Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνεργασία coolpad με leeco το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Εξωτερικά coolpad με εντόσθια leeco.

Για την τιμή του τα χαρακτηριστικά είναι σούπερ, ειδικά η ύπαρξη SD 652 σε αυτή την τιμή, απλά δεν γνωρίζω

αν η coolpad το υποστηρίζει καλύτερα από ότι η leeco τα δικά της (ως γνωστόν καθόλου υποστήριξη).

• Like 1
Δημοσ.

Για καποιον που θελει να κάνει την δουλεια του είναι super.Έχει τον επεξεργαστή του galaxy a9  (2016).Tώρα σχετικά με την ποιότητα των Leeco εχω το max2 περιπου 16 μήνες και ειναι το πρωτο τηλεφωνο που δεν σκεφτομαι να το αλλαξω ακόμη και τώρα.Ειναι ε-ξ-α-ι-ρ-ε-τ-ι-κ-ό.Για να καταλάβετε το προηγουμενο τηλέφωνο μου ηταν το galaxy note το οποίο και άλλαξα στο έτος.Η μόνη μου στενοχώρια ειναι πως η εξαιρετική αυτη εταιρεια αντιμετωπιζει προβλήματα και δεν συνεχισε και φετος με τον ιδιο τροπο.Εαν χρειαζόμουν ενα τηλεφωνο αυτου του μεγεθους και με αυτην την τιμη θα επαιρνα δυο.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα. 

Το είχα και εγώ το max 2 σε grey και πράγματι στην τιμή που το ξεστοκάρουν τώρα είναι δώρο!

Πάρα πολύ καλή συσκευή με χαρακτηριστικά περσινής ναυαρχίδας αλλά η υποστήριξη της εταιρείας είναι ανύπαρκτη δυστυχώς.

Δημοσ.

Και με το τελωνείο που σίγουρα θα περάσει πόσο θα φτάσει.

Δεν θα περάσει τελωνείο κατά 99.9%, η τιμή είναι μαζί με μεταφορικά priority mail για αποφυγή τελωνείου.

Έχει αναλυθεί το θέμα άπειρες φορές μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο ιστορικό των προσφορών με παρόμοια θέματα.

Δημοσ.

101,13 μου βγαίνει στο paypall με την μετατροπή, (φοβερό τηλέφωνο!).

Από εδώ και στο εξής στην σελίδα του Banggood θα επιλέγεις να βλέπεις τιμές σε € και όχι $. Θα πληρώνεις λοιπόν αυτόματα σε ευρώ και δεν θα αφήνεις το paypal να σου κάνει την μετατροπή. Η τιμή του τίτλου είναι σε ευρώ αυτά θα πλήρωνες.

Δεν πειράζει μικρή η διαφορά αλλά τώρα θα ξέρεις μελλοντικά. (Το ίδιο και στο Gearbest π.χ)

Δημοσ.

Από εδώ και στο εξής στην σελίδα του Banggood θα επιλέγεις να βλέπεις τιμές σε € και όχι $. Θα πληρώνεις λοιπόν αυτόματα σε ευρώ και δεν θα αφήνεις το paypal να σου κάνει την μετατροπή. Η τιμή του τίτλου είναι σε ευρώ αυτά θα πλήρωνες.

Δεν πειράζει μικρή η διαφορά αλλά τώρα θα ξέρεις μελλοντικά. (Το ίδιο και στο Gearbest π.χ)

Έχεις δίκιο, χαλάλι τα 3 ευρώ, ευχαριστώ τον val007!

• Like 1
Δημοσ.

Από εδώ και στο εξής στην σελίδα του Banggood θα επιλέγεις να βλέπεις τιμές σε € και όχι $.

Σε δολάρια θα επιλέξει να πληρώσει το banggood προκειμένου να κοστίσει λιγότερο. Απλά όχι μετατροπή συναλλάγματος από το paypal όπως είπες, αλλά από την τράπεζα.

Δημοσ.

Για καποιον που θελει να κάνει την δουλεια του είναι super.Έχει τον επεξεργαστή του galaxy a9  (2016).Tώρα σχετικά με την ποιότητα των Leeco εχω το max2 περιπου 16 μήνες και ειναι το πρωτο τηλεφωνο που δεν σκεφτομαι να το αλλαξω ακόμη και τώρα.Ειναι ε-ξ-α-ι-ρ-ε-τ-ι-κ-ό.Για να καταλάβετε το προηγουμενο τηλέφωνο μου ηταν το galaxy note το οποίο και άλλαξα στο έτος.Η μόνη μου στενοχώρια ειναι πως η εξαιρετική αυτη εταιρεια αντιμετωπιζει προβλήματα και δεν συνεχισε και φετος με τον ιδιο τροπο.Εαν χρειαζόμουν ενα τηλεφωνο αυτου του μεγεθους και με αυτην την τιμη θα επαιρνα δυο.

Καλά δεν έχει απλώς προβλήματα εδώ μιλάνε για κλείσιμο. Όλη η φάση με τα consumer electronics της LeTV στηρίχτηκε σε funds 3ον που όπως φαίνεται έγιναν σκόνη και πλέον πάει για φούντο, μακάρι το αντίθετο.

Γενικά συμφωνώ στο πολύ καλά ποιοτικά αλλά πολύ πολύ σκ@τ@ σε software. Παρα πολύ ad από την LeEco. Πάρτε άφοβα εφόσον υπάρχει LineageOS ή οποιαδήποτε άλλη alternative ROM

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...