BlueBlood7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Βγάλε μερικές φωτό να δούμε σε τι κατάσταση είναι.
filipN Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 [...] Εβαλα φακό στο κε φάλι , πήρα μεγεθυντικό φακό και με ένα πολύ μικρό κατσαβιδάκι ωρολογοποιίας τα ίσιωσα. Πάρε εναν μεγεθυντικό φακό , και με καλό φωτισμό δες πως ειναι τα pin Έτσι ακριβώς, με τη μέθοδο που προτείνετε εδώ δύσκολα θα αποτύχει κάποιος που «πιάνουν» τα χέρια του. Επίσης το θέμα δεν είναι να επαναφέρεις το πιν στην αρχική κατάσταση αλλά σε μία που να είναι λειτουργικό και για μερικούς είναι εύκολο έως πολύ εύκολο. Δεν είναι κάτι που υποθέτω αλλά κάτι που έχω κάνει 2 φορές σε μητρικές με 5 και 8 στραβωμένα πιν. 1
Toolband Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Μου είπαν ότι μπορεί να φαίνεται ένα πιν εντάξει αλλά να έχει σπάσει εσωτερικα
panos0100 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Έτσι ακριβώς, με τη μέθοδο που προτείνετε εδώ δύσκολα θα αποτύχει κάποιος που «πιάνουν» τα χέρια του. Επίσης το θέμα δεν είναι να επαναφέρεις το πιν στην αρχική κατάσταση αλλά σε μία που να είναι λειτουργικό και για μερικούς είναι εύκολο έως πολύ εύκολο. Δεν είναι κάτι που υποθέτω αλλά κάτι που έχω κάνει 2 φορές σε μητρικές με 5 και 8 στραβωμένα πιν. Σε εμένα ο τεχνικός στο πλαισιο που είχε 3 πιν στραβωμένα η μητρική και δεν τα είχα προσέξει την είχα πάει λέει τα ίσιωσα και πάλι τα ίδια έκανε εγκατάσταση τα windows και όταν έβαζα κάποιο παιχνίδι κολλούσε και πάγωνε συνέχεια, η μητρική ήταν μια foxconn τοτε g41 και την πήρε πίσω ο πωλητής λόγω ότι είχαμε καλές σχέσεις με τον διευθυντή τότε αρα για καποιους δεν ειναι ευκολο ακομα και για τεχνικους δυστηχως
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Μου είπαν ότι μπορεί να φαίνεται ένα πιν εντάξει αλλά να έχει σπάσει εσωτερικα Δεν υπάρχει εσωτερικά και εξωτερικά. Ή είναι σπασμένο ή δεν είναι. 1
Toolband Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Καλά εδώ δεν είχανε cpu να βάλουμε να δούνε αν δουλεύει κανονικά. Μου ζήτησαν τον δικό μου
Toolband Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Τελικά είχε θέμα και το Socket διορθώθηκε και λειτουργεί κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα