Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάνω που πήγα να αλλάξω ψύκτρα σε Mb στράβωσαν 3 πιν σε σοκετ 1150. Το πήγα σε μάστορα και τα έβαλε υποτίθεται στην θέση τους αλλά ήταν ορατά διαφορετικά από τα άλλα. Τσπ το έβαλα ξανά στο pc αλλά δεν μπαίνει καν στο Bios. Ρεύμα παίρνει κανονικά όπως και όλα τα υπόλοιπα (gpu, HD, dvd) αλλά δεν βγάζει σήμα στην οθόνη. Έχει εγγύηση αλλά φοβάμαι ότι δεν θα δεχθούν να την φτιάξουν. Την

κλαίω κανονικά;

Δημοσ.

Μαλον δεν τα εφτιαξε ο μάστορας και δεν βλεπει τον επεξεργαστη γι αυτο και δεν εχεις εικονα, αμα εσπασαν κιολας ξεχνα το, δες με καμια τηλεκαρτα μηπως μπωρεις με προσοχή να ισιώσεις 

• Like 2
Δημοσ.

Πάνω που πήγα να αλλάξω ψύκτρα σε Mb στράβωσαν 3 πιν σε σοκετ 1150. Το πήγα σε μάστορα και τα έβαλε υποτίθεται στην θέση τους αλλά ήταν ορατά διαφορετικά από τα άλλα. Τσπ το έβαλα ξανά στο pc αλλά δεν μπαίνει καν στο Bios. Ρεύμα παίρνει κανονικά όπως και όλα τα υπόλοιπα (gpu, HD, dvd) αλλά δεν βγάζει σήμα στην οθόνη. Έχει εγγύηση αλλά φοβάμαι ότι δεν θα δεχθούν να την φτιάξουν. Την

κλαίω κανονικά;

ειδαλλως αν δεν ξερεις να την φτιαξεις πουλα την !

Δημοσ.

Για χαλασμένη να φανταστώ να την πουλήσει, ας κάνει όμως μια προσπάθεια οπως ειπε και ο σεογκοραθ μαχαίρι μοντελισμού, (το θυμαμαι ακομα κυριε Sheogorath εκείνο το ανάμεσα σε 2 ποδιά γι αυτό άλλαξα και φώτο) 

Δημοσ.

Εδώ το έβαλε κάτω από μικροσκόπιο για να το φτιάξει που να το φτιάξω εγώ. Δεν πρέπει να έχει σπάσει κάποιο

Θα το στείλω για εγγύηση και ότι βγει

Δημοσ.

Εδώ το έβαλε κάτω από μικροσκόπιο για να το φτιάξει που να το φτιάξω εγώ. Δεν πρέπει να έχει σπάσει κάποιο

Θα το στείλω για εγγύηση και ότι βγει

Προσεχε ομως μη σε πουν οτι τα στραβωσες και πληρωσεις κιολας απο πανω γιατι αμα το προσεξουν τελειωσε μετα

Δημοσ.

Προσεχε ομως μη σε πουν οτι τα στραβωσες και πληρωσεις κιολας απο πανω γιατι αμα το προσεξουν τελειωσε μετα

Τι εννοεις προσεξε μην προσεξουν...Το πρωτο πραγμα που κοιταει κανεις ειναι αυτο σε μητρικες

• Like 2
Δημοσ.

κλαίω κανονικά;

Την ξεχνας,καμμια εταιρια δεν δεχεται επιστροφη μητρικη με στραβα πινακια.

• Like 2
Δημοσ.

Την ξεχνας,καμμια εταιρια δεν δεχεται επιστροφη μητρικη με στραβα πινακια.

μην το λες. Είναι να μην σου τύχει το κακό. Περσι έσπασε ο διάολος το πόδι και μου έπεσε απο τα χέρια ο επεξεργαστής μέσα σε ένα μηνα 2 φορες -καποια φάρμακα θαραπειας που έπαιρνα μου έφερναν μη σταθερότητα στο κράτημα αντικείμενων - Δυο μητρικές τζαφ...Μια MSI X99A GODLIKE GAMING και μια ASUS RAMPAGE V EXTREME/U3.1 με αποτέλεσμα να στραβώσουν τα πιν.

Η ASUS μου ζήτησε σε περίπτωση που θα κατάφερνε να επισκευαστεί η μητρική 50 Ευρώ. Δυστυχώς όμως η επισκευή δεν πέτυχε.

Τωρα οσο αφορα την MSI με ανταλαξε την μητρικη το συν ειναι οτι μου έστειλε αργότερα νέες κεραίες του BT και του Wlan διότι κατά την σύνδεση τους σκάλωσε το λουράκι το ρολουγιου στα καλώδια και βγήκαν απο την βάση που βιδώνει στην μητρική..

Δημοσ.

post-447500-0-86495500-1512035292_thumb.png

Αν νομίζετε πως στραβωμένο πινάκι (-α) από lga socket μπορεί να το επαναφέρει κανείς 100% και να το κάνει όπως στην φωτογραφία της intel μάλλον δεν έχετε ιδέα πώς δέν είναι καρφάκια κάθετα να τα ισιώσει κάποιος αλλά κεκλυμένα στο άνω μέρος τους και τοποθετημένα με συγκεκριμένο προσανατολισμό στο σόκετ 

ΔΕΝ είναι πινάκια rpga σε επεξεργαστή που είναι ευκολότερη η εργασία, εδώ ούτε κάρτες μηχανικά μολύβια και λοιπά όμορφα μπαίνουν, ΜΟΝΟ με το κεφάλι μιας πολύ πολύ λεπτής καρφίτσας αν δεν έχει διπλώσει το πινάκι μπορείς να το φέρεις μέχρι ένα σημείο και εύχεσαι να πιάσει, τίποτε δεν είναι 100% εγγυημένο

• Like 2
Δημοσ.

0012.png

Αν νομίζετε πως στραβωμένο πινάκι (-α) από lga socket μπορεί να το επαναφέρει κανείς 100% και να το κάνει όπως στην φωτογραφία της intel μάλλον δεν έχετε ιδέα πώς δέν είναι καρφάκια κάθετα να τα ισιώσει κάποιος αλλά κεκλυμένα στο άνω μέρος τους και τοποθετημένα με συγκεκριμένο προσανατολισμό στο σόκετ

ΔΕΝ είναι πινάκια rpga σε επεξεργαστή που είναι ευκολότερη η εργασία, εδώ ούτε κάρτες μηχανικά μολύβια και λοιπά όμορφα μπαίνουν, ΜΟΝΟ με το κεφάλι μιας πολύ πολύ λεπτής καρφίτσας αν δεν έχει διπλώσει το πινάκι μπορείς να το φέρεις μέχρι ένα σημείο και εύχεσαι να πιάσει, τίποτε δεν είναι 100% εγγυημένο

Ναι έτσι είναι.

Βέβαια από το μαγαζί μου είπαν ότι τα διορθωσανε και ότι είναι ίδια με τα άλλα, με γυμνό μάτι όμως φαίνεται.

Δημοσ.

Κάποτε απο μεγάλη μου ατσουμπάλία και βαρεμάρα αλλά και σιγουριά αφου είχα αλλάξει επεξεργαστές σε μητρικές δεκάδες φορές ,έπαθα το ιδιο πράγμα.

Εβαλα φακό στο κεφάλι , πήρα μεγεθυντικό φακό και με ένα πολύ μικρό κατσαβιδάκι ωρολογοποιίας τα ίσιωσα.

Πάρε εναν μεγεθυντικό φακό , και με καλό φωτισμό δες πως ειναι τα pin 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...