Arisspartiatis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) καλησπερα εδω και δυο εβδομαδες ξαφνικα η ταχυτητα του vdsl επεσε σε adsl επειδη ετσι!φυσικα και εχω παρει την wind και μου εχουν πει οτι το προβλημα ειναι δικο τους χωρις να με ενημερωσει τεχνικος! μετα απο την ΜΗΔΕΝΙΚΗ τεχνικη τους υποστηριξη θα ηθελα να ρωτησω μηπως ειναι θεμα καμπινας-ΟΤΕ μιας και η wind δανειζετε και πρεπει να παρω πρωτοβουλια και να απευθυνθω αν και μου φαινεται τραβηγμενο! ευχαριστω προκαταβολικα! Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2017 από Arisspartiatis
bill2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 απο τη στιγμή που δεν εισαι οτε δεν ανακατεύεσαι με τον οτε καλέις στο πάροχο σου γιατί και στον οτε να καλέσεις δεν θα σε βρίσκουν στο σύστημά τους
Arisspartiatis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 απο τη στιγμή που δεν εισαι οτε δεν ανακατεύεσαι με τον οτε καλέις στο πάροχο σου γιατί και στον οτε να καλέσεις δεν θα σε βρίσκουν στο σύστημά τους το μονο που θα μπορουσα να ρωτησω ειναι αν υπαρχει καποιο προβλημα στην καμπινα αλλα και αυτο ειναι απιθανο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα