broxopios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Καλήμερα. Ποιο πρόγραμμα βιντεοσκόπησης παιχνιδιών μου προτείνετε; Παλαιότερα χρησιμοποιούσα το Fraps, αλλά θυμάμαι για ελάχιστα δευτερόλεπτα βίντεο το αρχείο ήταν τεράστιο σε μέγεθος παρόλο που έριχνα κάπως την ποιότητα. Αν είναι ελεύθερο ακόμη καλύτερα.
TheELF Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Με το Shadowplay κατεβάζοντας το geforce experience της nvidia,αυτό τρέχει με τους λιγότερους πόρους οπότε θα επιρεάσει το λιγότερο δυνατόν τα παιχνίδια που παίζεις,μετά πάμε στο OBS με το nvenc για nvidia ή και το qsv για την IGP της intel. Το QSV έχει λίγο καλύτερη ποιότητα ανά μέγεθος αλλά είναι δύσκολο να το κάνεις να δουλέψει αν δεν το έχεις συνδέσει σε οθόνη. 1
broxopios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Έχω και Nvidia οπότε ίσως το shadowplay να βολέψει. Είχε πάρει κάπου το μάτι μου για 30 δευτερόλεπτα εγγραφής. Μάλλον όμως δεν πρέπει να ισχύει.
TheELF Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Όχι έχει ένα instant replay που μπορείς να το απενεργοποιήσεις αλλά και να ρυθμίσεις πόσο χρόνο θα γράφει. Χειροκίνητα μπορείς να γράφεις μέχρι να γεμίσει ο δίσκος,αν δεν είσαι σούπερ ψείρας με την ποιότητα μπες και στης ρυθμίσεις και βάλε το να γράφει το πολύ στα 25mbit για 1080. 1
Xristaras12 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 έχε υπόψιν σου, ότι το shadowplay υπάρχει περίπτωση να σου δημιουργήσει stuttering ακόμα και όταν δεν το χρησιμοποιείς για εγγραφή αν παίζεις σε windowed/windowed borderless. προσωπικά το χρησιμοποιούσα και εγώ με την 760 και δεν το πίστευα όταν το απενεργοποίησα πόσο ομαλότερα καρέ είχα. 1
broxopios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Όχι έχει ένα instant replay που μπορείς να το απενεργοποιήσεις αλλά και να ρυθμίσεις πόσο χρόνο θα γράφει. Χειροκίνητα μπορείς να γράφεις μέχρι να γεμίσει ο δίσκος,αν δεν είσαι σούπερ ψείρας με την ποιότητα μπες και στης ρυθμίσεις και βάλε το να γράφει το πολύ στα 25mbit για 1080. Όχι δεν είμαι καθόλου ψείρας. Μια ικανοποιητική ποιότητα θέλω. έχε υπόψιν σου, ότι το shadowplay υπάρχει περίπτωση να σου δημιουργήσει stuttering ακόμα και όταν δεν το χρησιμοποιείς για εγγραφή αν παίζεις σε windowed/windowed borderless. προσωπικά το χρησιμοποιούσα και εγώ με την 760 και δεν το πίστευα όταν το απενεργοποίησα πόσο ομαλότερα καρέ είχα. Ναι χρησιμοποιώ windowed bordeless. Λες να έχω θέμα? Εσείς τι χρησιμοποιείτε?
TheELF Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Εγώ όπως και να γράφω μια φορά δεν είδα πρόβλημα,μπορώ να φανταστώ ότι αν γράφεις με πολύ μεγάλο bandwith στον ίδιο δίσκο που είναι και το παιχνίδι τότε θα έχεις πρόβλημα αφού τα νέα παιχνίδια είναι τεράστια σε Gb και διαβάζουν συνεχώς από τον δίσκο. 1
Xristaras12 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Όχι δεν είμαι καθόλου ψείρας. Μια ικανοποιητική ποιότητα θέλω. Ναι χρησιμοποιώ windowed bordeless. Λες να έχω θέμα? Εσείς τι χρησιμοποιείτε? στο "νεο" συστημα αυτό της υπογραφής (λεω νεο γιατι μεχρι πριν 2 εβδομάδες αντί του 4790Κ ειχα FX6300 σε borderless με το shadowplay ενεργοποιημένο(ουτε να γράφει ουτε τίποτα απλά ανοιχτό απο το geforce experience) είχα stuttering με το τσουβάλι. σε fullscreen ήταν καλύτερα τα πράγματα. επειδή μερικές φορές κράσαρε με το Afterburner σε κατι alt+tab το απενεργοποιήσα και απο τότε βελτιώθηκαν τα πάντα. στο "νέο" σύστημα δεν έχω κάνει καν προσπάθεια να το ενεργοποιήσω για να δω.
broxopios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Τώρα δοκίμασα το ShadowPlay με windowed bordeless και όντως έχω stuttering αρκετό. Ενώ η ποιότητα και το μέγεθος το αρχείου ήταν super. Μάλλον πάω για άλλο πρόγραμμα.
Xristaras12 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Τώρα δοκίμασα το ShadowPlay με windowed bordeless και όντως έχω stuttering αρκετό. Ενώ η ποιότητα και το μέγεθος το αρχείου ήταν super. Μάλλον πάω για άλλο πρόγραμμα. άσχετο, απο θερμοκρασία επεξεργαστή πως τα πας με την 212; εχω μείνει με τη στοκ ψύκτρα μιας και χαλασε η H100i και βλέπω κάτι 75αρες σε παιχνίδια για πλάκα.
broxopios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 άσχετο, απο θερμοκρασία επεξεργαστή πως τα πας με την 212; εχω μείνει με τη στοκ ψύκτρα μιας και χαλασε η H100i και βλέπω κάτι 75αρες σε παιχνίδια για πλάκα. Δεν έχω βάλει κάποιο πρόγραμμα, αλλά γενικά το κουτί είναι συνήθως ψυχρό. Δε με προβλημάτισε η θερμοκρασία. Αν θες βλέπω επιδόσεις και θερμοκρασίες και σου λέω. btw μόλις κατέβασα το bandicam και δεν έχει κανένα θέμα. Απλά θα ανεχτώ το λογότυπο της εταιρίας ψηλά στην οθόνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα