Προς το περιεχόμενο

lg 34UM88-P ή lg 34UM88C-P

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλοριζικη! Αναμενουμε εντυπωσεις

ευχαριστώ! έχεις δει πουθενά τπτ ρυθμίσεις για καλιμπράρισμα της οθόνης; 

τώρα που το υπολογίζω, η διαφορά στην curved και στην μη curved είναι 1,23 εκατοστά στην διαγώνιο τους, άρα το πιθανότερο είναι να την συνηθίσω. απλά επειδή ακόμη είναι η πρώτη μέρα με αυτήν, μου φαίνονται οι άκρες τις οθόνες πολύ μακρυά μου.

Πάντως ο "χώρος" της οθόνης είναι τεράστιος. 

Δημοσ.

Καλοριζικη, γενικα λενε οτι στις 34 ιντσες βολευει πιο πολυ να ειναι curved αλλα δεν υπάρχει περίπτωση να μην τη συνηθισεις, το ιδιο ειχα παθει με τη πρωτη μου ultrawide. Τσεκαρε μια στο display profile για ρυθμισεις μηπως εχει, ανανεωνεται τακτικ.

Δημοσ.

Μετά από 3 ημέρες χρήσης την έχω πλέον συνηθίσει. Με το καλιμπράρισμα της ακόμη δεν έχω ασχοληθεί μιας και δεν έχω βρει χρόνο. Εχω βρει ορισμένα Color profiles εδώ http://www.overclock.net/t/1597604/lg-34uc88-34uc98-34um88-monitors-thread αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει.

Πλέον οι άκρες δεν μου φαίνονται μακριά. Έχω μειώσει κατά πολύ την φωτεινότητα (40% το βράδυ, 60% το πρωί) γιατί στο 100% είναι πάρα πολύ φωτεινή και με κούραζε. Αυτό που ακόμη δεν έχω συνηθίσει είναι το μέγεθος των γραμμάτων σε sites κτλ και πολλές φορές τρέχω με ζουμ τον browser (110%-125%) Παίζει ρόλο πως κάθομαι περίπου 1 μέτρο μακριά της, αν την φέρω στους 60-70 πόντους δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Κατά τα άλλα, είναι απολαυστική στο productivity. Όσο περνάνε οι ημέρες την συνηθίζω ακόμη περισσότερο. 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ μιας και είμαι να την αγοράσω

Στο amazon.it την έχει 627,99€ αλλά γράφει το μοντέλο ως LG 34UM880.P.AEU

ξέρει κανείς το AEU τι σημαίνει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...