρι στις γιορτές έπαιζε κάτω από 450€ 2
Fulgore Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Έχουν περάσει πολλές συσκευές απ'τα χέρια μου και κάτι με τραβάει στην HTC, ίσως να είναι το μενού και το lag free από το m8. Έχω δει στα review ότι όλοι λένε πολύ καλά λόγια και λέω να αραξω μ' αυτό για κάνα χρόνο. Ολοι λεγανε καλα λογια για το U11 σε σχεση με οταν βγηκε βεβαια γιατι απο τοτε βγηκαν παρα πολλα αλλα τηλεφωνα. Επισης μιας και μιλας για ασφαλειες και εγγυησεις υποθετω γνωριζεις οτι δεν υπαρχει htc service στην Ελλαδα και οτι αν παθει κατι το κινητο το πας στην(πρωην arvato)ts solutions και αυτοι το στελνουν εξω για επισκευη. Ωραιο κινητο το U11(αν και δεν εχει θυρα ακουστικων )αλλα πλεον ειναι πολλα τα χρηματα που ζηταει.
vchristod84 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Ολοι λεγανε καλα λογια για το U11 σε σχεση με οταν βγηκε βεβαια γιατι απο τοτε βγηκαν παρα πολλα αλλα τηλεφωνα. Επισης μιας και μιλας για ασφαλειες και εγγυησεις υποθετω γνωριζεις οτι δεν υπαρχει htc service στην Ελλαδα και οτι αν παθει κατι το κινητο το πας στην(πρωην arvato)ts solutions και αυτοι το στελνουν εξω για επισκευη. Ωραιο κινητο το U11(αν και δεν εχει θυρα ακουστικων )αλλα πλεον ειναι πολλα τα χρηματα που ζηταει. Ποια άλλα τηλέφωνα βγήκαν που πλέον δεν αξίζει να το πάρεις στα 500(και κάτι) ευρώ; Επίσης, για τη θύρα ακουστικών, έχει συμπεριλαμβανομενα στη συσκευασία ακουστικά με type c που όλοι (σχεδόν) τα εκθειάζουν.
mp44christos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Ποια άλλα τηλέφωνα βγήκαν που πλέον δεν αξίζει να το πάρεις στα 500(και κάτι) ευρώ; Στα 600 ευρο και κατω εχουμε αρκετα... nokia 8, g6, pixel, s8, honor 8 pro, 1+5t, honor 9, p10, mi6, ZX1, mi mix 2 Ολα ειναι πιο φτηνά και ιδιας ποιότητας με τo U11...
vchristod84 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Το μόνο που θα έπαιρνα είναι το MI6 αλλά εκτός του ότι δεν έχει 2 χρόνια εγγύηση, έχω ψιλοβαρεθει το miui. Τα άλλα ή δε μ αρέσουν εμφανισιακά ή απλά δε μου λένε τίποτα σε άλλους τομείς (software, υποστήριξη κλπ.)
mp44christos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Pixel, Nokia 8, XZ1, 1+5t έχουνε την ίδια η ακόμα και καλύτερη υποστήριξη, το ίδιο software και δεν είναι 150 ευρο υπερτιμημένα...
vchristod84 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Pixel, Nokia 8, XZ1, 1+5t έχουνε την ίδια η ακόμα και καλύτερη υποστήριξη, το ίδιο software και δεν είναι 150 ευρο υπερτιμημένα...Αν εξαιρέσω το oneplus, τα υπόλοιπα είναι κακάσχημα. Νομίζω ότι ξεφεύγουμε του θέματος, με ενδιαφέρει να μάθω αν θα βγει προσφορά το HTC U11 και κανένα άλλο, ευχαριστώ για τη βοήθεια
mp44christos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Αυτόν τον μήνα βγαίνει το U11+ περίμενε λιγάκι και λογικά θα πέσει σε τιμή.
Fulgore Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Ποια άλλα τηλέφωνα βγήκαν που πλέον δεν αξίζει να το πάρεις στα 500(και κάτι) ευρώ; Επίσης, για τη θύρα ακουστικών, έχει συμπεριλαμβανομενα στη συσκευασία ακουστικά με type c που όλοι (σχεδόν) τα εκθειάζουν. Ναι εγω λεω γενικα που δεν εχει θυρα ακουστικων οχι αν τα ακουστικα που εχει μεσα ειναι καλα ή οχι. Επισης μαλλον προσπερασες αυτο που σου ειπα περι μη εγγυησης σε Ελλαδα. Οταν μονο ο Γερμανος το εχει το U11 και μετα μονο σκρουτζομαγαζα σε τι εκπτωση να μπει το εν λογω κινητο?Ειναι που ειναι περιορισμενη η ζητηση του με λιγα λογια. Οσο για τα παραπανω κινητα δεν ειναι αν ειναι ομορφα αλλα ειναι αλλες επιλογες φθηνοτερες κιολας με ιδια specs(snap 835,4/6gb ram κλπ) που παλια οταν βγηκε το U11 δεν υπηρχαν ενω τωρα υπαρχουν(βαλε μεσα και το galaxy s8). Και εγω παντως αν θες να δωσεις τοσα χρηματα θα σου προτεινα να κοιταξεις το U11+,εγω παντως τοσα χρηματα για snap835 και 4gb ram δεν ηθελα να δωσω γιαυτο πηγα στο Op5t.
vchristod84 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Ναι εγω λεω γενικα που δεν εχει θυρα ακουστικων οχι αν τα ακουστικα που έχει μεσα ειναι καλα ή όχι. Επισης μαλλον προσπερασες αυτο που σου ειπα περι μη εγγυησης σε Ελλαδα. Δεν το προσπέρασα, απλά θεωρώ ότι αν πάθει κάτι ή συσκευή με ενδιαφέρει αν θα επισκευαστεί, όχι αν θα κάνει λίγες παραπάνω μέρες.Οταν μονο ο Γερμανος το εχει το U11 και μετα μονο σκρουτζομαγαζα σε τι εκπτωση να μπει το εν λογω κινητο?Ειναι που ειναι περιορισμενη η ζητηση του με λιγα λογια.Επειδη είναι περιορισμένη η ζήτηση, δεν είναι λόγος να μπει σε προσφορά; Ακόμα και σε σκρουτζομαγαζο....; Οσο για τα παραπανω κινητα δεν ειναι αν ειναι ομορφα αλλα ειναι αλλες επιλογες φθηνοτερες κιολας με ιδια specs(snap 835,4/6gb ram κλπ) που παλια οταν βγηκε το U11 δεν υπηρχαν ενω τωρα υπαρχουν(βαλε μεσα και το galaxy s8). Και εγω παντως αν θες να δωσεις τοσα χρηματα θα σου προτεινα να κοιταξεις το U11+,εγω παντως τοσα χρηματα για snap835 και 4gb ram δεν ηθελα να δωσω γιαυτο πηγα στο Op5t. Προφανώς αν έχει από 4gb ram και πάνω, ποσως με ενδιαφέρει. Για μένα παίζει ρολο η εμφάνιση και τα Htc ανέκαθεν με τραβούσαν εμφανισιακά. Στο u11+ για παράδειγμα,δε μ' αρέσει που το δακτυλικό αποτύπωμα είναι στο πίσω μέρος...
ziaba Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 εδώ τα 4gb ram δεν αφήνει το android να γεμίσουν με τίποτα προσωπικά έχω ανοίξει όλες τις εφαρμογές μου μαζί με 20 σελίδες στο chrome και έχω 1.4 με 1.6 διαθέσιμά από τα 3.7gb πραγματικά, λογικά την καθαρίζει για οικονομία ενέργειάς δεν είναι όπως το pc σε πρίζα και windows ... Τα htc κατά την γνώμη μου χάλασαν αρκετά μετά το 10αρι (που τα απογείωσε πραγματικά) έγιναν γυάλινα χωρίς jack από πάνω παρουσιάζει συσκευές μια μετά την άλλη πχ το u ultra ή τώρα με το u11+ αυτό δείχνει ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει τον ανταγωνισμό, όπως και η oneplus με το που έβγαλε το 5 κόβει την παράγωγή του και καπάκι παρουσιάζει 5Τ με ένα τικ καλύτερά σπεξ ώστε να τρέξουν οι fanboys και όλα αυτά σε τιμές σάμσουνγκ που πάντα τα υπερκοστολογούσε τα κινητά της 1
eidikos33 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Καλύτερη κάμερα από το υ11 ποιο έχει όμως?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα