Προς το περιεχόμενο

lg 34UM88-P ή lg 34UM88C-P

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγω ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη οθόνη κυριως για προγραμματισμό και photoshop σε δεύτερη φάση, θα μπορούσαμε να τη βρούμε φθηνότερα απο 649? 

Δημοσ.

Μεχρι χτες ειχε 590 παντως στο skroutz.Εξωτερικο 549 τη βρηκα χωρις μεταφορικα. Η ουσιαστη διαφορα στα δυο μοντελα ειναι το anti glare coating ενω η αλλη εχει thunderbolt.

Δημοσ.

είναι ακριβώς ίδιες οι οθόνες, η μόνη διαφορά είναι πως η 34UM88C-P δεν έχει τις δύο Thunderbolt που έχει η 34UM88-P. Τα πάνελ είναι ακριβώς ίδια, και οι δύο έχουν anti glare coating

post-81097-0-49515500-1512053064_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Την πληρωσα εδειχνε αμεσα διαθεσιμη και μετα με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι εχει εξαντληθει,,εκαναν επιστροφη χρηματων αμεσα βεβαια ,θελω να δω αν μετα απο κανα δυο μερες την δειχνει διαθεσιμη με αλλη τιμη.

Δημοσ.

Την πληρωσα εδειχνε αμεσα διαθεσιμη και μετα με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι εχει εξαντληθει,,εκαναν επιστροφη χρηματων αμεσα βεβαια ,θελω να δω αν μετα απο κανα δυο μερες την δειχνει διαθεσιμη με αλλη τιμη.

Δεν ξερω τι περιμενες τοσο καιρο, αλλα να ξερεις οτι κατι τετοια μονιτορς φευγουν γρηγορα. Υπαρχει η iiyama τωρα στα 630€ https://www.skroutz.gr/s/8264905/Iiyama-ProLite-XUB3490WQSU-B1.html

Δημοσ.

έχω παραγγείλει την 34UM88C-P από το Amazon. την περιμένω την επόμενη εβδομάδα, όταν έρθει θα μεταφέρω εμπειρίες

Δημοσ.

έχω παραγγείλει την 34UM88C-P από το Amazon. την περιμένω την επόμενη εβδομάδα, όταν έρθει θα μεταφέρω εμπειρίες

Καλορίζικη..θες να πεις πόσο κόστισε από αμαζόν?

Δημοσ.

Καλορίζικη..θες να πεις πόσο κόστισε από αμαζόν?

σε ευχαριστώ. επειδή κόπηκε σε επαγγελματικό αφμ δεν πλήρωσα το φπα. 538 ευρώ πλήρωσα

• Like 1
Δημοσ.

σε ευχαριστώ. επειδή κόπηκε σε επαγγελματικό αφμ δεν πλήρωσα το φπα. 538 ευρώ πλήρωσα

Με το καλο να σου ερθει aldon. Οπου νανε μπαινεις και συ στο ultrawide club :)

Δημοσ.

Με το καλο να σου ερθει aldon. Οπου νανε μπαινεις και συ στο ultrawide club :)

Σε ευχαριστώ και καλός σας βρήκα στο ultrawide club :P :D εντυπώσεις θα μεταφέρων την επόμενη εβδομάδα

Δημοσ.

λοιπόν, ήρθε σήμερα η οθόνη και όντως είναι πολύ.... φαρδιά! 

Από χρώματα κτλ ακόμη δεν την έχω καλιμπράρει, αλλά οι εργοστασιακές ρυθμίσεις είναι πολύ καλές. 

Δεν ξέρω αν ακόμη δεν την έχω συνηθίσει, αλλά αναρωτιέμαι μήπως έκανα λάθος αγορά και τελικά έπρεπε να πάρω την curved (34uc88), επειδή η καμπύλη θα έφερνε τα άκρα της οθόνης πιο κοντά στο οπτικό μου πεδίο. 

Δημοσ.

λοιπόν, ήρθε σήμερα η οθόνη και όντως είναι πολύ.... φαρδιά! 

Από χρώματα κτλ ακόμη δεν την έχω καλιμπράρει, αλλά οι εργοστασιακές ρυθμίσεις είναι πολύ καλές. 

Δεν ξέρω αν ακόμη δεν την έχω συνηθίσει, αλλά αναρωτιέμαι μήπως έκανα λάθος αγορά και τελικά έπρεπε να πάρω την curved (34uc88), επειδή η καμπύλη θα έφερνε τα άκρα της οθόνης πιο κοντά στο οπτικό μου πεδίο.

Καλοριζικη! Αναμενουμε εντυπωσεις
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...