Σιδερας Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα, καλημερα, χαιρεται αναλογα ποτε θα το διαβασει ο καθενας Ανεκτιμητη η βοηθεια του insomnia εφοσον χρονια τωρα λυνω προβληματα με τα ηλεκτρονικα ή διαβαζω κριτικες, κ.α. ...οποτε να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους με εχουν βοηθησει εν αγνοια τους κ ανωνυμα..... σημερα ομως αποφασισα να φτιαξω λογαριασμο γιατι αυτο το προβλημα με τη πινακιδα απο eshop με παιδευει εδω κ μια βδομαδα κ δεν βλεπω να το λυνω. Βασικα αποφασισα να ΞΑΝΑ ασχοληθω πριν μια βδομαδα. Αγορασα πριν 2 χρονια το Innovator Dpm7827 που ειχε σε τρελη προσφορα το eshop.gr (αναθεμα !!!) Ολα πηγαιναν καλα εκτος απο τη μπαταρια που στους 8 μηνες περιπου ηταν αχρηστη κ επρεπε να ειμαι με ενα φορτιστη στο χερι αν ηθελα πινακιδα, αλλα δουλευε, εκανα αυτα που ηθελα. Πριν κατι μηνες βαζω τη πινακιδα σε αναμονη κ οταν πηγα να την ξανανοιξω ηταν νεκρη, συγκεκριμενα δεν προχωραγε περα απο το λογοτυπο δηλαδη το προβλημα του αεναου κυκλου επανεκκινησης (boot loop). Η πινακιδα μπαινει σε λειτουργια ανακτησης (recovery mode) οποτε απο την ερευνα που εκανα : -Eσβησα cache -Eκανα factory reset / σβησιμο user data αλλα ματαια. Το εψαξα περισσοτερο κ ισως να μπορεσω να λυσω το προβλημα εαν κανω flash το firmware. Eπισης εχω βρει ενα σωρο αλλες λυσεις (οπως εγκατασταση custom recovery για σβησιμο dalvik cache ή/κ εγκατασταση custom rom...κ.α.) αλλα ολες οι λυσεις απαιτουν το firmware με το οποιο ηρθε η συσκευη, το οποιο δεν το βρισκω πουθενα. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω εμπειρια απο λυσιμο προβληματων με τις πινακιδες, οποτε ισως να μην ψαχνω στο σωστο μερος. Τα τεχνικα χαρακτηριστικα της πινακιδας 7" Latest MT8127 Quad Core Wifi Version Android Tablet PCProcessor: MT8127 Quad Core, ARM [email protected] Motherboard : EM_T8370_V1.3L A (ανοιξα τη πινακιδα κ το αντεγραψα γιατι χρειαζεται για το ψαξιμο του λειτουργικου)OS: Android 4.4Memory: 512MB DDRStorage: 8GBTF card: up to 32GBLCD Size: 7 inchResolution: 1024*600 TNTouch Type: Capacitive Multi touch (5 Points) G+GWiFi: 802.11b/g/nBluetooth: 4.0GPS: yesCamera: Front 0.3 MP, Rear 2.0MP ( Rear 5.0MP optional)3G: Support USB 3G Dongle, EVDO, WCDMAG-Sensor: 3axis/Four directionsI/O ports: 1 X Micro 5Pin USB 2.0 OTG/HOST; 1 X Headphone; 1 X TF card slot; 1 X MicAudio Support format: WAV, MP3, MP2, AAC, AMR-NB, AMR-WB, MIDI, Vorbis, APEOutput: One speaker (8Ω /1W)Video Support format: Mpeg1, Mpeg2, Mpeg4 SP/ASP GMC, XVID, H.263, H.264 BP/MP/HP, WMV7/8, WMV9/VC1 BP/MP/AP, VP6/8, AVS, JPEG/MJPEGPicture: JPG, JPEG, GIF, BMP, PNGE-book: PDF/TXT/CHM/DOC/EXCEL/EPUB/RTF/FB23D E-book: TXT, EPUB, PDF, WORD, EXCEL, POWERPOINTSOffice Software: EPUB, WORD, EXCEL, POWERPOINT, PDF, TXTSoftware: SUPPORT Web Browser,Flash(support Flash11.1),apk install tools,Instant Message, online Communication, Email Management,Media Players,PDF etcBattery: 3.7V 2500mAhPower Supply INPUT: AC100-240V. 50-60Hz, OUTPUT: DC5V 2A που τα βρηκα εδω Site: tabletinfo Εννοειται η εγγυηση εληξε πριν 1 χρονο Η συσκευη σταματησε να διατειθεται απο eshop εστειλα email σε eshop αλλα απαντηση δεν εχω λαβει εδω κ 2 μερες Ειπα να δοκιμασω το Uberoid / κ καποια firmwares που χρησιμοποιουνται σε συσκευες παρομοιες με τη δικη μου αλλα δεν θελω να κανω τετοια πειραματα για να μην την αποτελειωσω. Οποτε σκεφτηκα μηπως καποιος απο εσας ειχε το ιδιο προβλημα με εμενα κ βρηκε λυση......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 http://support.halabtech.com/index.php?a=browse&b=file-info&id=189 Κατα 99% εδω εισαι. Δεν θα γραφει ινοβειτορ το λογκο ,αλλα βεστελ. Ειναι ο "τουρκικος" κλωνος του "ελληνικου" σου ταμπλετ που παρηχθησαν μαζι σε καποια γραμμη παραγωγης κινεζικη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σιδερας Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω για την απαντηση tsilitheo1 θα δοκιμασω κ θα πω αποτελεσματα. Το eshop απαντησε εχθες, μου ειπε να κανω τα ιδια βηματα που εκανα κ θα επικοινωνησουν ξανα για το λειτουργικο... Αν κ μου πηρε πολυ περισσοτερο αποτι νομιζα, εφοσον πηγαινα απο το ενα προβλημα στο αλλο...τελικα το λειτουργικο δεν εκανε γιατι ειναι για πινακιδα με 1GB ram.....κατι που το καταλαβα πολυ αργοτερα Ευχαριστω παντως για την προσπαθεια Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2017 από Σιδερας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σιδερας Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Κ μια τελικη ενημερωση κ να το κλεισω το θεμα. Τελικα το eshop τη πρωτη φορα μου εστειλε ενα λειτουργικο , το οποιο κ μου τουβλιαε εντελως ομως τη πινακιδα....ηταν εντελως νεκρη δεν ανταποκρινοταν σε κανενα συνδιασμο κουμπιων....γιατι το λειτουργικο ηταν για τη πινακιδα με τα ιδια τεχνικα χαρακτηριστικα πλην ενος ....για 1 GB ram...ενω εμενα εχει 512ΜΒ, κατι που μεσα στην ανυπομονυσια μου δεν το προσεξα Τη δευτερη φορα καταφεραν κ μου εστειλαν το σωστο κ στη κυριολεξια ομως μεσα σε 4 λεπτα κ 20 δευτερα , βρισκομουν στην αρχικη οθονη. Πραγματικα ακομα δεν το πιστευω οτι καταφερα να τη ξετουβλιασω , τωρα πρεπει να καθαρισω ολα τα σκουπιδια του λειτουργικου αλλα θα το κανω με μεγαλο χαμογελο. Κ κατι τελευταιο....ακουγα διαφορα περιεργα απο ανθρωπους που ειχαν ασχημες εμπειριερς απο το τμημα συντηρησης του eshop κ για αυτο απο την αρχη δεν επικοινωνησα μαζι τους. Απο τα σχολια που διαβαζα φοβομουν οτι θα εμπλεκα σε μια ανουσια ανταλλαγη μυνηματων που δεν θα οδηγουσε πουθενα. Κατι που ηταν μεγαλη βλακεια μου....επρεπε να ξερω καλυτερα Γιατι εαν επικοινωνουσα μαζι τους απο την αρχη θα γλιτωνα στην κυριολεξια πανω 40 ωρες ερευνας σε ιστοσελιδες, forum, youtube κλπ Κ τωρα που εχω το firmware στα χερια μου ειναι ωρα για custom recovery, κ μετα ολα ταλλα Καλη συνεχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
howl01 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Στις 1/12/2017 στις 3:24 ΜΜ, tsilitheo1 είπε http://support.halabtech.com/index.php?a=browse&b=file-info&id=189 Κατα 99% εδω εισαι. Δεν θα γραφει ινοβειτορ το λογκο ,αλλα βεστελ. Ειναι ο "τουρκικος" κλωνος του "ελληνικου" σου ταμπλετ που παρηχθησαν μαζι σε καποια γραμμη παραγωγης κινεζικη... this is working ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα