burnin Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 καταρχας βα ζητησω συγνωμη αν δεν το εβαλα στο σωστο υποφορουμ. αλλα δεν ηξερα που να το γραψω... θελω να παρω καρεκλα γραφειου. ρωτησα τυχαια εναν καταστηματαρχη (με ιμειλ) για μια καρεκλα, και μου απαντησε πως δεν δινει ο κατασκευαστης εγγυηση. οταν του πα για τη διετη εγγυηση σε οτι μπαινει ευρωπηξ, δεν απαντησε ποτε. πολλοι οπως το πλαισιο δινουν 1 χρονο. τελικα τις καρεκλες τις πιανει η διετης? ξερουμε? τα ρωταω ολα αυτα γιατι για ενα ρασμπερι που χαλασε, μου ελεγαν πως μονο ενα ετος εχει εγγυηση. επαιξε καταγγελια απο συνηγορο καταναλωτη και με τα πολλα ο συνηγορος αποφανθηκε πως μονο το ενα ετος ισχυει για το σασμπερι. αλλα μου το αλλαξαν με τα πολλα. και τωρα βλεπω το ισοπ να το δινει με διετη εγγυηση και ολοι οι αλλοι με ενα. τελικα υπαρχουν πολλα παραθυρακια ωστε να μην ισχυσει η διετης εγγυηση ή μου φαινεται? να παρω μια καρεκλα και αμα χαλασει να τους τρεξω? ή θα εχω θεμα? οι κινεζιες του πλαισιου ξερω πως χαλανε πανω στο χρονο (2 μαθητες μου την πατησαν λιιιγο μετα το ετος...) ευχαριστω
TheAccountant Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Πανε ψωνισε καρεκλα απο το IKEA. 5 χρόνια εγγυηση. 1
megaklhs Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Φιλε μου τελικα με την καρέκλα εβγαλες ακρη σχετικα με την 2τια; Αγόρασα 2 καρέκλες και τωρα στην νια εχει θεμα η μπουκάλα της. Μίλησα με το μαγαζι που την πηρα και μου λεει δεν υπάρχει εγγύηση.. Τους λεω για την 2τια και μου λενε οτι μονο 14 ημερες αλλαγής εχω. Γνωριζει καποιος κατι περισσοτερο;
burnin Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 δεν ασχοληθηκα [αραπανω. πηρα μια απο αυτες που δινει το ισοπ και θα δειξει το μελλον. δεν παιζει να μην υπαρχει εγγυηση. καταγγελια στο συνηγορο καταναλωτη και θα δικαιωθεις. εφοσον δεν εχει περασει καν χρονος, εισαι κομπλε. αν εισαι κοντα στη διετια, αυτο που εχω καταλαβει ειναι πως μπορει και να την παθεις, αν περασει ο ισχυρισμος περι προσδοκιμου χρονου καλης λειτουργιας. γιαυτο πχ και στις μπαταριες ειναι 6 μηνες. αλλα δε παιζει κατω απο ετος να μην βγαλεις ακρη. ο μαγαζατορας ειναι υποχρεωμενος να δωσει εγγυηση. απλα παει να τη σκαπουλαρει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα